McWeekend!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo34.gif../images/Emo26.gifMcWeekend!

צלילי מקפליי:
צלילים אחרים:
יוצרי הצלילים:
משהו שראיתי ביוטיוב:
משהו שראיתי בטלוויזיה:
ספרי לי סיפור:
חצי הכוס המלאה:
חצי הכוס הריקה:
ציטוטיה:
מתנגן:
מוטו:
פרופיל:
רותם אמרה לפני כמה ימים את מה שאני התכוונתי להגיד גם - הייתה תקופה קצרה שהבנו שהפורום צריך לצאת מהשינה שבה הוא היה, ולמשך כמה שבועות באמת הרמנו את הפורום על הרגליים, אבל הוא שוב פעם בקושי מתפקד
אז יאללה - בואו לא ניתו לו לשקוע בשנת חורף!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!../images/Emo36.gif../images/Emo124.gif

צלילי מקפליי:
כל ATN
Star Girl *שלמות!* THNL DGAO TCFC
צלילים אחרים:
השירים שהיו בשתי העונות של Glee... השלמתי את שתי העונות בשלושה ימים
Aerosmith - Dream On Aerosmith - Angel Hair Musical - Age Of Aquarious
יוצרי הצלילים:
Aerosmith McFLY
משהו שראיתי ביוטיוב:
הוידאו של ג'סטין ביבר כשזורקים עליו בקבוק
כבר ראיתי את זה למען האמת אבל הייתי חייבת משהו שיצחיק אותי השבוע...
משהו שראיתי בטלוויזיה:
Leverage שוב פעם את ההתחלה של העונה הראשונה... אני צריכה ללכת להמשיך אותה...
ספרי לי סיפור:
הייתן מאמינות שאני כבר יותר מחודש על ספר של הארי פוטר ולא מצליחה לסיים אותו? אני חושבת שאני בבעיה רצינית!
חצי הכוס המלאה:
השתפרתי פלאים בנגינה שלי בחליל וגם האחראי על התזמורת וגם המורה שלי ממש מרוצים ממני
תוכניתי השטנית להשליט את מקפליי על ב'-4 (מצטיינים לשלטון!) מתחילה לעבוד, וכבר שלוש בנות התחילו לשמוע כמה שירים שלהם.
חצי הכוס הריקה:
יום רביעי שהיה כל כך חרא ורציתי להרוג מישהו או להרוג את עצמי! אני נשבעת שלא הייתה לי אפילו סיבה אחת להיות אומללה ועדיין הרגשתי הכי נורא שהרגשתי אי פעם!
ציטוטיה:
אוף היו הרבה אבל שחכתי את כולם... אל דאגה! שבוע הבא אני מבטיחה שיהיו הרבה!
מתנגן:
נאדה. אני אחרי שיעור חליל - אני לא מצליחה לחשוב על מוזיקה עכשיו
מוטו:
"כל סיפור ששווה סיפור שווה שיספרו אותו פעמיים!" (רפיקי במלך האריות 3)... אני זוכרת שתמיד הייתי רואה פעם אחת ואחרי המשפט הזה הייתי חוזרת להתחלה ורואה שוב
פרופיל:
זה היה הדסקטופ שלי במשך הרבה מאוד זמן!

yardenise

New member
../images/Emo185.gifהא, גם אני מנסה את זה.. ../images/Emo6.gif

עשיתי לחברה שלי סיקור נרחב מאוד על הסינגלים שלהם והיא אוהבת אותם עכשיו ואני מתכננת לעשות לה שטיפת מוח רצינית
כלהכבוד עם החליל!
שבוע מעולה!

