חידון צד האופל

•aniviel•

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo26.gif חידון צד האופל ../images/Emo70.gif

1. כמה סצינות של קרבות עם אורקים יש בכל שלושת הסרטים (ביחד)?
2. בכמה סצינות, בכל שלושת הסרטים, רואים טרולים (חיים
והמבין יבין
)
3. איזה יצור אופל, שהוא לא אורקים וטרולים, שיש ממנו יותר מ9 (
), רואים בסרט השני? ובאיזו סצינה?
4. מתי בפעם הראשונה רואים אוליפונט? איזה סרט ואיזו סצינה?
5. מי נמצא על הטרול במכרות מוריה בזמן שהוא מת (הטרול)?
6. מה אומר האורק מסטיק (האורק המכוער, הבז' מ"שיבת המלך") לשאר האורקים בזמן שחיילי גונדור מעיפים עליהם אבנים ממינאס טירית'?
7. ומה האורקים מעיפים בהתחלת הקרב על הפלנור על חיילי גונדור במינאס טירית'?
8. איך אראגורן הורג את האורק 'הראשי' בסוף הסרט 'אחוות הטבעת'? (תיאור ב3 שלבים בבקשה
חח
)
9. על מי גאנדלף אומר שחרבות לא יעזרו נגדו? באיזה סרט? ולמי הוא אומר את זה?
10. מה אומר קלבורן לאראגורן על האורוק-הי של סארומן? באיזה סרט?
לירון

S a p i r 2 5 5

New member
תשובות

1. קשה לומר, יש הרבה, אבל תלוי מה את מגדירה קרב, יש קרבות עם שני חלקים וכיו"ב, שאלה מסובכת. 2. 3 3. אוליפאנט, לא יודע איך להגדיר את הסצינה, מעט לפני שפרמיר תופס את סאם ופרודו 4. ראו את המידע בשאלה 3 5. פיפין 6. "אל תזוזו ממקומכם" 7. את הראשים של חללי גונדור שנפלו באוסגיליאת 8. חותך לו את היד הימנית, תוקע חרב בליבו ועורף את ראשו 9. הטבעת, הראשון, גימלי. 10. לא זוכר.

•aniviel•

New member
1, 2, 3, 9 ו10 לא נכון...

3 לא נכון כי בסרט השני רואים פחות מ9 אוליפונטים....

S a p i r 2 5 5

New member
תיקון לתיקון

ווארגים - סצינה: התקפת השיירה שיצאה מאדוראס לכיוון נקרת הלם

Escova

New member
בוא ננסה כמה...

1) בראשון, יש 3,(בהתחלה, במוריה, ובסוף) בשני גם 3, (הפלוגה עם מרי ופיפין, נקרת הלם, והאורתנק) בשלישי יש 4 (שומרי המגדל אחד בשני,סופר סאם נגד שומרי המגדל, פלנור, והשער השחור) סה"כ 10 2) 3, במוריה, בשער השחור כשהדרומיים באים, ובפלנור 3) ווארג 4) בסרט השני, כאשר סאם מבשל ארנבות והחייל הדרומי בדיוק עובר לתוך מארב של פארמיר 5) מרי ופיפין 6) הוא יורק על האבן, זה מה שאני זוכר... 7) אבנים לוהטות מקטאפולטות 8) מוריד לו את היד עם החרב, דוקר אותו בבטן, שולף ועורף את הראש. 9) על הבאלרוג, בסרט הראשון 10) קלבורן ??? קלבורן אומר בכלל משהו ???

אלרוס

New member
חלק

1. נכון 2. לא, יש עוד אחת 3. ענו כבר 4. ענו כבר 5. ענו כבר 6. לא 7. לא 8. ענו כבר 9. נכון. 10. לא

פרפר15

New member
מנסה

1: 7 2: 3 3: מה זאת אומרת יותר מ9 4: סרט השני שפרודו סם וגולום בהרים ליפני שתופסים אותם 5: מרי 6: לא זוכרת 7: את הראשים של החיילים שלהם 8: תוקע לו פגיון ברגל ואז חרב בבטן מוציא אותה וכורת לו את הראש 9: לארגורן באחוות הטבעת 10: שהם יכולים להיות באור באחוות הטבעת

•aniviel•

New member
2 לא נכון...

על השאר כבר ענו, חוץ מ10 עליו לא ענו והוא נכון
יפה
יש לך את הגרסה המורחבת?

פרפר15

New member
אממ ניחשתי

כי זה היתחבר בסרט הראשון הם ידעו עלל האורוק איי

אמממ...

