|

עינת

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo18.gif../images/Emo124.gif|

יש בראש העמוד סקר של הפורום... מאוד חשובה לי דעתכם ואל תשכחו להצביע לפני שאתם בורחים...|פטיש מה רק אני צרכה לתת תשובות?תענו גם אתם פעם מה יש? חשוב לי שלפני שתצביעו תחשבו על ההשלכות של התשובה . ועוד בקשה אחת קטנה... אם יש למי מכם רעיון בנוגע לשאלת הסקר הבאה אשמח שישרשר בהמשך לבקשתי,כיוון שהסקרים הם כלי לדיון בפורום לאחר סיום הסקר.
ולא לשכוח
שפע ו
עינת

עינת

New member
../images/Emo86.gif ../images/Emo124.gif

(בסך הכל הקפצתי את ההודעה כדי שלא תשכחו להתייחס)

xxxooo

New member
היי עינת ../images/Emo115.gif

אחרי שהקדשת לי מזמנך היקר, אני נורא רוצה להשתתף בסקר, אך איני יכולה. וזאת מכיוון שלפי ראייתי אין תשובה חד משמעית לשאלות אלו... אין נכון ולא נכון! זאת משוואה בעלת 2 נעלמים (לפחות) הנעלם שחסר לי למדד הערכיות הינו מקור התשובה, מקור ה"ניבוי". אם המקור הינו בעל כוונות טובות, טהורות, שמטרתן בניה, אז זה טוב. אם אינן כאלו, אז לא. נעלם נוסף הינו המקום בו נמצא ה"מנובא". אני כאדם יחיד יכולה לענות תשובה סובקטיבית: בתקופות שונות אצפה לתשובות שונות. (דוגמאות של תקופות: אופטימיות...סקפטיות...חוזק ...וחולשה....) ואני מניחה שהמקרו (הכלל)דומה למיקרו(אני) לפחות מבחינה זו, שכל אינדיוידואל זקוק/מצפה/מבקש להרכב שונה של חיזוי. לא התכוונתי לפתוח כאן בדיון, אלא רק לומר שכל אחת מהאופציות יכולה להתאים לי תלוי בתקופה בה אהיה (בהווה). ובכלל...(ברשותך) לאיזו מטרה נעשה סקר זה?

rain girl

New member
בקשר לסקר../images/Emo41.gif

עינתתי וכולם איך היה הסקר שלכם ? אני ממש לא ידעתי מה להחליט ובסוף בחרתי בלא אבל הצבעתי ממש מזמן אולי מלפני שבועים. בכל אפשרות יש התלבטות. זה היה נורא קשה לי להחליט
אז כמובן שבהתחלה חשבתי על : כן בכל מקרה. אבל צריך לחשוב על הבנאדם, ואם העתיד שלו רע זה יכול להרוס לו את החיים. 2. רק אם העתיד טוב - ואם הוא רע אז מה עושים? לא מגלים? הוא בטוח יחשוד שמשהו מוסתר ממנו. 3.רק אם עומד לקרות משהו רע- שוב זה יכול להרוס לו את החיים. 4.לא- טוב זאת התשובה שלי והיה לי נורא קשה לבחור בה בגלל שאני כן רוצה לדעת מה יהיה בכל זאת :) אני חושבת שזה נורא תלוי בבנאדם אם הוא באמת מוכן לקחת את הסיכון הזה אבל כמו שאמרתי אם העתיד רע אז הוא יכול להיות מדוכא ולאבד תקווה. אני יודעת שאני סותרת את עצמי. אבל בעצם אני ממש לא יודעת מה יותר נכון. עכשיו בילבלתי את עצמי
שפע ו-
Rain girl חבל שאין אייקון של טיפה או גשם
טוב אז שיהיה עינת

עינת

New member
היי ילדת גשם../images/Emo24.gifו ../images/Emo51.gif

את הסקר אני מעלה ו...גם עניתי עליו ראשונה... כמובן שכרגע לא אגלה לכם מה עניתי למרות שמי שפעיל בפורום יכול לדעת מה היא
כאשר יהיו מספיק הצבעות נפתח את השאלה לדיון פתוח ואז גם אסביר את עמדתי... עד אז תודה לך על הענותך
שפע ו
עינת

עינת

New member
היי XXX000../images/Emo24.gif

השאלה בסקר היא שאלה שלי שנשאלה כיוון שיש כלי כזה למנהלים ודעתכם מעניינת אותי! מתוך כך את בודאי יכולה להבין שכוונותי טהורות ומטרתי היא עזרה ובניה... נכון שכל אחד הוא אינדבדואל ובסוף כאשר תהינה מספיק תשובות ננהל על התוצאות דיון וכאן תשובתי בקשר למטרה...ניהול דיון בפורום. אז נו מה את עושה כאן רוצי לענות... (אוף האייקונים לא עובדים....)אז אור שפע ואהבה עינת

xxxooo

New member
עינת

אין לי כל ספק שכוונותייך טהורות! ועדיין, לא אשתתף בסקר, כי כמו שהסברתי אין לי תשובה. בכל אופן, בצלחה איילת

למעלה