החוליה החלשה

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהחוליה החלשה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לאחר סיבוב מורט עצבים ודרמטי, העפנו את----
You Haven't Told Me Anything אז, הידיים של טום אולי נגעו בתחת של מישהו, אבל לא שלנו, כי הוא השיר הראשון שעף מהמשחק
כעת, מתח גדול מצפה לנו בשנית, מי יעוף השבוע
השירים: 1. Spiralling 2. The Lovers Are Losing 3. Better Than This 5. Perfect Symmetry 6. You Don't See Me 7. Again And Again 8. Playing Along 9. Pretend That You're Alone 10. Black Burning Heart 11. Love Is The End הצביעו כאילו אין מחר. (שם השיר בנושא יאדה יאדה יאדה)

אה-הא! אני רואה שאת יוצאת נגדי../images/Emo70.gif

האם מתחילה מלחמה חדשה
אני גם לא אוהבת את TLAL, אבל PTYA עולה על כמה שאני לא אוהבת אותו, ועוד שיר אחד, שאת שמו לא אחשוף

שקרנית ../images/Emo2.gif

וואו! לדעתי סקסופון זה אחד הכלים שיותר קשה להתחמק איתם מליפול ל-cheesiness ! וואו, אז איך את לא מתה בטירוף על WLTLOB? (גילימוטס)

מי אמר שאני לא מתה עליו בטירוף?! ../images/Emo3.gif

אני אף פעם לא מדלגת עליו בשאפל... האמת שאני בעיקר אוהבת סקסופון בג'אז
, בסגנונות אחרים הוא לא תמיד משתלב... ואת רוצה להגיד לי שאם תשמעי נגן רחוב מנגן בסקסופון לא תעצרי לשמוע??! יש אחד ממש טוב שמנגן ברחבת המשביר!.

קודם כל אני שמחה לומר שאני לא מסתובבת הרבה

ברחבת המשביר, ב"ה. דבר שני- הנחתי שאת לא אוהבת אותו במיוחד כי אז כשהתלהבת על הבי-סיידים, דיברת על CE וWLTLOB היה רק נספח למייל (או ככה לפחות אני זוכרת את זה) בכל מקרה אני התלהבתי אז בטירוף מWLTLOB ובעיני הוא לגמרי מאפיל על CE אז בגלל זה חשבתי שאת לא מחבבת את השיר...

כן כן, אז זה היה ככה,

כי שמעתי את CE ראשון ולקח זמן עד שהגעתי לשמוע את WLTLOB וגיליתי עד כמה הוא שנון
עכשיו הוא הרבה יותר מושמע אצלי מCE!! ואיפה אבישג שתצטרף לדיון?!

אין כזאת מישהי בפורום ../images/Emo12.gif

וכן, WLTLOB זה שיר אדיר ושנון ברמות!!
אני מתה עליו !!! (עדיין הכי את BB, כן? :p)

playing along ../images/Emo128.gif

לא החלטית אני! חשבתי על זה והגעתי למסקנה שPA יותר גרוע מ AAA!

למעלה