הסקר הוחלף וסקר חדש פורסם- הצביעו בהמוניכם ותוצאות הסקר הקודם
T Thestral New member 3/5/04 #1 ../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהסקר הוחלף../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif וסקר חדש פורסם- הצביעו בהמוניכם ותוצאות הסקר הקודם
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהסקר הוחלף../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo108.gif וסקר חדש פורסם- הצביעו בהמוניכם ותוצאות הסקר הקודם
D double O S New member 3/5/04 #2 פוסידון../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif
P pink cigarette New member 5/5/04 #5 אף אחד מהם. לא יכולתי להחליט. זאוס שטחי מדי. פוסידון.. אכזר מדי. האדס זה מגניב, אבל הוא קצת תקוע.
E Esmerallda New member 5/5/04 #6 הופה? איך הגעת לזה שזאוס שטחי, פוסידון אכזר והאדס תקוע? קצת פירוט, מאחר ואני חושבת שמה שאמרת כרגע הוא חסר ביסוס לחלוטין. -הצוענייה.
הופה? איך הגעת לזה שזאוס שטחי, פוסידון אכזר והאדס תקוע? קצת פירוט, מאחר ואני חושבת שמה שאמרת כרגע הוא חסר ביסוס לחלוטין. -הצוענייה.
P pink cigarette New member 6/5/04 #7 לאלא, זו תחושה שלי. זאוס - רק זיונים יש לו בראש פוסידון נראה לי נורא אכזר לפעמים (שמישהו יזכיר לי לגנוב שוב לאבא את הספר של א. המילטון - המוח מתחיל להעלות חלודה), על שטויות קטנות. משהו קטן שקראתי פעם. האדס תקוע, תקוע פיזית - הוא לא יוצא מהאדס..
לאלא, זו תחושה שלי. זאוס - רק זיונים יש לו בראש פוסידון נראה לי נורא אכזר לפעמים (שמישהו יזכיר לי לגנוב שוב לאבא את הספר של א. המילטון - המוח מתחיל להעלות חלודה), על שטויות קטנות. משהו קטן שקראתי פעם. האדס תקוע, תקוע פיזית - הוא לא יוצא מהאדס..
מ מלקור New member 6/5/04 #8 ...../images/Emo46.gif זאוס- לצערי אתה צודק פוסידון- קצת עצבני אבל לא נורא הדס- אז מה הוא אל השאול איפו הוא יהיה אם לא בשאול(והוא יוצה לאולימפוס לפעמים)
...../images/Emo46.gif זאוס- לצערי אתה צודק פוסידון- קצת עצבני אבל לא נורא הדס- אז מה הוא אל השאול איפו הוא יהיה אם לא בשאול(והוא יוצה לאולימפוס לפעמים)