יש עונה 8!!!

adii1201

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo240.gif../images/Emo239.gif יש עונה 8!!!

After months of negotiations, the four stars of ABC’s Desperate Housewives —Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross and Eva Longoria —are finalizing eight-figure deals to stay put on Wisteria Lane. The new pacts, which are for one year with an option for a second, pave the way for ABC to renew the show for an eighth season —though it is unclear if that will happen right away or closer to the May upfronts. The quartet’s new base salary would be around $325,000 per episode, up from the $275,000 they had been earning. With additional compensation factored in, including back-end and bonuses, the actresses’ paychecks are expected to soar to $375,000 per episode. If their option for Season 9 is exercised, their base salary is slated to go up to $350,000. All told, the two-year deal could net the ladies as much as $18 million apiece. Like in previous salary renegotiations, Hatcher brokered her deal separately from Huffman, Cross and Longoria. Additionally, slowing the final stretch of the marathon talks was the fact that Cross hired a new attorney about a week ago. But I hear things are now down to the signature stage, with the deals expected to close as early as today. With Hatcher, Huffman, Longoria and Cross on board —and with Vanessa Williams slated to return as well —the only question remaining is the extent of creator/executive producer Marc Cherry’s involvement. Fellow EP Bob Daily has taken over day-to-day duties on DH while Cherry works on his new ABC pilot Hallelujah. If the show lands on the network’s fall schedule, Daily would likely take over as primary showrunner. Despite slipping in the ratings from its heyday, DH, along with Grey’s Anatomy, continue to be ABC’s strongest hourlong scripted series. Housewives‘ off-network syndication sale netted a so-so $500,000 per episode from Lifetime, but the show continues to be a hit internationally. With an eighth-season pickup, the series would to join eight other ABC series already renewed for next season: Modern Family, The Middle, Cougar Town, Grey’s Anatomy, Private Practice, Castle, Dancing with the Stars and The Bachelor.​
המקור: http://www.tvline.com/2011/04/desperate-housewives-contracts-renew/ נמאס לי שאחרי 7 עונות טרי האטצ'ר עדיין חותמת על חוזה בנפרד!!!!

CharmedRulez

New member
ג'יזס. זה לא יגמר לעולם!

i'm not getting any younger! you guys!!! it's not ok!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif

בקרוב יהיה לנו פרק מראות אבל בחיים האמיתיים וככה נסתכל על עצמנו איך ישבתנו ובזבזנו זמן רב לראות את הסדרה הזאת שוב ושוב... כן צ'ארמי. מצאתי שערה לבנה. גט אובר איט!

../images/Emo6.gif

מה יהיה איתיייייייייייייי זה היה אמור להיות: כן צ'ראמי. מצאת שערה לבנההה. גט אובר איט

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifאני באמת שמח לשמוע!

נראה שלקראת סוף העונה המון דברים חדשים מתחילים לצוץ וראוי להמשיך אותם בשנה הבאה!

CharmedRulez

New member
תמיד צצים דברים חדשים ואחרי שנייה הם נעלמים!

העלילות כאלו שטחיות לפעמים!

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifדווקא נראה לי

שיש לפחות שני דברים שאפשר לבנות עליהם שימלאו את סוף העונה הזו ואת תחילתה של העונה הבאה בקלות.

טיי 1

New member
לפעמים ? בשבע עונות של עקרות

כל העלילות היו שטחיות... אה, סליחה, חוץ מהעלילה שבה ראינו דיון עומק על נושא ההפלות.. . אה.. אוקי.. והפרק שטיפל בצורה מאוד עדכנית ועורר דיון משפטי סוער על פיטורים של אישה שלא סיפרה לבוס שלה שהיא בהריון, .. אה נכון , ואם אתה מתעקש היה את הפרק הזה שטיפל באופן מעמיק בכל נושא הפדופיליה... ובאמת זה יהיה חטא לא להזכיר טוב טוב.. הבנ כל הנושאים האלה מטופלים ברמה של קוריוז זמני, וזה בסדר ,זו מהותה הקלילה של עקרות. אלו העלילות של "עקרות" ואנחנו מכירים ומוקירים אותן . ואף דנו בזה בהרחבה מלא פעמים
אני צופה שהמאוכזבים העיקרים של הסידרה הם אלה שהגיעו לתוכנית בטעות כשרצו להגיע לערוץ 8 לראות "גורי אריות מציגים המלט". אבל מה שטוב בעקרות בית, שאפשר בלב שלם לומר שלפחות זו סידרה שאין בה עלילות "פילר". אוקי, לוקח את זה בחזרה גם
(ובכל זאת אם להיות כנים ,הרבה פעמים בתוך הקלילות, וים הקלישאות, היו הרבה נושאים שכן גרמו לי להשליך על החיים שלי ולהרהר על דברים, אפילו הקטנים ביותר שראיתי כמובנים מאליהם) . ולא צריך להיות רוח רפאים כדי להגיע לתובנות האלה

