משטרת האופנה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo196.gifמשטרת האופנה../images/Emo152.gif../images/Emo37.gif

כןכן לבקשת נסטיה המותקקקק החזרתי את הפינה..XDD שהייתה פעם בידי אושרית שכבר לא מבקרת ממש בפורום אז לקחתי את זה על עצמי..
ההוראות: אני שמה פה תמונה של מקפליי או 2..כדי שיהיה ברור.. ואתן צריכות לדרג מ-1 עד 10 מה אתן חושבות על הלבוש.. למשל: "כובע של דני: אני חושבת שהאוא 10!1 נראה מעולה!" אז נתחיל:
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות:

Lex 1

New member
הם נראים פה מדהים.. ../images/Emo99.gif

-דני-
חולצה: 9 חביבה. מכנס: 10 הווו שולט!
נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אממ אני לא אוהבת את המשקף.. והשעון סביר סו - 6.5 ><" שיער: 10 הערות: שקס. ציון סופי: 8.7.
-דאגי-
חולצה: 9. מכנס: 10. נעליים: 10 לייק דה! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רק צמיד ועגילים - 8. שיער: 10
הערות: אהבתי את ההתאמה של החום בחולצה למכנס..
ציון סופי: 9.4.
-הארי-
חולצה: 10. מכנס: 6 צבאי זה הכי לא אחי. נעליים: 6 מה זאת הטינופת הזאת? >< אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים..
ויש רק עוד איזה שרשרת מעאפנה ושעון - 8.5. שיער: 9. הערות: המבט המהורהר..
ציון סופי: 6.7.
-טום-
חולצה: 8.5 אני שונאת אדום.. >< מכנס: 10. נעליים: 10 אולסטאר כאילו.. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: מה יש שם? צמיד וחצי.. אממ 9? שיער: 10. הערות: מדהים כהרגלו. תקופה מעולה שלו
ציון סופי: 9.5.
מתלבש השבוע: דאג.
תסרוקת השבוע: כולם
המתלבש הגרוע: אין.
התסרוקת הגרועה: אין. הערות:
נראים פה מדהים. אין לי מה להוסיף
.

OneStepCloser

New member
יאיי../images/Emo9.gif

-דני-
חולצה: 9. מכנס: 9. נעליים: 10. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: --- שיער: 10. הערות: אני אוהבת אותו בתקופה הזאת
. ציון סופי: 9.5
-דאגי-
חולצה: 10. מכנס: 10. נעליים: 10 [אני מתה להשיג כאלה! XD אפעם אין לבן! :(] אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: --- שיער: 10. הערות: אעע#%^$^&%
. ציון סופי: 10.
-הארי-
חולצה: 10. מכנס: 8. נעליים: 9. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: --- שיער: 9.5 הערות: חתיךD: ציון סופי: 9.1
-טום-
חולצה: 9. מכנס: 10. נעליים: 10. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: --- שיער: 7. הערות: ס'חמוד
. ציון סופי: 9. מתלבש השבוע: דאגי. תסרוקת השבוע: דאגי ודני. המתלבש הגרוע: הארי [הכל בגלל המכנס
]. התסרוקת הגרועה: טום..^^'. הערות: דאגי כ"כ חמוד שהוא הסתפרררררררררר אעעעעעעעעעעעע#@%$^ XD

sweet shir

New member
בדיוק באתי לשאול מה קורה עם הפינהXD

-דני- חולצה: 8, חביבה פשוטה כזאתי חח מכנס: ממ 8, לא ממש רואים. נעליים: 8, באנליות. ^___^ אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: ממ יש משקפיים יפות - 9 ושעון/צמיד מוזר -7. ממוצע ~ 8. חחח שיער: 9. 3> הערות: חמודP: ציון סופי: 8.2 -דאגי- חולצה: 10. ממש ממש יפה3> מכנס: גמכן 10. 3> נעליים: 10!! זה סליפון! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 10, אני חולה על הצמידים האלו. 3> ועל ההרחבה אופקורס 3> שיער: 9 חח הערות: לבוש ממש יפהP: ציון סופי: 9.8 -הארי- חולצה: נחמדה~ 8. מכנס: איכ חחחחחחחחח 7 נעליים: פסדר, 7. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שרשרת+משקפיים. *--* 10!! שיער: 9! 3> הערות: הוא כ"כ סקסיP: ציון סופי: 8.2 -טום- חולצה: פסדר. 7 מכנס: מזעזע עם החולצה - 6. נעליים: אולסטאר! 9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: ישלו רק ת'צמיד האדום הזה של הקבלהXDDDD אזז 9? וחח שיער:לא משהו בכלל חח - 7. הערות: הוא נראה כמו אישהXDDD ציון סופי: 7.6 מתלבש השבוע: דאגי. חח תסרוקת השבוע: ממ דאגי/דני/הארי של כולם חוץ משל טום מהממות חח המתלבש הגרוע: טום~ התסרוקת הגרועה: טום XD הערות: ממ כלום חח

mcfly danna

New member
שלי!!!

