הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif

אתם יודעים מה החוקים נכון? אוקי אני יסביר
כול שבוע אני בוחרת משהו מהפורום
ואתם צריכים ל"חקור" אותו הפנמתם? חח... הפעם ה"נחקרת" היא
תה תה תה טללם קטיה,קטקט,קטי שידוע בכינויה ה"מפחיד" kati666
טוב אני יתחיל
מה שלומך? מה נשמע? איך עבר אלייך היום? את שולם איתי? איך היה בבית ספר? איזה צבע תחתונים את אוהבת? מה הצבע האוהב עלייך? מה השעה? אל מה את חושבת? מה את חושבת אל ג'ר? ואל פראנק? ואל מאייקי? נכון שריי שקסי? ובוב יותר? נכון שאת רוצה להרביץ לי עכשיו? נכון שאני מעצבנת!? נכון שלא נהנת לענות אל זה? מה את אוהבת לשתות? אני ימשיך אחר כך עכשיו אתם!

I LOVE M5

New member
עכשיו אני

זה הולך ככה בשאלה 1 את נותנת דוגמה 1 לשונאת ודוגמא אחת לאוהבת. בשאלה 2שתי דוגמאות לכל דבר בשאלה שלוש שלוש דוגמאות וכך חוזר חלילה. והשונאת זה אומר משהו שאת לא אוהבת לא צריך שנאה עמוקה בשביל לכתוב משהו בשונאת 1זמר\ת שאת שונאת- אוהבת- 2-סדרות\תוכניות שאת שונאת- אוהבת- 3-מאכלים שאת שונאת- אוהבת- 4-תכונות של אנשים שאת שונאת- אוהבת- 5-אנשים שאת שונאת- אוהבת- 6-כללי-(מה שבא לך לספר) שונאת- אוהבת- טוב זהו. מקווה שנהנת.

kati666

New member
../images/Emo24.gif

1-זמר\ת שאת שונאת-את הקול של הסולנית של היהודים,אבל היא חמודה באופן כללי.אז אין לי אחת שאני ממש שונאת. אוהבת-הסולנית של Within Temptation שאין לי מושג מה שמה. 2-סדרות\תוכניות שאת שונאת-כוכב נולד,טלנובלות למיניהם. אוהבת-הטופ מודל
,מאד טיוי. 3-מאכלים שאת שונאת-פעם שנאתי המון דברים,היום אני אוכלת הכול.אה,אני שונאת אורז.
ממש שונאת. אוהבת-כול דבר שקשור לחצילים XD,שניצל תירס ופרוסה עם חמאת בוטנים.
4-תכונות של אנשים שאת שונאת-יהירות,צביעות,שקרנים וכאלה שמבטיחים ולא מקיימים.אמ וזה לא אומר שאין לי את התכונות האלה
. אוהבת-לא יודעת,כנות?. 5-אנשים שאת שונאת-
אין לי 5 כשאני חושבת על זה. אוהבת-אני מניחה שיש יותר מ5 :) 6-כללי-(מה שבא לך לספר) שונאת-ילדים קטנים. אוהבת-אתכם
.

kati666

New member
בונאה איזה מגניב...../images/Emo9.gif

עכשיו תחכו,הרבה שאלות
.

kati666

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מה שלומך?:סדר. מה נשמע?:cool של גוון.
היא כזאת קולית באמאשלי. איך עבר עלייך היום?:מפחיד.היה אמבוש על חברה שלי. את שולם איתי?:
איך היה בבית ספר?:מגניב. איזה צבע תחתונים את אוהבת?:כחולות
מה הצבע האוהב עלייך?:ירוק
מה השעה?:18:19. על מה את חושבת?:על הסמיילי המחשיד הזה
. מה את חושבת על ג'ר?:מוכשר
ועל פראנק?:מסוקס. ועל מאיקי?:דג. נכון שריי שקסי?:בטח. ובוב יותר?:בטח. נכון שאת רוצה להרביץ לי עכשיו?:חס וחסה. נכון שאני מעצבנת!?:נופ. נכון שלא נהנת לענות אל זה?:דוקא כן.משעמם לי מאוט :] מה את אוהבת לשתות?:אייסטי אפרסק

