-
יצפאן
-

Rachel47

New member
../images/Emo124.gif - ../images/Emo41.gifיצפאן../images/Emo41.gif - ../images/Emo124.gif

טליהיא ביקשה ממני להודיע בשבילה (אין לה גישה למחשב כרגע) שצריך להיות שם היום ב-8 ורבע הכתובת- הקסם 3 הרצליה פיתוח מי שרוצה להגיע ולא הודיע לה עדיין- בבקשה שישלח לי מסר דחוף כי היא צריכה לדעת כמה שיותר מהר כמה אנשים באים זה מאוד חשוב יאללה בואו בהמוניכם נעשה מפגשון

גם מיש לא הודיע יכול להגיע...

רק תחפשו אותי שם כדי שאני אוכל להכניס אתכם תגיעו בהמוניכם.. זה חשוב.. באמת

hilali1

New member
קצת התרגשה מדי לא../images/Emo35.gif

ומה היה הסיפור על המתנה
טוב שמיקי היה

MissPop

New member
היה מקסים! עכשיו השיר "תקוע" לי

בראש
טוב שהיא לא סיפרה את אותן בדיחות מההופעה...
אבל הביצוע לשיר היה מקסים לחלוטין. אהבתי.

birka

New member
אני מתה עליה!!! באמת...

אבל הרגשתי קצת מיחזור, כאילו, פעם שלישית!!! (שתי הופעות, ועכשיו...) אני מפחדת ללכת לצוותא, לא כיף לשמוע את הכל שוב...:+/ אבל אין, היא גדולה!!!

שגעוגי

New member
../images/Emo9.gifהיא כזאת מותק.

הצחיקה אותי כשחקרה את הכוס של יצפאן
. והביצוע היה יפה, אבל היא קצת..התרגשה, לא?

polo03

New member
פייר? התאכזבתי ../images/Emo4.gif

קרן מאוד התרגשה, מה שהתבטא במעיין תוקפנות ( בראיון ) ומין צורך כזה להצחיק בכל מקרה...קצת התבאסתי...כמובן שזו פעם 8 בערך ששומעים את הסיפורים אבל זה מבחירה והגיע הזמן שכל צופי יצפאן ישמעו אותם. מבחינת השיר - הביצוע היה מושלם כרגיל, אבל הסאונד הפחית מעוצמתו, אני לא יודעת אם זה בטלויזיה או גם באולפן...את זה יוכלו לספר אלו שהיו שם בכל מקרה - קרן, את מוכשרת בטרוף, אוהבים אותך המון

hilali1

New member
קצת הרבה התרגשה. ממש החליפה צבעים

הביצוע לא היה מדהים. לא היתה במיטבה. ההתרגשות העיבה מעט על הביצוע. חבל. בהופעות קרן הרבה יותר בטוחה הרבה יותר זורמת. חבל שהיא לא לגמרי הצליחה להעביר את זה לצופים בבית.

הביצוע של איתי היה מדהים!!!

את חיה קצת בסרט נראה לי. היא נתנה ביצוע מעולה לאיתי... קשה היה להאמין שזאת פעם ראשונה שהיא שרה בשידור חי... בלי פלייבק. היה ביצוע מצויין. אז היא התרגשה בראיון, אז מה? אנשים שראו אותה פעם ראשונה לא חשבו את זה.. אנחנו כי אנחנו מכירים את קרן מהופעות קולטים את ההתרגשות. אנשים שדיברתי איתם אחרי התוכנית אמרו שהיא היתה מדהימה... מה שנכון נכון

I מ י ר ב I

New member
אני הולכת לראות ב VOD

היתה תקלה מקודם ולא יכלתי לראות... מישהו צילם מהטלויזיה כדי לעלות תמונות?

I מ י ר ב I

New member
ראיתי ב VOD

ואני מסכימה עם הילה,בטלויזיה זה לא כמו בחי.היה ממש חשוך ובקושי שמעו,הייתי ממש צריכה להגביר. אבל באולפן זה היה וואווווווו....

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעוד לא ראיתי../images/Emo15.gif

(אחותי הקליטה בעיקרון) אבל אחת הסיבות שאני לא אוהבת את התוכנית הזאת בכלל (בניגוד לשאר בני משפחתי..טוב הם גם אוהבים מזרחית..עזבו..נראלי אני מאומצת
) היא שהכל שם באמת נורא חשוך והסאונד אפפעם לא היה משו (ברצינות..אלוהים יודע כמה עונות הוא עשה אבל כשהגעתי לשם פעם ראשונה..לפני איזה שנתיים
הייתי בשוק שהמוזיקה נשמעה ממש טוב יחסית) לוידעת נו..לא מתה על ההתנהלות של התוכנית הזאת
באולפן זה היה כל כך מדהים טוב אתם יודעים אני גם ככה הייתי על סף התמוטטות מרוב התרגשות שאני אשכרה רואה אותה לייב..ועוד ממרחק של 2 מטר (לא ידעתי שאני אזכה לחבק אותה אח"כ
) אבל כן היא שרה מהמממממממממם והסתכלתי גם על הטלוויזיות וממש אהבתי את איך שצילמו אותה יפה כזאתי
|מתה|

זה לא מה שהילה אמרה..

היא לא אמרה שלא שמעו טוב ושהיה חשוך.. היא אמרה ואני מצטטת "הביצוע לא היה מדהים. לא היתה במיטבה. ההתרגשות העיבה מעט על הביצוע." (לא על הראיון אלא על הביצוע של איתי).. והביצוע היה מדהים, את זה לא יכלו להרוס בגלל חושך או בעיות סאונד

למעלה