• פותח הנושא dun16
  • פורסם בתאריך

dun16

New member
OFF

היי...ספרו איך הולך מתחילת הלימודים...! אני מתרגשת להיות שמיניסטית...! זה מוזר להיות הכי גדולים כזה במתחם... אני דיי נמוכה ככה שזה לא משנה ממש... אבל חפיף... בינתיים עד עכשיו עובר דיי נחמד...הכיתה שלי נורא קטנה (24) אז באווירה נחמדה כזאת בדרך כלל.... נתנו לי מערכת לא ממש מפוצצת... בי"ב יש פחות שעות... ואני לומדת ביום שישי רק שעת אחת...! מגניבבב.... חוץ מזה בינתיים דיי נסבל... אני מתה שיגיעו כבר החגים...!!!!!!!!!!!

גם אצלי לא משהו

מליון שעות..לא כיף להיות שביעיסט זה כזה תקוע!!! השנה יש לי כל כך הרבה בגריות חוץ מזה שאני שונא שישסטים עד כמה שאני הייתי אחד. אני לומד באחד הבתי ספר הכי גדולים בארץ. "ראלי" אם שעמתם? בכל מקרה יש לי 380 אנשים בשכבה שזה מתחלק ל11 כיתות בנוסף שכל שכבה שמתחתי ומעליי היא גם בעלת 11-12 כיתות בקיצור מקום עצום עם יותר מדיי אנשים מוי כיף בתחת שלי.

I Love Paige

New member
*שותק*

אני לא רוצה להתבכיין על ה-35 שעות שלי כי יתקיפו אותי, אז אני שותק. חוצמיזה, אני רק ט'. כמה עצוב. :X

Lost Lullaby

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo32.gif../images/Emo55.gif

שלום לכם
אני ליבי, ואני אהיה מנהלת מחליפה פה לכמה ימים
כל מה שלא קשור לנושא הפורום, אתם יכולים לשרשר לכן

inbal145

New member
מה מנהלת מחליפה ;[../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

את משתלטת על כל הפורומים
(ואני אחרייך בכל מקום
) *נו תשלח לי כבר
פעם רביעית
*

OrdinaryDay

New member
צריך לתת לפורום שלנו פרס-

הפורום שהחליף הכי הרבה מנהלות משניות
אממ...ברוכה הבאה (?)

buffgirl

New member
נו.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כל פעם מישהו אחר
קצת גיוון...
אני כבר יכולה להגיד שאני אצטרך מנהלת מחליפה למסע לפולין בחודש הבא. וקיצצו לנו את הטיול השנתי ליומיים!!! והוא בסוף החודש הבא
. בקיצור, יהיה פה שמח
אז אני לא חושבת שאשים פה מנהלת מחליפה
נורא נהנתי בטיול, היה לי ממש ממש כיף (חוץ מחלק מההרצאות שאפילו המורות אמרו שהן היו נרדמות
) אבל עכשיו אני חולה
איכסה איכסה איכסה. Anyway, I'm back

למעלה