האמת שמאחורי התמונה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo20.gifהאמת שמאחורי התמונה../images/Emo6.gif../images/Emo202.gif

אתן יודעות מה לעשות- לדובב אותם! מה הם אומרים,מה הם חושבים
פה יהיו 3 תמונות..ותמונה האחרונה..כתבה
דובבו

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמנסה שוב XD

טום:קבל איזה פרצוף אאאאאאאאאאאא אני משוגע דני:אני יותר משוגע אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הארי:כאפות.

m i c k e y 15

New member
חחחח ענק

*כשהם תקועים בשום מקום העיניינים התחילו להדפק...
* טום:*בקול משונה מפלצתי כזה* "אני..נדפקתי?? אנחנו ממש לא נדפקנוו הטיפול שיניים שלי לא ממש הצליחח אבל לא נדפקנווו בלה בלהב להכעלהבה" דני:"בואו נראה..אם אני יכול להגיע עם הלשון עדדדדדדדד לנסטר
...כנראה שלא..סתם נדפקתי" הארי:"אין, זהו..אנחנו נמות..mommy..אני מפחד.."

מאיושSP

New member
חחחחח, מנסה ../images/Emo6.gif

סתם זה מה שעלה לי בראש כשראיתי את התמונה: טום: לי יש פרצוף יותר מפחיד. דני: לא, לי יש פרצוף יותר מפחיד! הארי: לאאא.. לי יש פרצוף יותר מפחיד.
(כאילו הוא אומר את זה כשהוא חושב כמה הם מפגרים) אוקי עזבו, זה הצחיק אותי

kelly7i

New member
אני מנסה לראשונה../images/Emo2.gif

חח זה יהיה מעפן- טום- "הפפראצי הזה מעוות אותיייי" דני- "ספר לי על זהה" הארי-"אני לא רואה פפראצי."

MyTearsDontFall

New member
דאחקות על דאגי#@!

טום: "ככה נראה דאגי שהוא מנסה לחשוב!!!" דני: "ככה הוא נראה שהוא מנסה לדבר!!!!" הארי: 'אמג. למה אני פה?!?!?!?!?!?!?!!' אשכרה אחד הלא מצחיקים שלי XD

XD

*טום חושב לעמו*: "אהה,השארנו את דאגי נעול באמבטיהה...הווו לא,מלפני שבוע וחציי :D" *דני חושב לעצמו*: "אני גווע ברעב. נו, ננסה לתפוס איזה זבוב או שניים" *הארי חושב לעצמו* "בדיוק ברגעים כמו אלה, אני יודע שאני הכי נורמלי בלהקה"

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif אניי

דני:*הולך מצד לצד ומדבר בקול גבוה כזה כמו של קריין חדשות חח* "אימהוטפ אימהוטפ אימהוטפ..." ^^מי שראתה "המומיה" תבין חחח אם לא אז יש לי משו אחר..חח דני:*צרחה* "אההאההא דאגי!! מה אתה עושה שם למטה?!" דאגי:"ואו דני כל השיערות שלך נעמדו!" דני:"כןן אה?!..ולא רק למטה!"
חחחח אוי אוי..

McFly rullz

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגג

אווגאדד אני שפוכהההההההההה עכשיוו
איזה קרועה!!!:OO טחחחח אהבתי!

חחחח אני

דני: "אעאהאא-לאא!!!!-חייזרים!@$#" דאגי:"דני תכיר, זה אי.טי.ג'י, החייזר החדש שלי." *דאגי לוחש לדני* "אתה רואה,אמרתי לך שהם קיימים. סוף סוף יש לי את כל היצורים על פני היקום כולו D:" דני: "אעאהאעאאאאאאאאא הצילווווו" *רץ ונתקע בדלת* XDDDDD חח באמת לדאגי אין מספיק חיות >< איזו תמונה חחח.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמנסה XD

הארי:קיצר באתי אליו, הבאתי לו וואחד כאפה לפנים דאגי:כן בטח, ראיתי שהוא כיפכף אותך

m i c k e y 15

New member
יש לי יש לי יש לי!

Harry: "Smack that all on the floor, smack that give me some more ,smack that 'till you get sore, smack that oh-oooh! Dougie: " no! don't amck me! pleasee"​
חחחחחח זה היה כ"כ דורש..

למעלה