love to hate you
New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifחוקי הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif
אני מבקשת מכולם לקרוא את זה
1. שפה נאותה: אין להעליב או לקלל אף גולש בפורום. לא משנה אם הוא גולש חדש או וותיק,או אתם מכירים אותו ממקומות אחרים,גולש אשר יעליב או יקלל יקבל מסר אזהרה. 2. הודעות נאצה על גבי הפורום: אסור להגיב להודעות כאלה,כל גולש אשר יגיב להודעה כזאת יקבל מסר אזהרה בנושא,הדבר הכי טוב לעשות איתן זה להתעלם. 3. זכויות יוצרים וקבצים בלתי חוקיים: העלאת תכנים מסוג של אדיו וכתבות סרוקות זאת הפרת זכויות יוצרים שאסורה על פי התקנון הכללי של תפוז אנשים. הודעות בעלות תוכן כזה ימחקו.
אסור להעלות קבצי אודיו [MP3,WAV וכו']. בנוסף אסור לתת לינקים להורדות קבצים כאלו.
אסור לפרסם מילים מלאות של שירים. מותר לפרסם חלקים מהשיר [בית+פזמון לדוגמה].
כתבות מעיתונים - אותו הדבר; אסור להעתיק כתבה במלואה, ניתן להעלות ציטוט ולהגיד מאיפה לקחתם אותו.
תמונות סרוקות: כתבות,פוסטרים,שערי מגזינים וכו'.. אסור גם לא לגלריות. זאת הפרת זכויות יוצרים. [במקום זה אפשר לתת לינק לאתר ממנו הדבר נלקח]. 4. אאוטינג: אין לפרסם מספרי טלפון או פלאפון על גבי הפורום,בשביל זה יש מסרים. 5. שרשורי אוף: שרשור אוף הוא המקום לדבר על דברים שלא קשורים לנושא הפורום,כל ההודעות האישיות, הבקשות, הצומי וכו' ,הכל בשרשור האוף. שרשורי האוף יפתחו אחת לשבוע על ידי האחראי לכך. 6. שרשורים: אי אפשר לפתוח הודעה חדשה על כל שטות. לכן, הודעות קטנות, עם שאלות או הצעה למשהו חדש - עדיף לנצל"ש כדי לא לקחת מקום להודעות אחרות. אבל,אסור לנצל"ש להודעות:
שרשורים נעוצים.
שרשורי ימי הולדת.
שרשורי זיכרון.
פינות של חברי הפורום. 7. תקנון תפוז: בנוסף לתקנון הזה ישנו תקנון תפוז,נא לציית לו
http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp
התקנון יהיה במאמרים .
תאשרו שקראתם ואת מסכימים לתקנון החדש של הפורום,הצעות הערות וכו'..ניתן לשלוח לי מסר או במסנג'ר- [email protected] .
הרבה תודה וקרדיט לפורומים שלושים שניות למאדים ולפורום להקת HIM כי נעזרתי בתקנון שלהם
. נ.ב[בלי קשר לתקנון] בקשר לפינות,יותר מאחור בצהרים יפתח שרשור על הפינות ונסדר אותן בפורום.
אני מבקשת מכולם לקרוא את זה