-דני- חולצה:הוא כזה שקסי בלבן...9 מכנס:קצרצרון שמראה את רגליו הקטנות...8 נעליים:חמודות,לא יותר 6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אהבתי את המשקפיים ביד, והצמיד...7 שיער:גורג'ס... הערות:שקסי...כמו תמיד... ציון סופי:8...עם הרבה אי הסכמות ביני לבין עצמי... -דאגי- חולצה:אני חולה על החולצה הזאת...9 מכנס:לא כ"כ אהבתי את הכיסים בצד..8 נעליים:אין על ואנס!!! 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין! שיער:מדהים... הערות:שקסי...כמו תמיד...שישמור על השיער שלו ככה! ציון סופי:8.5 -הארי- חולצה:אהבתי! 9 מכנס:אני אוהבת צבאי...8.5 (יש משו שאני לא אוהבת?!..ראה סעיף הבא..) נעליים:5...הן מעצבנות אותי...לויודעת למה.. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אני אוהבת את המשקפיים האלה...8 שיער:רררייייי 9 , השיער ז"ל..
הערות:כמו דאגי, תשמור על השיער שלך!!!! ציון סופי:8.5... הנעליים הרסו לך... -טום- חולצה:פחות אהבתי... 7..רק בגלל שאני אוהבת אותו.. מכנס:הוא נפצע מעל הברך!! ...אממ ניתן לו 7.. נעליים:9...אהבתי אותן.הן לא ממושן אין דה אושן? (בדיליי מטורף?) אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין! שיער:ממש לא...הוא צריך להיות כמו בקליפ 'אייל בי אוקי'.. הערות:חולה עליו... רק בגלל זה אני אתן לו יחסית ציון גבוה.. ציון סופי:8!! שלא תגידו שאני לא חמודה.. מתלבש השבוע:דני!! תסרוקת השבוע:הארי!! המתלבש הגרוע:טומי.. התסרוקת הגרועה:טומי.. הערות:טומי אתה חתיך, פשוט בתמונה הזאת....לא נורא, יהיה טוב...XDD

McFly rullz

New member
אוהא כמה זמן!XD

-דני- חולצה:10 מכנס:10 כולם עם אותו מכנס רק דוגמא שונהXD נעליים:נראות מצחיק...שמנות כאלהXD7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין לו...רק שעוןXD שזה8 שיער:10!!!! הערות:חתיך.מושלם.זה דני
ציון סופי:10 -דאגי- חולצה:10!! מכנס:נו זה מה שתמיד הוא לובש-10 נעליים:וואנס%$#$
אני לאהוב את הנעליים האלה אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:נמ מממ אין הרבה....10 שיער:10000$% מי טו לייק היז הייר הערות:אני לאהוב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ציון סופי:10000000000000000 -הארי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:8 XD אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 המשקפיים
שיער:אחלה בחלההה אהבתי את השיער שלו
הערות:אתה יפה יותר מדי!!! ציון סופי:10 -טום- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 נו זה אולסטארר! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:יש בקושי!מה קורה לכולם! שיער:נממ...8 לא אהבתי שהוא היה ארוך...
הערות:גם אתה יפה יותר מדי!!!!! ציון סופי:10 מתלבש השבוע:דאגי/הארי
תסרוקת השבוע:דאגי
המתלבש הגרוע:אפחד
התסרוקת הגרועה:טום...
הערות:בואו אליי הביתה

shani judd

New member
עונה ../images/Emo9.gif

-דני- חולצה:5 מכנס:4 נעליים:6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:8 הערות: יש לו ימים יותר טובים
אבל השיער יפה:) ציון סופי:6 -דאגי- חולצה:9 מכנס:7 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:6.5 שיער:9 הערות:ארג
ציון סופי: 8.5 -הארי- חולצה:7.5 מכנס:9.5 נעליים:7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער:9.5 הערות:333> ציון סופי: 8.5 -טום- חולצה:8.5 מכנס:8 נעליים:7.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:8.5 הערות:חתיךך ציון סופי:8 מתלבש השבוע:דאגיי תסרוקת השבוע: אהבתי של כולם המתלבש הגרוע:דני התסרוקת הגרועה:- הערות:ארגגג הם ממש שווים שם!

