הראיון השבועי

../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gifהראיון השבועי../images/Emo41.gif

לפני שנגלה את מי בתיה בחרה אחריה לראיון, קודם נזכיר את הכללים: כל שבוע מישהו מהפורום ירואיין ע"י כל הפורום, הראיונות נועדו ע"מ שנכיר אחד את השני טוב יותר. בכל שבוע יפתח ראיון חדש , כל אדם רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין. אם אתם מעוניינים לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פתחו שרשור חדש אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני אנא עשו זאת במסרים אלי. אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא אדם שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות אל אנשים שרואיינו כבר , האנשים שרואיינו עד עכשיו: בתיה (Another Girl). והשבוע אנו נראיין את חבירנו הוותיק: גרמה. אתם כבר מוזמנים לשרשר את שאלותיכם...

גרמה!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo3.gif

1. איזה אלבום של הביטלס אתה הכי אוהב? 2. מה אתה חושב על אנשים שמבריזים מפגישה איתך בעזריאלי? 3. האם חשבת פעם לפתוח קריירה כפנטומימאי וירטואלי, שנוהג לחקות מול המצלמה חיות מאוננות? 4. איזה רגע, היית מגדיר כ"רגע השיא" בחייך הוירטואליים? 5. איזה רגע אתה מחשיב כ"רגע שיא" בחייך האמיתיים? 6. אולי תסביר לנו פעם אחת ולתמיד, מדוע בחרת בכינוי "גרמה"?

גרמה

New member
בעעעע ../images/Emo151.gif

1. ממממ...לא יודע. משתנה כל הזמן. אם את מצמידה לי אקדח לרקה (תזהרי אגב..העור שלי רגיש) אז ריבולבר ואבבי רואד . אבל אני ממש לא יכול לבחור. 2. אני לא חושב. יש לי אנשים שעושים את זה בשבילי. 3. מרסל מרסו יצר איתי קשר. הוא מתחנן שאני אלמד אותו איזה דבר אחד או שניים. 4. יש מספר רגעי שיא: החתונה שלי עם עצם הבריח שלך, הבעעע הראשון שאמרת לי, ה"לך חבק עץ" הראשון. אני חושב שהרגע שבו בתיה קלטה שהיא מכירה אותי היה רגע משמעותי. היה גם את הרגע שבו הבנתי שאליאור קצת יותר מבוגר ממה שחשבתי. ואחרון חביב, הרגע שבו הבנתי שבעזרת הומור רדוד אוכל לשעשע בעיקר את נשות הפורום המוערצות. 5. אין לי חיים אמיתים. אני מחבק עצים. מעניין..אני לא חושב שיש לי רגע שיא. אם להתחכם אז מוזיקה זה רגע שיא מתמשך בחיי. 6. גרמה זה לא שם, זאת שליחות (אם יורשה לי לצטט את הדג נחש). השם גרמה די בחר אותי. יש לי fetish לכוכבי עבר (ע"ע : דובי גל, ציפי שביט, צביקה פיק ועוד) חצי ברצינות, חצי בצחוק. זתומרת שאני מעריך אותם על מה שהם עשו, אבל עדיין צוחק עליהם (כי אני נאצי). משו כזה. לסיכום, אכלת פלפל, שתה מיץ.

אלרוס

New member
גרמה

1. האם חשבת אי פעם על הסיבה האמיתית שנכנסת לפורום הזה? אם כן איזו דרך? 2. כמה שנים אתה חולם על להיות חבר להקה מצליחה כמו הביטלס? 3. כמה זמן לקח לך לענות על השאלה הקודמת (אחרי מאיות שניה אתה יכול להפסיק) 4. כמה זמן אתה באמת משתתף בפורום (כולל קריאה פסיבית)

גרמה

New member
שלום גשש בלש

1. הסיבה האמיתית הייתה לחפש בחורות. האמת היא שאני לא ממש זוכר איך הגעתי לכאן. אבל נשארתי לטוב ולרע. 2. ארגג...הרבה שנים. מי יתן ואזכה רק לאלפית ממהכשרון והתוצאה של הביטלס. 3. ידעתי את התשובה לפני השאלה..:) 4. המממ...לא זוכר...כמה חודשים טובים (או רעים...תלוי בקורא) לסיכום, אל חשש, גשש בלש.

../images/Emo151.gifגרמה!../images/Emo151.gif

תה או קפה?
התוכנית הכי אהובה עליך?
אוכל אהוב?
חום או קור?
בתיה או סינתיה? (חיוך שטני
..)
בן כמה חשבת שאני? (אתה יכול להגיד את האמת...)

גרמה

New member
אחי לפורום

1. לא זה ולא זה. אני לא שותה חם (הופה! סקופ!). אם כבר אז קפה 2. הממ...בעיקר..סימפסונס, סיינפלד ועוד. אני אוהב מה שמודי בר און עושה. 3. חום. הקיץ...איזה כיף...ים
4. המממ...מי שתהיה מוכנה לקבל משוגע כמוני..:) 5. לא יודע..15 או 16...עדיין בלימודים...אני אפילו לא זוכר למה..:)

i am lucy

New member
גרמההההה../images/Emo41.gif

1) אם היית יכול להתחלף עם מישהו מפורסם, במי היית בוחר? 2) מי הבן אדם שאתה הכי אוהב בעולם? (אני אני אני ורק אני? באמת?! ואו!) סתם.... (לא!) 3) איזה להקה אתה הכי אוהב אחרי החיפשושיות?! 4) שחקן אהוב? 5) האיש שאתה הכי מעריך, מי הוא? זהו להיום!