טיי 1

New member
מכירת חיסול סופעונה %

צ'ארמי צודק בזה שבד"כ דברים מתחילים לצוץ לקראת סופהעונה...(כתבתי על זה גם נראה לי בשבוע שעבר, שבד"כ אפילו פרק 17 הוא פרק שבו העונה עוברת ל"מערכה שלישית" בד"כ (בעונה הקודמת זה היה כשהבן של ברי צץ פתאום) (וואי, תגידו, הסיפור עם סוזן ומקסין היה העונה ??? זה נראה פתאום כל כך רחוק). אגב, פרק 6 הוא גם בד"כ פרק שבו נסגרות כמה עלילות שהחלו בתחילת העונה. אבל כמוך, אני שמח , וזה לא העלילות שהחלו לצוץ , כי עלילות חדשות תמיד אפשר להמציא ולהכניס.. הרי "סבלנו" את הסידרה גם כשעונה שלמה לגבי לא הייתה עלילה (מה היה הסיפור של גבי בעונה הקודמת ? כלום. ממש כלום. חוץ מזה שהיא לימדה את חואניטה הומ-סקולינג). והקלישאתיות של אבחנות מארי אליס על החיים - הייתה מהפרק הראשון הרי, זה לא שהסידרה "התדרדה" במובן הזה . בהרגשה שלי , מבחינת שלמות ומיצוי הסידרה - הסידרה תהיה שלמה אחרי עונה תשיעית (שזו הייתה הכוונה המקורית (אחרי שבע העונות שנקבע לה)... אבל כבר מאוד יכול להיות , כמו סדרות אחרות שהרשתות מתחילות להעיף , שעונה 8 תהיה האחרונה.

בטח שכן

היה לגבי את העלילה עם אנה וגם כן כשסיפרו לה את הסוד והיא עזרה להם לברוח למשפחה שהגיעה

טיי 1

New member
חקרתי ובדקתי,

וכמו שזכרתי אווירת ריענון הסידרה בעלילות חדשות ביצבצה גם מפרק 17 של העונה הקודמת. ואתם יכולים לרדת עליי, אבל זו לפחות לא כמו ההשקעה שנילס השקיע פעם לחפש את השרשור שצ'ארמי אמר שהוא אוהב אותו . (רמז : אין כזה)

טיי 1

New member
אני רק רוצה להגיד שאתם צריכים להתבייש

ואתם מביישים את הפורום עם הדמעות האלה שלכם. מארק צ'רי יושב ומשקיע לכתוב את הפרקים של העונה הזאת ... לפעמים אפילו משקיע חצי שעה-שעה לפרק ... ובאים פה החבר'ה מהפורום של האנטומיה של גריי וזורעים הרס וטרור עם ההערות שלהם. נראה לי אני היחיד ששמח שהסידרה ממשיכה . ואני מרגיש מנודה. גם היחיד ששמח שהסידרה ממשיכה, גם הסטרייט היחיד בפורום אני כבר לא יודע מה יהיה באמת שלא דיכאון. בנשמה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חצי שעה?
פחחחחח זה נראה שכל הצוות כתבו רעיונות בפתקים מקומטים, שלפו אותם בהגרלה וככה הרכיבו פרקים שלמים
אתה לא הסטרייט היחיד, גמני סטרייט
כןן נווו על באמתת!! סתם נו, אני פליפר
אני אשקה אותך במשקאות משכרים ואז יהפוך אותך על הבטן

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifיוווווווווו

אני על הריצפה! פליפר.... אני מדמיין את לי עושה את זה עם הידיים...

למעלה