הבהרה

STIVENZ 426

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהבהרה../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

הבנתי שיש קצת תלונות בקשר לצמיגי "חנניה" והמלאי שלהם בארץ ובמקסיקו.. אז תרשו לי..: קודם כל: חברת חנניה הינה חברה מכובדת אשר דואגת קודם כל ללקוחותיה. כמוכן, חנניה הינה מפעל חיים, ובתור מנכ"ל החברה והוגה החברה אני לא מוכן שיטיחו כך האשמות שוא בחברה שהיא כיום מתמודדת על תואר חברת הצמיגים המובילה בעולם. קודם כל מר מקסמקס היקר, איני יודע מי אתה, אך הבנתי שאתה גר בניכר. וממעקב קצר להודעותיך הבנתי גם שמעולם לא ניסית על הסופרמוטרד שלך את צמיגי "חנניה- OLD79" אז שמע מר בחור. אחיזה כמו שייתנו לך הזוג הנ"ל לא תקבל מאף קנדה או מצלר.שלא נדבר על איכות הצמיג ומידת השחיקה הקטנה שלו.. רואים שאתה לא מקצוען ומדבר שטויות. צמיגי חנניה משווקים בכל הגדלים והמידות לכל מטרה. עובדה- בשבוע שעבר התקשר אלי אחיין של שכן של דוד שלי ובישר לי שזוג צמיגי ה "חנניה BABY" על העגלול של בנו ממש מצויינים. אז אולי היתה לנו בעיית הספקה קלה לאיזור מקסיקו וחדרה.. אז מה? במידה והיית פונה אלינו היית מקבל פיצוי במקום ומחזיק מפתחות אופנתי. לגבי אותו מר בחור שאמר שראה משאית עם הכיתוב "CHANANIA" עליה- סלח לי אבל טעית ובגדול ומה שראית היה לא יותר מסתם זיוף. שמה המסחרי בלועזית של חנניה הינו "HANANYA" ושלא יעבדו עליכם חיקויים זולים. כמו כן חנניה מפרסם את התנצלותו לגבי כל הלקוחות שנעלבו. וסבלו מאי הספק של הסחורה, פשוט חנניה עכשיו במשא ומתן עם חברת PIAGGIO העולמית בנוגע לאספקת צמיגי סליקס לדגמי הסופרספורט שלה (הPK200) ובנוגע לייצור ובניה ואספקה מחודשת של זרוע אחורית אובאלית מחוזקת לדגמי הטריאל והדו"ש (ה SI) במידה ותפנו לנציג שירות הלקוחות באיזור מגוריכם אנו נשמח לפצותכם במחזיק מפתחות אופנתי, בעט עם סמל החברה, ובכרטיס כניסה חינם לאחד ממירוצי הסופרבייק, בעפולה או במטולה, +שתיה והוצאות אישפוז עלינו. מקווה שתדעו באמת מה טוב בשבילכם ומה טוב עוד יותר בשביל האופנוע שלכם. בכבוד רב-

ואללק באמת הזכירו לי פה כל האלה..

את המירוצים בשכונה.. מילדות, מגיל קטנות הייתי גונב עם עזרא התותח את הסקטבורד לילד של השנה הפולניה.. אחר כך היינו דופקים רייסים אחושרמוטה בירידות של הים.. ולא היו לנו צמיגי "חנניה".. ואללק אתם האשכנזים לא יודעם להעריך את מה שיש לכם.. בא חנניה מהצמיגים, שולח ברכות, איחולים, ודואג לכם לצמיגים הכי טוב שיש בשביל המרוצים שלכם.. ואתם ככה באים ועושים לו הריגת אופי? (למה רצח אופי אסור לי להגיד בגלל המעצר ביית) באמא שלי, רועי ועזרא לא הלכו לשום מקום.. הם פשוט דפקו אתמול 2 מנות שווארמה חתול כל אחד עם חמוצים ופיתות חופשי+שתיה ריצפז רק ב 15.20 ש"ח לא כולל דמי שירות ואישפוז.. אז היום הם מרגישים קצת לא טוב..

שלום לך אשכנזי צעיר...

מזה הקריצה הזו? צריך משהו? איזה חומר טוב? משהו פצצות ככה יסדר לך את העניינים בראש ברמות הגבוהות.. אם צריך משהו, תביא קריצה ברורה יותר.. למה ככה לא מבינים אותך. אם לא צריך כלום, אז כדאי שתטפל בעיוות הזה שקפץ לך על הפנים למה אתה לא נראה טוב.. כוס אמכם של המנאייק, שוב באו לעשות לי חיפוש חודרני.. באמא שלי אני תופס אותכם אני עושה ממכם שווארמה.. חארות.. זקי. שבמקור קוראים לו בכלל ז´קי.. ובגלל שהאלה פה בקלמטינה עושים לא חיים קשים קוראים אותו זקי..