גרמה

New member
יקירה...

1. בד"כ כששואלים אותי אני אומר פול מקרתני. אבל כאן זה לא מקורי. אז אני אגיד :בתיה (גם אני רוצה מועדון מעריצים). 2. מממ...אמא, אבא, אח, אחות. בנאלי..:) (את עצמי אני לא כל כך אוהב כי ליכלתי עליי מאחורי הגב) 3. הממ...יש הרבה. אני למשל עדיין מתלבט בין הביטלס ללד זפלין (כל אחת גאונית בצורה אחרת)...בישראלי אני אוהב כל מה שקשור לדני סנדרסון! (פרסומת סמויה: www.dannysanderson.com) 4. דובי גל. אבל חוץ ממנו...יש די הרבה. מהזקנים: שון קונרי, אל פאצ'ינו, דה נירו וכו'. מהצעירים: אדוארד נורטון למשל. 5. את סנדרסון כמובן (יוצר ענק, גיטריסט דגול, ובנאדם גדול)..שוב את אמא ואת אבא. ועוד המון אנשים שגורמים לי לנסות ולהיות אדם יותר טוב! לסיכום, ממש בא לי לבכות מהתרגשות. מזל שאני נאצי.

Another Girl

New member
גרמה ../images/Emo123.gif

מה המצב גבר גבר? 1. איך המצברוח שלך כרגע? 2. נכון שידעת שאני לא מזהה אותך מהחטיבה ועדיין שמרת על זה בסוד מתוך סנוביות?
אכן,נחשפת! 3. מתי אתה וסין תממשו את תשוקתכם? 4. איזה שיר גרם לך לאהוב את הביטלס,אם בכלל? 5. אתה מתגעגע לטובה? (חחח) זהו בינתיים,עד שיעלו לי עוד שאלות בראש...

גרמה

New member
הכל שפיר..:)

1. בז'. 2. לא! הייתי בטוח שאת הסנובית! 3. כנראה שלעולם לא. אני פונה בפניה נרגשת לרווקות בפורום. אני מחפש אישה וירטואלית. אודישנים יערכו בצ'אט. 4. השיר הראשון של הביטלס שאני זוכר ממש טוב היה לט איט בי ברדיו שנורא אהבתי. בשלב יותר מאוחר קנו אותי אלינור ריגבי וסטרוברי פילדס. והשאר היסטוריה. 5. טובה...

100police

New member
גרמה

1. שם, מיקום, גיל... השאלה הרגילה שלי. 2. אם אתה כ"כ רוצה להיות בחיים וירטואליים, דפוק את הראש במסך. את התוצאות ספר לי אח"כ.

גרמה

New member
קבוקים בשקל

1. טוב הזדמנות אחרונה ויחידה לביוגרפיה שלי. אם המטרה היא באמת להכיר... שראל. איזור חיפה,רווק בן 22. עתודאי בתוכנית "פסגות". לומד בטכניון תואר כפול בהנדסת חשמל ופיסיקה. מסיים את הסמסטר השמיני ומתגייס באוגוסט לחיל אוויר. כותב, מלחין, מנגן (לחלקכם חשפתי מיצירותי). למדתי עם בתיה (!) בשכבה בחט"ב במגמת אומנות פלסטית. לפרטים נוספים..תשאלו. 2. אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל : לך חבק עץ. לסיכום, סטאלין - אבא רוחני או סתם אבא?

שראל? אפשר ניקוד? ../images/Emo3.gif

אגב, התגעגעתי אליך ולשטויות שלך!
ההומור שלך חסר לי, למרות שהחזה שלי ברוגז איתך

גרמה

New member
קיבלת 5 מתוך 5..:)

סתם... שראל=Sarel גם אני התגעגעתי ..:) וזה בסדר, החזה של רוב הנשים שאני מכיר ברוגז איתי..

SmallVille Girl

New member
גרמה !!!!

1. האם אתה מכיר את הסדרה הטובה ביותר בעולם סטארסקי והאץ? 2. איזה שיר אתה הכי אוהב ? (יותר נכון אילו שירים ? של הביטלס כמובן ) 3. חומוס ? או גבינה ? 4.
או
? 5. נכון שהיית רוצה להיות כמו פול מקרטני :))? ולסיום !!! *תופים * מצא את נימו !

גרמה

New member
הציור השבועי לילד

1. לא. אבל קראתי את הספר
2. אין לי שיר אחד שאני הכי אוהב..את יכולה לעבור על שיר ליום ולראות למה נתתי 5..:) 3. חומוס!!! עלית על נקודה רגישה שלי..אני מת על חומוס. למרות שאני גם אוהב גבינה על צורותיה.. 4. מממ...תלוי במצב רוח...אבל נראה לי שהמבורגר. 5. הממ...יש מישהו שלא?..:) לסיכום, ילדים עזרו לצ'אן למצוא את נימו הדג.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תמונה נוראית :( מצחיקה לחלוטין, אבל נוראית. אני חיבבתי את נימו :(

דיתוּש

New member
גרמה../images/Emo20.gif

תגיד... 1. מה שלומך
? 2. אוקיי, שאלו אותך כבר מה פשר הכינוי, אבל ע"ש מי זה? ניסים גרמה? 3. עט או עיפרון? 4. אם היית על אי-בודד, מה לא היית לוקח?

למעלה