1. 5 פעמים בערך
... 2. ב2 סצינות (נדמה לי) 3. נזגולים (רפאי הטבעת, ה9 ממניס מורגול.. איך שלא תקראו להם... יש לי התמחות בנושא (אני מגדלת כאלה בבית) 4. בסרט "שר הטבעות שני הצריחים"
כשהמוני בני אדם (לא זוכרת את השם המדוייק), לוחמים מהדרום (נדמה לי) מגיעים כדי לשמש ככוחות לסאורון במורדור, פאראמיר והלוחמים שלו תוקפים אותם, בשעה שסאם גולום ופרודו משתתחים על הקרקע... לאחר מכן פאראמיר לוכד את שלושתם... 5. אממ... נדמה לי שמרי ופיפין
... הם עמדו לו על הראש כשלגולאס ירה... אהה לא אחד ירד... אממ... או מרי או פיפין או לגולאס... 6. אמממ... וואי אני ממש לא זוכרת.... 7. אבנים גדולות
או אולי אורקים אחרים
... או משהו בוער
לא זוכרת ממש... 8. תוקע חרב (ומת מהריח פה של האורק), חותך לא את יד ימין, ועורף את הראש.... 9. יש לי 2 אפשרויות לזה (לא ממש זוכרת): א. גאנדלף אומר שחרבות לא יעזרו כנגד הבלרוג, אומר לשאר חברי האחווה, בסרט הראשון, בתוך מכרות מוריה, ליד גשר קהזד דום... או ב. : אומר שחרבות לא יעזרו כנגדו (כנגד גנדלף עצמו), לאראגורן, לגולאס וגימלי, בסרט הראשון 10. אין לי מושג.... מסקנה- חייבת לראות את כולם שוב

FRAIFY

New member
אוקיי אני אנסה

בזיכרון מהסרטים שיצא לי לראות לפני כמה שבועות: 1}אחוות הטבעת=במוריה. 2}שני הצריחים=פרודו וסאם מביטים על השער השחור ואז כשהארדרים באים רואים איך השער נפתח ע"י 2 טרולים. 3}שובו של המלך=לאחר שצבא מורדור כובש את אוסגיליאת רואים טרולים דוחפים את מכונות המלחמה האדירות שבנו האורקים. 3ב}בשדה הפלנור-רואים כמה עשרות טרולים ואיזה כמה טרולים מתופפים בתופים. 3ג}לאחר שסלע של כמה מאות טון שהושלך ממינאס טירית פוגע בכמה עשרות אורקים ליד טרול רואים מבט עליו של כמה שניוצת בפרצוץ מפוחד,המום שלו. 3ד}כשמכונת הפריצה האדירה {ראש מורגות{מלקור}-צורת זאב}מובלת אל השער של מינאס טירית רואים את הטרולים דוחפים אותה. 3ה}גאנדאלף מורה לאבירי מינאס טירית' לכוון את החיצים אל הטרולים,רואים כמה טרולים ואיזה 80 חיצים בכל אחד. 3ו}כששער מינאס טירית' נפרץ אם אני לא טועה 3 טרולים עומדים בפתח הצבא שנכנס לעיר{לטרולים היו חליפות מגן וחרבות עצומות}. 3ז}רגע לפני בואם של הרוהירים רואים איך טרול נלחם נגד אבירי מינאס טירית ופשוט מעיף אותם באוויר,לכל עבר. 3ח}לאחר שהרוהירים כבשו מחדש את שדות הפלנור והאורקים ברחו ואז באו הארדארים עם הפילים האדירים רואים קטע שבו טרול ענק מנסה לפרוץ את הדלת עם פטיש גדול-רגע לאחר מכן גאנדאלך מסביר לפיפין מה יש לאחר המוות. 3ט}בקרב על יד השער השחור-אראגורן נלחם לבדו מול טרול גדול במיוחד. 3י}לאחר שהטבעת מושמדת וצריח בארד-דור מתמוטט ואיתו מרבית מורדור רואים את הטרול שנגדו נלחם אראגורן מביט מספר שניות אל מורדור ואז בורח. זהו לפי מה שאני זכור,אם חסרים פרטים תגידו לי וענבל אם זה קרוב לתשובה הנוכחית אז תגידי אוקיי? אהה וכן בסה"כ ב-3 הסרטים רואים כ-12 סצינות של טרולים

aniviel

New member
ביקשתי סצינות...

לא תיאור של כל תזוזה ותזוזה בסרט תאכלס, כמה סצינות? בכמה מקומות רואים טרולים?

למעלה