yardenise

New member
../images/Emo185.gifתפוז שונא אותי ../images/Emo69.gif

צלילי מקפליי:
home is where the heart is unsaid things falling in love the heart never lies friday night
צלילים אחרים:
paramore - all i wanted kings of leon - closer three days grace - last to know robbie williams - strong
יוצרי הצלילים:
מקפליי (כמובן
), פארמור, קינגז אוף ליאון.
משהו שראיתי ביוטיוב:
http://www.youtube.com/watch?v=Ul8CmuBQ2yU
משהו שראיתי בטלוויזיה:
הממ תוכנית טלוויזיה שראיתי במחשב נחשב?
אם כן - lost girl אם לא - אז אין..
ספרי לי סיפור:
-
חצי הכוס המלאה:
הצלחתי להבין את החומר במתמטיקה
, סיימתי את העבודה בג"ג ובתקשורת (שיצאה לא משו נראלי..
), הלכתי לידיד שלי והיה כיף ^^
חצי הכוס הריקה:
הממ אכזבה מחברות, תקופת המבחנים של השליש מתחילה, הקופסאות של הדיסקים של מקפליי נשרטו לי כי שמתי אותם בתיק לבצפר בשביל העבודה בתקשורת
ציטוטיה:
-אני וילד מהכיתה שלי יושבים אחד ליד השני בשיעור מתמטיקה- אני:"המורה, אל תתני עבודה בספר תחלקי דפים!" הוא:"כן, המורה! דפים זה סקסי!" אני ~מסתכלת עליו עם מבט מוזר~:"wtf..?" -באותו שיעור מתמטיקה אז אני והוא וחברה שלי שישבה לידי והילד שישב לידו עשינו את העבודה אז המורה באה לבדוק איך אנחנו מתקדמים- הילד שישב לידי:"המורה אנחנו מבינים!" אני:"כן, וזה רק בזכותי! אני הסברתי להם!" (מה שבאמת היה נכון
) המורה:"יפה לכם. רק צר לי לבשר לכם אבל.. השיעור נגמר" אנחנו:"לאאאא המורה!!!! לאאאאאא!!! מה נעשה עכשיו, המורה?! לאאאאא" "בונאה, ילד!!! ~איום כלשהו~" משפט שיוצא לי להגיד הרבה בזמן האחרון
מתנגן:
robbie williams - strong
וואי חיפשתי את השיר הזה שנים! ולחשוב שפשוט הייתי צריכה לשאול את אחי במקום לחפש כמו משוגעת..
מוטו:
"טובים השניים מן האחד" ~פתגם משיעור עברית~
פרופיל:
- שיהיה שבוע מעולה!!

../images/Emo204.gifסופסוף.

צלילי מקפליי:
כןכן, כרגיל.
צלילים אחרים:
Pete Yorn & Scarlett Johansson - Relator
Justin Bieber - Love Me
Westlife - The Rose
The Wrecking - About To Fall
רן דנקר ונינט טייב - השיר שלך
Elton John - Your Song
Kelly Clarkson - Miss Independant
Skillet - Falling Through The Black
Kate Nash - Mouthwash
יוצרי הצלילים:
מאט נתנסון. נו, אמרתי לכן. הוא הולך להישאר לעוד ~הרבה~ זמן.
משהו שראיתי ביוטיוב:
הטריילר של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה וכמה סרטונים של J2. כי הם כאלו נושים. *-*
כל ה-AVPM. ה~כל.
משהו שראיתי בטלוויזיה:
חסמב"ה דור 3 נחשב?
וקצת בחזרה לעתיד 1.
יום בניו-יורק (אני: "האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, ג'אאאאאאאארדדדדדדדדדדדדדד!!!" *מתה*)
ספרי לי סיפור:
שרלוק הולמס.
חצי הכוס המלאה:
סופשבוע? והומייפאקינגאד, A Very Potter Musical.
דארן כריס עשה לי את השבוע. (וכשגיליתי שדארן הוא בעצם בליין, בכלל פרחה נשמתי מרוב אושר. *SWOON* תזכורת: לראות את כל גלי מאמצע עונה ראשונה.)
חצי הכוס הריקה:
המ. כיתה ח' מחרפנת אותי, אני צריכה להשלים שעות בעבודה מעשית או שאני לא מקבלת את התואר השנה (פאק!), כואב לי הגב ברמות מטורפות (אני תפוסה לאללה), יש לי עבודות לבדוק, שיעורים להכין, והשנה ח' עושים מיצ"ב. שכחתי משהו? ><''
ציטוטיה:
נאור: "המורה, את שומרת נגיעה, נכון?" אני: "נו?" נאור: "יש שמירת נגיעה גם מבנים?" אני:
*אחרי שהלכתי לעמוד בסוף הכיתה כדי שהם יפסיקו לדבר* רועי: "לכי להז--רוח לך שמש מהעכוז." אני: *מגלגלת עיניים* *אחרי שנועם פורר שקית תה ועשה יצירות אומנות על השולחן שלו* אני: "אתה רוצה שאני אצלם את זה?" נועם: "כן!" *מוציאה פלאפון ומצלמת* אני: "יופי, ועכשיו אני אעלה את זה לפייסבוק ואפרסם את זה--" מאור (בת): "המורה, יש לך פייסבוק?!" אני: *בשקט* "שיט." *בקול* "מה פתאום." מתוך AVPM: דמבלדור: "סנייפ!? אבל אני אהבתי אותך! הבאתי לך את הז'קט שלי!" סנייפ: "הוא היה גדול עליי." דמבלדור: "יכולתי לכווץ אותו בקסם!" וגם: ג'יני: "קוניצ'יווה, צ'ו צ'אנג, אני ג'-י-נ-י ו-ו-י-ז-ל-י--" לבנדר: "ביצ', אני לא צ'ו צ'אנג!" הארי: "זו לבנדר בראון. Oם" רון: "גזענות, אחותי!" אוה, וגם כל הדיאלוגים בין קווירל לוולדמורט. קווירלמורט שליטע.
והומייגאד, כל השירים שם.
מתנגן:
AVPM - Goin' Back To Hogwarts
מוטו:
תראו את המחזמר הזה. הוא ~טו-אוב~. |לבבבבבבבבבבבבבבבבבב|
פרופיל:
דארן כריס. *ריר*

