כנס מאבטחים!!!

joshh

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifכנס מאבטחים!!!../images/Emo41.gif

יום ד' 14/12/05 (כלומר, מחר). בשעה 18:00 בבית זרובבל בראשל"צ. ניתן להצטרף ל"אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל" הכנס הוא כדי להראות מפגן כוח. מי שיכול להגיע כדי להביע תמיכה למרות ההתראה הקצרה זו, נא להגיע הגעתכם חשובה לנו. אבי יענה על שאלות לגבי הכנס.. joshua

אוליי שיהיו קצת יותר פיגועים ../images/Emo59.gif

" חס וחלילה ! , חס ושלום ! שלא יהיה לעולם ! " , אבל אוליי רק אם יקרו יותר אסונות ! , שיהיו הרבה יותר מתוחכמים ומסוכנים ! , אז אוליי אז " הכנסת " תקבל יותר " שכל !
"
לתוך הראש המעוות שלה ! , ואז יתחילו להזיז דברים ולהזיז יותר את העניינים ותהיה חקיקה והעסק יתחיל להיות יותר מאורגן .

avi1976

New member
מי בא היום?

לאמי"ל יהיו מעתה עוד כנסים רבים מדי חודש בחודשו ולא כמו עמותות אחרות שעושות רושם פעם בשנה כדי לקבל כסף!!!

לצערנו אבטחה זה הכי חשוב רק אצלנו !

לצערי ולצערנו הרב מאוד ! , הארץ שלנו שצריכה להיות הכי שלווה ושקטה בעולם היא בעצם הארץ הכי הכי ! , עקובה מ-דם שיש בעולם ! . רק כאן במדינה שלנו מקצוע " האבטחה " מיתפתח הכי מהר בעולם ! , אומנם בארצות הברית ישנם סוגי מאבטחים ש-לנו עדיין אין , כמו למשל : " מאבטחי מטוסים " , , אבל אצלנו באים מ-כל העולם כדיי לרכוש ידע על אבטחה והגנה אזרחית .

אם וכאשר יוקם " ועד עובדים " ../images/Emo70.gif

זה יהיה הצעד הראשון בדרך להיתמסדות , הקמת אירגון עובדים ! , ואוליי בעתיד גם " היסתדרות עובדי אבטחה " !

עמיר פרץ הגנב לא ייתן לכם את זה !

אני באמת חולם שיבוא יום ותוקם בעזרת השם יתברך שמו ! .......... " היסתדרות עובדי אבטחה בישראל " , הבעיה היא שאם כל הבירוקרטיה הישראלית המסובכת ו-הקשה ! , זאת תהיה עבודה קשה מאוד להגיע אל זה ! .
, אני חושב שצריך קודם כל להעביר כמה חוקים בתוך הכנסת . ביבי ביחד עם סילבן שלום השקרנים והגנבים כבר לקחו כסף של אבטחה . אני בתור מאבטח גם בצבא וגם באזרחות ירוץ אל המקצוע הזה אם וכאשר הוא יהיה מאורגן , מסודר וחוקי למהדרין ! .

avi1976

New member
עמיר פרץ חושב שהוא חזק מדיי...

וזאת גם נקודת התורפה שלו וגורם ההפתעה שלנו!!!

כל חברי הכנסת הם זבל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם רק יבטיחו הבטחות מכאן ועד הודעה חדשה ובינתיים הם ידאגו לרפד את הכיסא הנוח שלהם בעוד כמה עשרות אלפי שקלים ! , ועוד כמה קולות בוחרים ! .

למעלה