ציטוטים!

i c y

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo26.gifציטוטים!../images/Emo36.gif../images/Emo42.gif

שרשרו לכאן את המשפטים האהובים עליכם משירי מוניקה סקס!
אני אגיב עוד מעט...

i c y

New member
אוקיי, הנה שלי:../images/Emo42.gif

"החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה."
(כל החבר´ה)
"הגיע הביתה אסיר משוחרר, נכנס לסלון ומצא מולו הר...... הרררר שלללל ביייגגגגללללךךך..."
(הר של בייגלך)
"עננננים"
(סאן חוזה)
"ראתה את עצמה במראה ראתה, שנייה של ספק, היא לא זיהתה..." (רקוויאם לבלונדינית
)
"כמו ציור של דגה, שמנמנה ו- ענוגה, שנה, סחבת אותי, על הרצפה..." (על הרצפה
) המממ... זהו... אם אני אחשוב על עוד משהו אני אכתוב...

שלי../images/Emo26.gif../images/Emo182.gif

הייתי רוצה לשבור לך יד ואז לתת לך רחמים
החוק היבש לא נרטב אף פעם
לנסוע על 180 לחכות שבוע בקופת חולים לנסות לכתוב בחרוזים למה מה קרה?
ובטח יש עוד שאני לא נזכרת כרגע...

maayan15

New member
שלי...

"החוק הייבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדימעה של ילדה" "החיים דיי קלים, נשכור לנו חדר בדרום ת"א ונחייה כמו גדולים" "גשם חזק, קשה לי לראות גם אם שתי עיניי פקוחות" ויש עוד...אבל אין לי כוח לכתוב כרגע... אולי אח"כ...

ויש גם את המשפטים המגניבים...

כמו בעניים טובות..., והלא קשורים לעולם: "צרפתיה בחדר המתנה, יושבת מולי על הספה....." "רוצה לדעת איך היה הביקור שלה באנגליה........," ועוד כל מיני משפטים כאלה...

casperit

New member
סליחה אבל שמתי לב שכתבת...

"גשם חזק, קשה לי לראות גם אם שתי עיניי פקוחות" המשפט הנכון הוא: "גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות" (נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח).

snapis

New member
שלי זה

ואיך זה כל אחד ניהיה לי איז רוק סטאר שלי עדיין יש קשיים לשרוך תאולסטאר!!!

כל השיר !../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif

כל השיר הזה מורכב מהעיקרון הזה, אני ממש אוהבת את השיר אני יכולה לשמוע אותו שעות עד שאני נכנסת לדיכאון...

Mooa-Numi

New member
מאז שנגמר נפגשנו פעם ברחוב

בהתחלה עוד חשבתי עליה אחר כך הפסקתי לחשוב

power play

New member
איך שכחתם

"לחם עם לחם עם לחם עם דבש.. ..מתוק לה בפה רעבה מחדש" וחצי מ´זאב´: "עיתונים על הרצפה הקדושים מול המיטה" משהו כזה..

יושי ב

New member
נראה לי שאתם לא מבינים במוניקה

או בטקסטים בכלל. מפליא אותי שאתם כותבים רק טקסטים מהאלבום הראשון כי הוא דיי חלש בטקסטים לעומת האלבום השני. והנה כמה דוגמאות: 1. "ביש מהיר בין הלילות מעליו נמתח עוד יום. אין לי כבר כוחות לבלום". 2. " אין יותר פחד עצב נורא, שנים מלחמה הייתה לי ברירה. הילדים לא גדלו הם רק גבוה ומצאו עבודה". 3. "קוקיות אדומות על עצים ירוקים פאם פאטאל איפה שרק יורקים. יש לי מעצורים תודה לאל על חסדים קטנים". 4. "לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת". 5. "זה האביב של חיינו לא יהייה אחר". 6. " אז עכשיו אתה לא מרויח בכלל, לחיות בלי כסף נהייה אידאל". 7. "העיתונים על הרצפה, הקדושים מול המיטה, תשאל אותי 10 שאלות ואני אשאל אותך". 8. "מאז אותו יום ברכבת צפון אני מעלה חלודה". נראה לי שאתם לא מכירים כל כך את האלבום השני (חוץ מגשם חזק.....) או שלא הקשבתם לו כל כך כי הוא לא כמו "פצעים ונשיקות" מדי. אז יאללה אנשים. יש חיים אחר האלבום הראשון. ושלא נדבר על האלבום השלישי שהטקסטים שלו (וגם הלחנים) עולים גם על האלבום השני וגם על הראשון ביחד.

casperit

New member
אההה כמה משפטים מהפוך בשמש

אני מכורה לשיר הזה. שיר טובבבבבבב גם אני כתבתי משפטים ממנו. עשיתי בהודעת פתיחה בפאפון: קוקיות אדומות על עצים ירוקים. אני פשוט מכורה אליו. לא יכולה להפסיק לשיר אותו (מסכנים חברים שלי...). אה ואתה לא צודק בקשר ליחסים פתוחים. לפי דעתי שניהם מעולים בדיוק באותה מידה. סליחה זה לא היה קשור לכולם, פשוט התחשק לי להוציא את זה (עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי!)

למעלה