Serena16

New member
אני היחידה שחושבת

שדארן כריס הזה לא נראה כ"כ טוב?
פאק לנצח!

../images/Emo248.gifגם אני לא מיודע מה מתה על המראה שלו

אבל התפקיד שלו!סקסי ביותר D: פאק לנצח נצחים!

Serena16

New member
Mcweekend Baby ../images/Emo8.gif

צלילי מקפליי:
Shine a light end of the world iF U C Kate
צלילים אחרים:
Rihanna ft. Drake-What's my name Nelly-Just a dream Pink - Raise Your Glass שייגעצ-את דומה לכלב שייגעצ-את יפה
יוצרי הצלילים:
ריהאנה O: שייגעצ
משהו שראיתי ביוטיוב:
http://il.youtube.com/watch?v=jt6ZEb0irwY כפרה עליהם
משהו שראיתי בטלוויזיה:
חברים פיוצ'רמה קנדרה משפחת קרדשיאן על טבעי
הקופסא
ספרי לי סיפור:
buried myself alive של נוגה
חצי הכוס המלאה:
8-0 של ריאל
יומולדת לחברה
חצי הכוס הריקה:
תקופה עמוסה
ציטוטיה:
כתבו לחברה שלי שיר כ"כ מצחיק ליומולדת, הלוואי והייתי זוכרת
מתנגן:
מוטו:
לא יודעת
פרופיל:
My boyfriend Zac

