../images/Emo124.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif ~../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif~
הסקר הקודם בשביל מי אתם בפורום? * בשביל הסדרה המצוירת המהממת - 10 (45%) * בשביל ג´קי צ´אן האמיתי והתותח - 2 (9%) * בשביל שניהם - 8 (36%) * אף אחד מהם, רק בשביל חברים שלי שגם באו לכאן - 2 (9%) * אף אחד מהם, פשוט רציתי לקחת חלק בפורום כל-כך שווה - 0 (0%) אז דבר ראשון אף אחד לא בחר באופציה הראשונה, כלומר: אף אחד לא התחנף!! אממ.. שתיים מכם כאן בשביל חברים שלכם!! חח, יהיה מצחיק אם השתיים האלה זה חברים, ואחד בשביל השני, כשאף אחד מהם לא מתעניין בנושא הפורום..
רובכם המכריע כאן רק למען הסדרה, ורק שתיים למען השחקן בלבד. אוקי... מסקנותיי נלקחו. למי שתהה - אני לא הצבעתי. הסקר החדש ג`קי נולד ב-7 לאפריל, 1954. כלומר שעכשיו הוא בן... אממ... 48! זה לא זקן מדי בשביל פעלולים כמו שלו? * חס וחלילה!! ג`קי הוא מלך ותמיד יהיה מלך, ואצלו הגיל לעולם לא ישנה! * אממ.. זה תלוי בהרגשה שלו. אבל כדאי שיזהר יותר מעתה והלאה, ושיעשה יותר בדיקות רפואיות. * היה צריך לפרוש עוד בגיל 30! זה מסוכן מדי מה שהוא עושה.. אני דואג/ת לו! * לא אכפת לי. שימות, שיחיה, שיפצע קל/בינוני/קשה... זה לא משנה. תצביעו, זה כבר מעודכן!!
הסקר הקודם בשביל מי אתם בפורום? * בשביל הסדרה המצוירת המהממת - 10 (45%) * בשביל ג´קי צ´אן האמיתי והתותח - 2 (9%) * בשביל שניהם - 8 (36%) * אף אחד מהם, רק בשביל חברים שלי שגם באו לכאן - 2 (9%) * אף אחד מהם, פשוט רציתי לקחת חלק בפורום כל-כך שווה - 0 (0%) אז דבר ראשון אף אחד לא בחר באופציה הראשונה, כלומר: אף אחד לא התחנף!! אממ.. שתיים מכם כאן בשביל חברים שלכם!! חח, יהיה מצחיק אם השתיים האלה זה חברים, ואחד בשביל השני, כשאף אחד מהם לא מתעניין בנושא הפורום..