משחקים

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo40.gif../images/Emo202.gifמשחקים../images/Emo202.gif../images/Emo40.gif../images/Emo124.gif

אני מאוד מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשהD: אבל כמו ששמתם
המשחק "זהה את השיר" נגמר
וישנו רק נבר בפורום+דה בסט וידאו ששני פתחה... וחשבתי שתוכלו לעלות רעיונות של משחקים ואני אפתח אחד אחד נגמר אחד,מתחילים עם הבא אחריו,ככה חלילה...הבנתן
לי יש רעיון שכבר עשיתי אותו במקום אחר ואהבו אותו,הוא הולך ככה: הוא נקרא "מלך היופי" וכל סיבוב אני אתן משימה לתת לי תמונה כלשהי(מה שאני אבקש) ואתם צריכים לעלות תמונות של אותו (שחקן,זמר,דוגמן) הפעם זה לא רק מקפליי כי הרי היה בפורום את המשחק "התמונה הכי יפה" אתן יכולות לבחור כל אחד שרק תרצו... וכל סיבוב תעלו תמונה וכמובן כל סיבוב תהיה הדחה\חסינות\גלגל הצלה...(מזכיר השרדות?XD) הקיצר,מי שבעד "מלך היופי" שתסמן
וכמובן מוזמנת לעלות רעיונות,ואני ארשום אותם
שבת שלום לכולן

../images/Emo146.gifלא אכפת לי ../images/Emo6.gif נשמע נחמד :)

אפשר לעשות משטרת האופנה שמישהי העלתה פה ^^ נשמע משחק סבבה כזהD:

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif בכיף ^^

יש לי רעיון למשחק שממש אהבתי שהיה בקומונת פפראצי דאז, אבל הוא לא כ"כ קשור לפורום
אוקיי, בכלל לא קשור לפורום XD

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif וכמובן שהייתי שמחה..

..אם כשנבר ייגמר תפתחי סיבוב חדש של המשחק

m o r 1 0 2

New member
שפכי ת'לבD:../images/Emo168.gif

חח אגב הרעיון זה מפפרציXDD אני מתגעגעת
ואגב יהיה קשה לעשות משחק חדש של נבר כי עדיין לא סיימנו את המשחק בכלל...

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ~שופכת~

אני ממש מתגעגעת להלבש את הבובה\טופ מודל עם הבובות מרויוורלד. אני יודעת שזה לא קשור לנושא של הפורום, אבל אולי בכ"ז ננסה להרים את זה כאן?

sweet shir

New member
אני מכורהההה לאתר הזהXDD

אבל נראלהי שזה לא מתאים לפורום חחחח

m o r 1 0 2

New member
וואי,נוסטלגיהXDD../images/Emo168.gif

אחח,אני מאוד אוהבת אתזה
אולי נעשה את בהמשך המשך אוקי? בנתיים אני אתחיל עם שניים ונראה מה יהיה הלאה אוקיי?

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif תקשיבי

בשרשור של "זהה את השיר" שני (בר חיים אהובתי
) כתבה רעיון נחמד, משטרת האופנה... לדעתי אפשר פשוט להביא כל שבוע תמונות של כל אחד מהם ושל כולם ביחד וכל אחד ישרשר לכל תמונה את דעתו וכמה "כוכבים" הוא נותן ... עד 5 נגיד... ואז ככה כל שבוע ... ובסוף נראה מי האופנתי של השבוע XD

למעלה