Diablo Girl

New member
ברחו לי השאלות ../images/Emo46.gif

אז הנה הם:........ שלום קטיי :)) מה שלומך??? יודעת מי אני? לא? טוב אני אור.. אממ.. אוהבת בננה? ותפוז? ומלון? יש לך איזה חיה בבית? מה את אוהבת לעשות שיש לך זמן איכות בבית? איזה מקצוע בביצפר את הכי "אוהבת" (אם יש כזה....)?? מאיפה את בכלל?? אממממ יש אחים/ות בבית?? אוהבת קולה? תבואי למפגש? ו..זהו... עייפתי אותך?? מקווה שלאאאאאא בה ביייי יום טובב

שאלות...../images/Emo151.gif

קטי..... לבן או שחור? שחור או ורוד? איך את אוכלת קרמבו? החלקת פעם על בננה? יש לך פוביה למשהו, מישהו? איך את הכי אוהבת שקוראים לך? מה דעתך על פינגויינים?? ועל שוקו בשקית? איזה מקום את הכי אוהבת? עם היית צריכה לוותר על חוש אחד איזה חוש היית מוותר(שמיעה , ראיה, מישוש,ריח, טעם)? אם היית יכולה לקבל עוד חוש, או כוח על טבעי מה היית רוצה? סדרה מצויירת? ים או בריכה? מספר מזל? טוב, זהו ודי עם שאלות? זהו? די?

kati666

New member
3>*צומיצומיצומצימציצמימומויצמ*

לבן או שחור?:שחור. שחור או ורוד?:ורוד. איך את אוכלת קרמבו?:מלמעלה למטה XD. החלקת פעם על בננה?:לא
. יש לך פוביה למשהו, מישהו?:המון.גוקים
. איך את הכי אוהבת שקוראים לך?:קטי
קטקט
מה דעתך על פינגויינים??:שימותו. ועל שוקו בשקית?:טעים. איזה מקום את הכי אוהבת?:מקום שקט. עם היית צריכה לוותר על חוש אחד איזה חוש היית מוותר(שמיעה,ראיה, מישוש,ריח,טעם)?:ראיה,אולי אז הייתי חכמה יותר. אם היית יכולה לקבל עוד חוש, או כוח על טבעי מה היית רוצה?:לעוף(?) סדרה מצויירת?:טו וג'רי.
ים או בריכה?:בריכה. מספר מזל?:2

קטי ../images/Emo9.gif

מה השם משפחה שלך? מה הפחד הכי גדול שלך? מה השיר המועדף עליך של MCR? האם את מכורה לוועידות במסנג'ר? [עזבי, בעצם אני כבר יודעת ת'תשובה חיחי] מה הדבר הכי עצוב שקרה לך? ומה הדבר הכי שמח? את בנאדם דיכאוני או שמח? את אוהבת שמחבקים אותך? את אוהבת אותי?! את יודעת שאני אוהבת אותך? זהו

kati666

New member
../images/Emo23.gif

מה השם משפחה שלך?:את לא רוצה לדעת XDXDXD.במסנ :) מה הפחד הכי גדול שלך?:שמי שאני אוהבת ימות
. מה השיר המועדף עליך של MCR?:הו,הרבה.
האם את מכורה לוועידות במסנג'ר?[עזבי, בעצם אני כבר יודעת ת'תשובה חיחי]:
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך?:כול יום. ומה הדבר הכי שמח?:כול יום. את בנאדם דיכאוני או שמח? את אוהבת שמחבקים אותך?:
.יאפ. את אוהבת אותי?!:
יאפ
את יודעת שאני אוהבת אותך?:

צר לי אבל...

רק אני קוראת לה קטקט!#%$&^#^*$
אם אי פעם תקראו לה ככה, תשגיחו טוב טוב בחלון לראות שאני לא באה לבית שלכם#%!$&^#$^*!%#$%&

kati666

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo112.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

גרגר
איפה את,לא שמעתי ממך שנים יפרוצה
.

לא נכון.

אני וקטקט קבענו כבר לפני חודש שניפגש. עוד מחודש אוגוסט בנינו על זה!!!
נכון קטקט?

למעלה