The Psycho Girl

New member
תמונה יפה ...

-דני- חולצה: 9 יפה מכנס: 8 נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 8 הערות: הוא נראה ממש עייף ציון סופי: 8 -דאגי- חולצה: 9 מכנס: 8 לא אוהבת חום נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 10 זה התספורת הכי יפה שלו הערות: אין ציון סופי: 8.5 -הארי- חולצה:9 מכנס:8 מכנס צבאי זה מזה 2002
נעליים: 8 נא לנקות אותם לפני שאתה יוצא מהבית אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 10
הערות: בא לך לעשות לי ילדים ? ציון סופי: 9 -טום- חולצה: 10 אדום זה יפה מכנס: 8 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין שיער: 8 הערות: למה יש לך צמיד אדום ? מה אתה בעניין של קבלה !? ציון סופי:9 מתלבש השבוע: הארי וטום תסרוקת השבוע: דאגלס המתלבש הגרוע: דני התסרוקת הגרועה: טום הערות: זה אני או שהראשים שלהם יצאו ממש גדולים פה ?

hawa2

New member
עונה גם

-דני- חולצה:דני נראה מזה הורס בלבן 10 מכנס:אממ המכנס,טוב לגוון אבל אוהבת יותר שהוא לובש ארוך יותר.אז 7 נעלים:אהבתי איך שזה לבן התאים!10 ביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:הצמיד-לא משו 7,המשקפים-רגילים 6 שיער:10 (אבל אוהבת יותר שהוא בתלתלים חמודים כאלה) הערות:דני מושלם!פשוטט אין.לפעמים קצת מתנהגת כמו ילד קטן כמו כולם .חח ציון סופי:9 -דאגי- חולצה:הצבע של החולצה של דאגי מהמםם!!אני וצבע תכלת ביחד תמיד! אז 10 מכנס:7 נעליים:8 חמודות אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:----- שיער:כזה נראה כאילו בלגאני כזה.7 הערות:דאגי שווה אחרי דני כמובן! ציון סופי:8.5 -הארי- חולצה:10(אהבתי) מכנס:7 נעליים:6(לא ממש מתאימים לבגדים) אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:השרשרת שלו:7,וזה שעון השני?אם כן 6 שיער:8 הערות:הארי יפיוף. ציון סופי:8 -טום- חולצה:8חמוד כזה אבל לא ממשו מכנס:7 נעליים:הנעלים כמו של דני,10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער:השיער שלו רגיל כמו שנראה.8 הערות:את טומי אני לא ממש מחשיבה להורס כזה,אבל בסדר ציון סופי:7.5 מתלבש השבוע:מתלבטת בין דני לדאגי,שניהם תסרוקת השבוע:של הארי אהבתי המתלבש הגרוע:אין התסרוקת הגרועה:של טום הערות:פשוט אין עליהם!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif נמנמ

