השבוע בטלויזיה

it is just me

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo20.gifהשבוע בטלויזיה../images/Emo20.gif

החלטתי לפתוח פינה חדשה בפורום. אם למישהו יש התנגדות – זה הזמן______
אף אחד לא אומר כלום?! אוקיי
, אז אני אתחיל:
השבוע בטלויזיה
תעמולה נאצית , יום שישי, 27 באוגוסט, שעה 13:50, ערוץ ההיסטוריה
היטלר וסטלין , יום שישי, 27 באוגוסט, שעה 17:10, ערוץ ההיסטוריה
הפתרון הסופי , יום ראשון, 29 באוגוסט, שעה 20:08, ערוץ yes 2
הקו האדום , יום ראשון, 29 באוגוסט, שעה 22:03, ערוץ HOT סרטים
להציל את טוראי ראיין , יום ראשון, 29 באוגוסט,שעה 22:10, ערוץ HOT ACTION
החיים יפים , יום שני, 30 באוגוסט, שעה 21:30, ערוץ yes 1
פוקוס , יום שלישי, 31 באוגוסט, שעה 23:12, ערוץ yes 1
צבעי מלחמה (פרק 7 מתוך 12) , יום רביעי, 1 בספטמבר, שעה 21:00, ערוץ 8 *לחלק ניכר מהתוכניות ישנו שידור חוזר. בפינה זו מצוין רק השידור הראשון לשבוע זה. לרוב, השידורים החוזרים משודרים שוב בהמשך אותו יום או ביום למחרת. אם יש לכם הערות / תוספות / בקשות / השגות / תלונות לגבי פינה זו, אתם מוזמנים לכתוב אותם בהמשך שירשור זה, או לשלוח לי במסר/אימייל. שתהיה לנו שבת שלום
, ושבוע טוב
, Just me

שסק לבן

New member
נצל"ש! שאלה..

מטריד אותי עניין המלונות, כי אני מפחדת שהם יהיו רקובים למדי. אז כדי להרגיע (או שלא) את עצמי: מישהו היה במלונות סיסטם, מלון 500 ומלון גרומדה? איך הם?

גרמודה... איפה תהיו בורשה?

אם תהיו באגף החדש הוא ממש אחלה חוץ מהקטע שאני וכמה חברים הלכנו לאיבוד, הישן גם טוב... כלומר זה שני מטר אחר מהשני..

המלון גרמודה שדיברת עליו הוא בורשה?

יש במלון שני אגפים האגף הישן שישנו בו הלילה הראשון היה נורא... ובאגף החדש הוא ממש נחמד..

אה הבנתי... בכל אופן קח/י עצה

לא לשלוח פקסים מבתי מלון חברה שלי שלחה פקס וביקשו ממנה על זה שישה דולר!

PaNDa BoY

New member
מלון סיסטם הוא מלון מעולה עד כמה

שאני זוכר...הבעיה המרכזית זה שאין שם מזגן.. אני קמווה שאני מדבר על אותו מלון.. מלון גרומדה עד כמה שזכור לי גם היה טוב מאוד, אבל פחות מסיסטם. יש באמת 2 אגפים, אז אני לא יודע באיזה אגף תהיי..

thunderstorm

New member
אל תדאג...

גם המלון הכי גרוע הוא נושא לבדיחות וכאלה.. יהיה בסדר
והסיסטם זה אחלה של מלון, רק חבל שהקירות בו כ"כ כהים ונראה שהכל חשוך... אבל בקטנה, מקום חביב

גרומדה זה רשת מלונות...

אנחנו היינו ב2 מלונות גרומדה בורשה. אחד כמו שאמרו פה יש לו אגף חדש ואגף ישן, היינו בחדש... אחלה מקום. הראשון גם היה סביר לחלוטין. לגבי מלון גרומדה בלובלין, ביום שביקרנו בלובלין ישנו במלון גרומדה באוסטורוביץ'. הלילה שם היה לא קל, המלון די ישן ומקרטע אבל שוב... הוא עדיין סביר לחלוטין. מלון סיסטם (בקראקוב?) זכור לי כמלון נהדר. בסך הכל המלונות הם די טובים, חלקם יותר חלקם פחות. אחרי הכל אלו מלונות ולא אכסניות נוער...

PaNDa BoY

New member
לגבי לובלין, גם אנחנו התארחנו במלון

ויכול להיות שזה היה גרומדה, למרות שאני לא זוכר- אבל המלון הזה היה פשוט גרוע. כמעט ואף אחד לא ישן בלילה הזה בגלל התנאים. מזלנו שזה היה לילה אחד ובשאר הלילות ישנו במלונות הרבה יותר טובים.

שסק לבן

New member
אני מקווה שזה לא אותו אחד ../images/Emo7.gif

גם אנחנו נלון בו רק לילה אחד...

thunderstorm

New member
ח"ח על הפינה../images/Emo70.gif

למה אין לי דיגיטל או YES?..... סניף. לא נורא. אנלוגי רולז!

למעלה