התפקדות יוני

inbal287

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo23.gifהתפקדות יוני

שם: תאריך לידה: גיל: צבא\כיתה: איזור מגורים: שיר החודש של HIM: שיר החודש בכלליות: משהו טוב של מאי: משהו טוב של יוני: מסנג'ר: תמונה: אוהבים את שבועות? מה אתם עושים בחג? יש לכם בגרויות החודש? במה? ושיהיה בהצלחה
. שיהיה לכולם חודש מוצלח ומהנה
.

FFTL

New member
יוני מוצלח לי.

שם: ליעד:) תאריך לידה: 2.11.1992 גיל: 15. צבא\כיתה: י'. איזור מגורים: קדימה! שיר החודש של HIM: אמ...רזובלייד קיס? לאדעת. O: שיר החודש בכלליות: יש יותר מידיי. :) משהו טוב של מאי: ממממממ...חזרות, הופעה, ימי הולדת
, חודשיים
, יום הורים, חתול, לג בעומר וכדומה. :) משהו טוב של יוני: 3 חודשים? ועוד כמה דברים. מי יודע.:) מסנג'ר: [email protected] תמונה: טרילהלה. אוהבים את שבועות? ככככככככככככלכךךךךךךךך!@#!@$% D: מה אתם עושים בחג? אוכלים מלא גבינות(:) יש לכם בגרויות החודש? במה? ושיהיה בהצלחה. כן סעמק. |: היסטוריה, לשון ומת'. ]; בהצלחה!

RockStar2

New member
מתפקדת~!!!

שם:אורלי תאריך לידה:2\19 גיל:14 וחצי ...:) כיתה:ח' עוד מעט ט' האללה בלאגן!!!! איזור מגורים:ר"ג שיר החודש של The Funeral Of Hearts :HIM שיר החודש בכלליות:When Love And Death Embrace משהו טוב של מאי:החתיך ממקס ברנר.....וואו~!!!!(הוא מלצר שם חחחח) משהו טוב של יוני:שעוד מעט מפסיקים ללמוד ועושים את כל החזרות לוינטר וזה.......D: מסנג'ר:[email protected] תוסיפו XD אוהבים את שבועות:בטח~!! חופש! מה אתם עושים בחג:אמממ..יוצאת עם חברות וכאלה P: יש לכם בגרויות החודש:אני עוד ביסודי!!! :( תמונה:

Rose131

New member
יאללה.

שם:נועה תאריך לידה:10.9 גיל:16 ו.. צבא\כיתה:י"א איזור מגורים:ירושלים\מבשרת שיר החודש של HIM:ממ.. שיר החודש בכלליות:משהו של MSI משהו טוב של מאי:כלוםXD משהו טוב של יוני:... אממ. בגרות באנגלית! מסנג'ר:[email protected] תמונה:. אוהבים את שבועות?לא מה אתם עושים בחג?נשארת בבית ומתעצבנת על כמות החלב שהולכים לגזול מהפרות בשביל החג הזה>< יש לכם בגרויות החודש? במה?אנגלית, מתמטיקה.. ושיהיה בהצלחה. שיהיה לכולם חודש מוצלח ומהנה. גמלך

inbal287

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: לירון ענבל תאריך לידה: 2/8/89 גיל: 18 ומשהו צבא\כיתה: מאבחנת גחל"ת
איזור מגורים: ירושלים
שיר החודש של HIM: Bleed well Sweet Pandemonium שיר החודש בכלליות: John Legend - Someday
משהו טוב של מאי: הוסמכתי
- משהו טוב של יוני: טיול יחידה, שבועות, יומולדת לעינבי מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין
אוהבים את שבועות? החג הכי מושלם בעולם
מה אתם עושים בחג? סבתא כמובן. כולם מכינים לי את המאכלים שאני הכי אוהבת בעולם
. יש לכם בגרויות החודש? במה? ושיהיה בהצלחה. טח. תזכירו לי מה זה בגרויות?

Sensorium

New member
../images/Emo54.gif

שם: פלי ^^ תאריך לידה: 19.05 גיל: 16 צבא\כיתה: י' איזור מגורים: רחובות שיר החודש של HIM: קילינג לונלינס. שיר החודש בכלליות: Jason Feddy- Anything You Want משהו טוב של מאי: ממ, נגמר :] משהו טוב של יוני: נקווה שיהיה טב יותר. מסנג'ר: [email protected] תמונה: אין על המחשב הנוכחי :$ אוהבים את שבועות? לא במיוחד. גם הפרות לא. מה אתם עושים בחג? סקס? LOL סתם סתם, ישנה ומנסה להקדיש יותר זמן לאנשים שאני אוהבת
יש לכם בגרויות החודש? במה? ושיהיה בהצלחה. תודה, היסטוריה מתמ' ואנגלית X:

5ifi

New member
אני עצלנית.אני עצלנית.

שם: יפי תאריך לידה: 21.8 גיל: אמאלה----- עוד מעט 18.... צבא\כיתה: י"ב (אמאלה!!! עוד מעט לא!!!!) איזור מגורים: דרום החם... שיר החודש של HIM: bleed well שיר החודש בכלליות: MCR-Cancer משהו טוב של מאי: אע....שבת חברות...ציונים טובים, אמפי חזר, בדקתי שירות, כמה בגרויות קטנות וחביבות ועוד דברים ששכחתי... משהו טוב של יוני: אני אתקבל לשירות הארור הזה (בעזרת ה', אמן!) ואסיים עם תושב"ע לנצח,אוה יה!! מסנג'ר: אינלי תמונה: אחוריזה אוהבים את שבועות? כןכאילואוכלוזה... מה אתם עושים בחג?אוכליםוזה... סתםסתם...לומדים לבגרות שיש לי למחרת...(אכן,באסה לפנים...) יש לכם בגרויות החודש? במה? פווו...אני לא אספור, אבל אני אגלה לכם שזה מתחיל בספרות השו"ת (שזה מקצוע מצחיק של דוסים) ונמשך בעיקר דרך המון מתכונות ובגרות באנגלית ועא...אזרחות?! נואו וואי... לא זוכרת בחיי...(סטלנית...) וזהו!!! בהצלחה לכולם!

et Phone

New member
../images/Emo140.gif

שם: איתי תאריך לידה: 10.6.08 גיל: 19 (טוב עוד 4 ימים P: ) צבא\כיתה: לא זה ולא זה איזור מגורים: ירושלים שיר החודש של HIM: - שיר החודש בכלליות: Lifehouse - Sick Cycle Carousel משהו טוב של מאי: חזרתי לדבר עם מישהי שאני מאוד אוהב :) משהו טוב של יוני: יש לי יום הולדת :S מסנג'ר: [email protected] תמונה: אוהבים את שבועות? ברור חג אדיר מה אתם עושים בחג? טוחנים עוגות גבינה יש לכם בגרויות החודש? במה? ושיהיה בהצלחה. מה זה בגרויות מי זוכר את זה P: שיהיה לכולם חודש מוצלח ומהנה.

למעלה