-דני- חולצה: נהה לא משו מכנס: סבירות.. נעליים: קצת מוזרות
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים שלו נוראיים :| שיער: מדהים
הערות: הקעקוע שלו נראה כמו כוויה/פצע ענקי! ציון סופי: 7 וחצי - 8 -דאגי- חולצה: מדהייייייימה!!!! יש לו עוד אחת כזו בצבע לבן :] שתיהן מהממות! מכנס: יפה ביותר! נעליים: אאעעע |מזילהריר| אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: הממ נחמד. שיער: חמוווד הערות: הוא כזה קטן הדאגי הזה!! לאכול אותו! ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: חמודה מכנס: אהבתי.. נעליים: נראות קצת מלוכלכות וישנות. הארי חמוד, אתה יכול להרשות לעצמך יותר מזה
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים יפות לאללה! וגם השרשרת! שיער: השיער של הארי
הערות: נופ. ציון סופי: 8 וחצי -טום- חולצה: יפה...! רק לא יפה לו כל כך אדום.. מכנס: נמנמ חמוד! נעליים: לא אהבתי כלכך שגם השרוכים חומים :S והן גם לא מתאימות לכל הoutfit!~ אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין לו כל כך שיער: לא אוהבת =/ הערות: הרגליים שלו משום מה הכי חלקות
ציון סופי: 8 מתלבש השבוע: דאגי תסרוקת השבוע: הארי המתלבש הגרוע: טום
התסרוקת הגרועה: בתמונה - טום... אבל בימים אלו - דני. הערות: לא :), -דני- חולצה: נהה לא משו מכנס: סבירות.. נעליים: קצת מוזרות
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים שלו נוראיים :| שיער: מדהים
הערות: הקעקוע שלו נראה כמו כוויה/פצע ענקי! ציון סופי: 7 וחצי - 8 -דאגי- חולצה: מדהייייייימה!!!! יש לו עוד אחת כזו בצבע לבן :] שתיהן מהממות! מכנס: יפה ביותר! נעליים: אאעעע |מזילהריר| אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: הממ נחמד. שיער: חמוווד הערות: הוא כזה קטן הדאגי הזה!! לאכול אותו! ציון סופי: 9 -הארי- חולצה: חמודה מכנס: אהבתי.. נעליים: נראות קצת מלוכלכות וישנות. הארי חמוד, אתה יכול להרשות לעצמך יותר מזה
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: המשקפיים יפות לאללה! וגם השרשרת! שיער: השיער של הארי
הערות: נופ. ציון סופי: 8 וחצי -טום- חולצה: יפה...! רק לא יפה לו כל כך אדום.. מכנס: נמנמ חמוד! נעליים: לא אהבתי כלכך שגם השרוכים חומים :S והן גם לא מתאימות לכל הoutfit!~ אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין לו כל כך שיער: לא אוהבת =/ הערות: הרגליים שלו משום מה הכי חלקות
ציון סופי: 8 מתלבש השבוע: דאגי תסרוקת השבוע: הארי המתלבש הגרוע: טום
התסרוקת הגרועה: בתמונה - טום... אבל בימים אלו - דני. הערות: לא :)

kelly7i

New member
שלי../images/Emo9.gif

-דני- חולצה:6.5 מכנס:8 נעליים:6.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:- שיער:9 הערות: חח חסר משו ציון סופי:7.5 -דאגי- חולצה: 10 מכנס: 10 נעליים:5.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: 10 הערות: כוסון על, התלבש מעולה רק אני שונאת את הנעלים האלה>< ציון סופי:9.5 -הארי- חולצה: 10 מכנס:5 נעליים: 8.5 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: משקפיים-10 שיער: 6.. הערות: אני שונאת את המכנסיים האלה! חח והשיער לא אהבתי שהוא ככה צבע אחיד וקצר, ואני אוהבת את החולצה
ציון סופי: 7 -טום- חולצה: החולצה טכלס יפה, אבל לא עליו
מכנס: 6 נעליים: חח נו כרגילXD אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: - שיער: 1 לא אוהבת.. הערות: הוא שם צבעים שלא מתאימים לו, והשיער שם מכוער ציון סופי:6 מתלבש השבוע: דאגי, ללא כל ספקXD תסרוקת השבוע: דאגי המתלבש הגרוע: טום\הארי? טום כן.. התסרוקת הגרועה: טום הערות: דני חמוד שם
ודאגי יפה עם בגדיו כהרגלוP:

just orr

New member
אממ.. אני. ^^

פחח אני מזה לא מבינה באופנה :X אבל משעמם לי, אז שיהיה
דני חולצה: 9 נחמדה כזאת חח מכנס: 10 בסגנון של דאגייייייי
נעליים: 100000000!!!!!@# טוב נו, אז רק 10.
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אממ שעון ומשקפיים... 9
שיער: 10
הערות: תתחתן איתי ><" ציון סופי: 9.6 עשיתי במחשבון XDDDD
דאגי חולצה: 9 מכנס: 10.. חולה על הסגנון הזה P: נעליים: 8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: רק צמיד.. [ממה שרואים] - 8 שיער: 10 הערות: הקעקוע שלו לא גמור XDDDD ציון סופי: 9.5
הארי חולצה: 9 מכנס: 6
(זה קצר! זה קצררר!!!! הארי! קצררר XDDD) נעליים: 7 >< אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9
שיער: 10 ככה אני אוהבתותו. הערות: איזה חתייייך!@#$ ציון סופי: 8.5
טום חולצה: 9 מכנס: 10 [XD כולם עם קצר סקייטריייי
] נעליים: 10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: מה רואים?!?! צמיד?!?!?! שיהיה 8. שיער: 9 הערות: איזה חמוווווודד 333> ציון סופי: 9.2 מתלבש השבוע: לא יודעת כולם התלבשו יפה =] תסרוקת השבוע: טוםם המתלבש הגרוע: אממ.. הארי? ><" התסרוקת הגרועה: אין אחת כזאת. הערות: אעעעע הם כאלה יפים.

