הנושא החם

ריהותם

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo222.gifהנושא החם

היי בנות! רציתי להעלות את הפינה מחר,אבל אני לא פה כי אני נוסעת לקנות בדים לתחפושת!ווהו /m\ אז הפעם,הנושא יהיה קצת יותר קליל ומייסנטרימי. חברים או סיינפלד?ולמה? אני אישית חושבת שסיינפלד לוקחת ובגדול קודם כל,בסיינפלד כל הדמויות מצחיקות והזויות,ובחברים הדמויות היחידות שמצחיקות אותי הם צ'נדלר וג'ואי (ואני צופה בסדרה בעיקר בגללם) בסיינפלד ההומור יותר גבוה,זה לא סתם בדיחות שפונות לכולם,ובגלל זה הרבה אנשים שלא אוהבים סיינפלד לא אוהבים את זה כי הם לא מבינים(|לא כולם,אבל הרבה!)ואחרי שאני רואה את הפרק אני יכולה להזיכר בו ולהתפוצץ מצחוק ולראות אותו שוב ושוב,ובחברים יש פאנץ' ליין מאוד גלוי ומובהק,ככה שאחרי כמה פעמים זה ממש נמאס. חברים ממש דביקיטשי בקטעים מסוימים וזה מעלה בי חלחלה כבר כזה בא בעודף וסיינפלד לא את סיינפלד ניסו לחקות יותר מחברים,מה שמביע על מעט הערכה יתרה יותר מחברים אני יותר אוהבת את הדיאלוגים של סיינפלד. בקיצור-סיינפלד.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכ"כ חברים. ../images/Emo47.gif O-O

למה ? כי זאת אחת הסדרות הטובות. אם לא הכי טובה. ויש לה בדיחות , שלא משנה כמה פעמים ראיתי את הפרק, זה תמיד, אבל תמיד יצחיק אותי שוב פעם. ~ואני ראיתי את כל הפרקים איזה 500 פעם.XD לא נמאס אפעם~ וסיינפלד אני ממש לא מבינה חצי מהבדיחות, כאילו סיינפלד זה סבבה כשמשעמם וזה, אבל זה לא כזה וואו. זה חמודי כזה :] חוצמזה, אני חולה על מוניקה וצ'נדלר
וגם ג'ואי כפרעליו
אז חברים X]

Serena16

New member
חברים ../images/Emo3.gif

ראיתי נראלי את כל הפרקים ואני יכולה לראות כל אחד עוד כמה פעמים בכיף ^^ סדרה מעולה
לא נראלי שניסיתי לראות 'סיינפלד' כלכך , אולי כמה דקות מכמה פרקים וגם נראלי שקהל היעד שלהם פונה יותר לבני 30 מתוחכמים כאלה ו'חברים' הרבה יותר מאגניב ומתאים לצעירים כזה ^^ אולי אני טועה כי לא ראיתי כלכך 'סיינפלד' אבל אני לגמרי עם 'חברים' |כתב|

MadBerry

New member
אז ככה:

אני אוהבת את שתי הסדרות האלה, אבל תמיד הצהרתי שאני מעדיפה את חברים, בגלל שזה יותר הצחיק אותי ובגלל שאין מה להגיד, זה פשוט "חברים", אבל בכ"ז זה מאוד כיף לצפות גם בסיינפלד :) אני פשוט אוהבת את איך שבכל פרק העלילות של הארבעה נקשרות אחת בשניה... זה פשוט הורג אותי
מה גם שאני צופה בשתי הסדרות כשיוצא, אבל בזמן האחרון "חברים" באמת יצא (מכל החורים). פשוט אין לי חשק לצפות בזה יותר... אני כבר מכירה כל פרק בעל פה. וחוץ מזה, את צודקת, יש בסדרה הזאת כמה קטעים קיטשיים שמעוררים חלחלה... (ד"א, אני ממש שונאת את רייצ'ל, ולא מבינה למה כולם אוהבים אותה כ"כ ><) בקיצור... ויל וגרייס

Serena16

New member
רייצ'ל *_*

אני הכי אוהבת אותה !
ואת צ'נדלר , מסתבר שפעם הוא היה חתיך

MadBerry

New member
~~

איכ. היא אף פעם לא מתחשבת באף אחד והיא כזאת טיפשה
צ'נדלר, לעומת זאת...
מה ז"א פעם הוא היה חתיך?

Serena16

New member
חחחח היא חמודה../images/Emo9.gif

ושהוא היה בן איזה 17 הוא היה נראה ממש טוב

MadBerry

New member
גם בתחילת הסדרה הוא נראה בסדר ../images/Emo3.gif

שמעתי שהיו לו הפרעות אכילה ובגלל זה הוא שמַן ורזַה במהלך הסדרה..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifויל וגרייס ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

חחחח אהבתי את התפנית שבסוף.XD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהייתי רוצה לענות חחח ,

אבל לא ראיתי אפעם את שתיי התוכניות האלה OO"

McLife135

New member
באג|גמאני לאא O___O

נראלי אנחנו היחידות בכל העולם הזה XDD

../images/Emo109.gifחברים!!!!!!!

סיינפלד פשוט לא מצחיק אותי, ובלי קשר ללהבין את הבדיחות או לא. אני גם די שונאת את הדמויות ואת כל רוח התקופה המעפנה והמכוערת הזאת
בחברים זה אומנם קיטצ'י לפעמים אבל זה קיטצ'י יפה (כלומר גורם לי לבכות) כי באמת נקשרים לדמויות האלה ולומדים להכיר אותם כזה. כאילו זה קומדיה אבל עדיין יש מצבים יפים כאלה... חוץ מזה שאפילו שיש פאנצ'ים ידועים וצפויים הם עדיין קורעים מצחוק, וזה בין הסדרות היחידות שראיתי את כל הפרקים שלה פשוט אינספור פעמים וזה עדיין מצחיק אותי

למעלה