אני עייפה מתה XD

צלילי מקפליי:
The heart never lies Everybody knows Star girl ועוד מלא
צלילים אחרים:
Good charlotte- the river Paramour meshup Brick by boring brick- paramore All I wanted- paramore
יוצרי הצלילים:
Paramore Mcfly
משהו שראיתי ביוטיוב:
חיחיחי יש מלא!! טריילר לכיפה אדומה http://www.youtube.com/watch?v=PM8V3cHdSC4 טריילר מעריצים למשחקי הרעב 3> http://www.youtube.com/watch?v=2szX6ClpNrA כמה בנים צילמו סרטון של ליידי גאגא XD http://www.youtube.com/watch?v=an9o_TmoZlM
משהו שראיתי בטלוויזיה:
המוסקטר, האיש במסכת הברזל, איש משפחה, מלך האריות
ספרי לי סיפור:
עדיין בספר השני של משחקי הרעב T.T אין לי זמן לקורא...
חצי הכוס המלאה:
ישנתי בדימונה אצל חברה שלי, למדתי לשחק פוקר וניצחתי, יום חמישי כמעט ולא למדתי... הלך לי מעולה במבחן\עבודה בספרות
חצי הכוס הריקה:
התעצבנתי על חברה, עייפות קלינית..
ציטוטיה:
אימא שלי ממלא טופס כלשהו ושואלת אותי שאלות על עצמי. אימא:" באיזה שנה נולדת?" אני:" 1893" אימא:" את ז' או נ'?" אני:" זכר!" אבא:" את בטוחה?!" אני:"כן!! בדקתי!" אני ויובל רבים על ספר במתמטיקה ששוכב בחדר מתימטיקה. יובל:" קוראים לך רותם רגב? קוראים לך רותם רגב? קוראים לך רותם רגב?!" אני:" לא!! ולך קוראים רותם רגב?! קוראים לך רותם רגב?!" יובל:"לא!" אני:" תביא את הספר!" אני יובל ועוד חברה שלי רואים סרט עם האוסטרלים, (הכוכבים של שלומי) ויש איזה מישהי שלא לובשת חזיה XD אז יובל יצא רגע ובא שוב. יובל:" פספסתי משו?" דנה:"כן, היא שמה חזיה!" שיעור מתימטיקה עם יובל אני:"יובל אתה כזה גיי" יובל:"לא אני לא! הייתי עם יותר בנות ממך!" אני:" טוב יובל" T.T יובל:" את רואה, לא הולך לך טוב עם בנות!" אני:" תראה, אני קצת מעדיפה בנים" XD עוד שיעור.. מדברים על להקה צבאים. יובל:" מה את יודעת לשיר?" דנה:"כן" יובל:" תביאי לי דו" דנה:"דו?" XDD נותנים לנו חומר למבחן במתמטיקה, יובל:" נכון זה נשמע כמו סרטים? הישר! המעגל! הרוצח!!" דנה:" חקרית פונקצייה! בעיות מינימום ומקסימום!! אמאמאמ!!" ושתבינו, השיעורי מ"ת הם של 5 יח"ל ואנחנו 6 ילדים שכל פעם יש רק 3 , ביום חמישי היינו אני, דנה ויובל XDD שיעור ספרות, מדברים על הנובלה קאטרינה שהיא רוצחת מישו המורה:" היא רצחה אותו ונכנסה לכלא.." חברה מהכיתה:"אז למה הוא לא נכנס לכלא?" מישו מהכיתה:" כי בדרך כלל הנרצחים לא חיים אחרי זה..." כן.. אנחנו אמורים להיות שמינסטים XDD חברה שלי מתקשרת אליי רימה:" היי, מה קורה?" אני:" בסדר" רימה:" בסדר, מה איתך?!"
מתנגן:
The tiver
מוטו:
"ותמיד תגידו את האמת" "אני הרגתי את מופסה!"
פרופיל:
הוא כזה בריטי סקסי!

חיחיחי תנק יו :)

זה השחקן ששיחק באלכס ריידר, ובWILD CHILD עם אמה רוברטס.. קיצור, חתיך !

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif פאק הוא חתיך! מי זה??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDD אתם רק שישה בחמש יחידות מתמטיקה?? אנחנו בערך שלושים... חצי רק מהכיתה שלי!

חיחיחי

אנחנו שכבה ממש ממש קטנה, 35 ילדים. אז אנחנו 6 תלמידים בחמש וכל השאר בארבע ושלוש. ואני לא זוכרת איך קוראים לו... הוא שיחק באלכס ריידר, והכי חושב, הוא בריטי סקסי :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאתם 35 ילדים בשכבה? ../images/Emo2.gif

אנחנו 200... ואני חשבתי שאנחנו מעט!

Serena16

New member
35? O:

אצלנו כמעט 400, ואנחנו בין השכבות עם הפחות ילדים בבית ספר O:

למעלה