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo13.gif

-דני- חולצה: 10
מכנס:7
נעליים: 9 וחצי
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: מקפיי שמש - 6 , שעון=3 שיער: 10
הערות: דני בוא כבר לארץ כדי שאני אוכל לאנוס אותך!!!!! ציון סופי: 10
-דאגי- חולצה: 10 מכנס: 8 נעליים:10
אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 6 על הצמיד, 3 על העגיל שיער: 10
הערות: כן, כן גם לך אני מחכה!!! ציון סופי: 10
-הארי- חולצה: 10 (כולם לבושים יפה
) מכנס: 3 נעליים:4 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 על המשקפיי שמש , 5 על השרשרת שיער: 5 הערות: יא סקסי
מה? מה אתה מסתכל עלי בעניים המדהימות שלך ככה?!?!? אתה גם רוצה להצתרף לאונס? אין בעיה XDD ציון סופי: 9 וחצי -טום- חולצה: 10
(מה קרה כולם מתלבשים יפה?!) מכנס: 7 נעליים: 8 (מפתיע אולסטאר
) אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 4 על הצמיד האדום XD שיער: 8
הערות: נו טוב... נעשה אונס קבוצתי
ציון סופי: 9 מתלבש השבוע: דני תסרוקת השבוע: דני/דאגי המתלבש הגרוע: אין התסרוקת הגרועה: אין הערות: שווווווווווווווווווווווווווווווווווווווים

Dirty wings2

New member
עונה../images/Emo9.gif

-דני- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:10! הערות:לא ידעתי שלדני יש קעקוע ברגל
ציון סופי:9.5
-דאגי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות:
ציון סופי:10
-הארי- חולצה:10 מכנס:8 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:10 שיער:10 הערות:אין :] ציון סופי:9 -טום- חולצה:7 מכנס:8 נעליים:7(הם לא קשורות לבגדים בכלל :S) אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:10 הערות:אין :] ציון סופי:8 מתלבש השבוע:דאגייי
תסרוקת השבוע:דאגי המתלבש הגרוע:חחח טום
התסרוקת הגרועה:אין הערות:אין

m o r 1 0 2

New member
במילה אחת מושלמים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ולטום יש הכי פחות שערות... יש מצב הווא עושה שעווה?XDD

McFlyRoni

New member
חח גמאני שמתי לב לזה!!

ובשיעור אני וחברה שלי חקרנו את הרגליים של כל הבנים בכיתה.. זה היה מצחיק D: חלק יותר חלקים ממני וממנה ביחד! חח סתם

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gif גם אצלייXD../images/Emo168.gif

זה ממש לא פייר
ורק אנחנו צריכות לסבול בפאקינג שעווה
החיים לא הוגנים

ADI jons

New member
אניייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

-דני- חולצה: 10 מכנס: 10 נעליים: 10 מהממותתתתתתת !!!!!!!!!!!!!!!!! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9.5 שעון ... אבל רגיל כזה אז... שיער: 10
הערות: הואאא כזה משגעעע !!!!!!!!!!! ציון סופי: 10 !
-דאגי- חולצה: 8.5 תכלת !? מכנס: 10 !! חולהה על המכנסיים של דאגייי @@ נעליים: 9 אני חולה על ריבועים שחור לבן
אבל הגיזרה לא יפהה בעניי אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמידוןן .. נממ ... 9.5 שיער: 10 מהמםםם !! הערות: כוסוןן ציון סופי: 9.9
-הארי- חולצה: 10 מכנס: 9.5 נעליים: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שעון נחמד + משקפי שמש יפותת ! + שרשרתת .. = 8.9 שיער: 10 הערות: חתיךך ציון סופי: 9.5
-טום- חולצה: 8 אדום זוהר טום ?! מכנס: 10 יפותת נעליים: 10 .. אני אוהבתת אולסטארר ! ! אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: צמיד רגיל אבל מתאים לחולצהה 5 שיער: 8.2 הערות: - ציון סופי: 8.5 מתלבש השבוע: דנדוקייייייי תסרוקת השבוע: דני\ דאגיי
המתלבש הגרוע: טום התסרוקת הגרועה: טום הערות: טום ?!@

למעלה