ז´קי הולך. ולא ישוב עוד.

זקי ראה מהכרות קצרה פה עם הברנז´ה שזה מאד פופולרי להגיד אני הולך ואחר כך לחזור. כמו כן זקי ראה שעושים פה כבוד לג´נגו, במיוחד שהוא משתאכנז ומדבר במילים של שבת. אז בא ז´קי, למה יש לו מח קרימינלי.. משלב בין השניים. מה ז"א? אומר שהוא הולך מפה כי הפורום ירד ברמה, התחיל להקיא, נהיה חולה המסכן.. ואומר את זה ז´קי במילים של שבת וחג.. אז ז´קי הולך. NO MORE מבצעים בשווארמה, הסתלבטויות בסבבה וכיו"ב.. מהיום לכולם בשווארמה מחיר אחיד. וז´קי מוסיף ככה בסוף ההודעה כמו שנאמר ב -נ.ב (זה נוסע באופנוע לא?) אז: נ.ב ז´קי יחזור רק אם יגישו לו התנצלות בכתב על ירידת הרמה של הפורום שהיא בכלל לא באשמתו והוא בכלל בא להביא לכם אותה בעליית רמה. ההתנצלות תהיה על 4 דפים כולל נספח של חתימות מפי כל יושבי הפורום כולל הקרם בוואריה- אלפרד. רצוי בפונט "מיריים 16" למה ז´קי קשה לו לקרוא בחושך.. שבוע טוב לכל בית ישראל בלי נדר. ז´קי.

מיצו

New member
יש עוד משהו שנכנס לאופנה בזמן ה

אחרון. אממה, אחורי שאמרתי את מה שאני חושב שאיזה אחד שאיים עלי ב"חכה חכה נראה אותך בפיטס בעפולה" אני חושב שלא שווה לי להגיד לך את זה. רק מה, בסוף יצא שכל האחים, אלה שמסתחבקים אחד על השני כל היום, בסוף יצא שכולם זה בעצם אחד, שבכלל העיפו אותו מהפורום למה הוא ליכלך את הפה יותר מדי ואמר דברים שאפילו בבת-ים לא אומרים בקול רם, למרות שבקיוסק של סימה בבלפור פינת הרצל דווקא יושבים כמה גברים שיש עליהם פאסון. איך אמרו פעם? כשיעזוב ז´קי את הפורום תהיה העלאה משמעותית של ממוצע האיי-קיו גם בפורום וגם בבת-ים, לשם ג´קי חוזר. אז אחי, בבקשה תשאר. למה אם תלך לא יהיה לנו בכלל עם מי לדבר. ישארו פה רק יפי הנפש השמאלנים אלה שאוכלים שווארמה של טבעול למה הם לא יכולים להזיק לפרה (שלא לדבר על לשחוט חתולים וכלבים עזובים, שג´קי יודע מהמקצוע שלו שבלי אחד כזה השיח הוא לא שיח והשומן שנוטף מלמעלה הוא לא שומן, ושיביאו את רפי גיבנת זה מהכולבוטק בשידור חוקר פוקוס שיכניס מצלמה לתוך השיפודייה ונכניס לו את השיפוד לתוך הגלגל של העין שלו שגם ככה עשתה עלינו יותר מדי...) ובסוף יבוא הלפלף הראשי, זה שאין לו היום אופנוע למה רצה לשחק אותה גבר ולעלות עם הכלי שלו על המעקה בטיחות ולא יצא לו, ויבוא ויגיד שזה לא קשור לאופנועים וימחוק. אז הנה. אאאננננננ אאאאאאאננננננננננננאאאאננננננ אאאאאאאאנננננננ. הנה אופנועים.

אני חושב אתם לא הבנתם

אותי.. אני לא חוזר עד שלא תבוא פה הענות על הדרישות שלי ממקודם. ואם אני לא חוזר אז תדאגו להסתכל טובטוב אחורה כשאתם הוכים בלילה למקס פלייס הזה.. למה אחד מקס מהשכונה גם התעסק פעם איתי ועם עזרא.. אני חושב לזכרו הקימו את המקס פלייס שלכם.. ואם יהיה קיים מצב שאתם חושבים אני צוחק- אז בא ז´קי הקטן, היורש, ושורף פה כל הפרדס. למה מה שלא הולך, בסוף רץ. חרררר חררררר ז´קי עצבני...

למעלה