מפגש פורום - סוכות 2009

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gif מפגש פורום - סוכות 2009 ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אוקי בנות, אנחנו צריכות לעשות מפגש פורום בסוכות - מה אתן אומרות
לא נשאר עוד הרבה זמן עד סוכות, אז חשבתי שכדאי כבר להתחיל לקבוע תאריכים מהיום. בכל מקרה, תשרשרו לכאן את הפרטים הבאים [למטה] ונקבע ביחד תאריך ואת כל שאר הפרטים. התאריכים של סוכות הם: 2-10.10.09. [אם אני לא טועה
]
מקום מגורים:
אם יהיה מפגש - תגיעי?
/
תאריכים שנוחים לך: תתחילו לחשוב כבר עכשיו על תאריכים נוחים בנות, כי בלי התאריך - לא יהיה מפגש.
שבוע טוב.

../images/Emo232.gif יאללה בנות, שתפו פעולה - עוד מפגש !

איזה כייייייף D:
מקום מגורים: עמק הירדן
אם יהיה מפגש - תגיעי?
/
: תלוי בתאריך, ואני אנסה כמה שיותר להגיע :)
תאריכים שנוחים לך: כל עוד זה לא ה-3 או ה-8 לאוקטובר, אני לא חושבת שתהיה בעיה בתאריכים אחרים :) בנות, הולך להיות פצצתי כמו בחופש D: (רק נקווה שיגיעו יותר הפעם -_-")

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חובה מפגש נוסף. ../images/Emo9.gif

מקום מגורים: ירוחם - דרום.
אם יהיה מפגש - תגיעי? אנסה כמה שיותר - אני בתהליכים של לשגע את ההורים XD
תאריכים שנוחים לך: בינתיים אין לי תוכניות לסוכות, אז כרגע - כל תאריך שתרצו.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif מפגש!!!!

מקום מגורים: ראשל"צ ^_^ גו מרכז! XD אם יהיה מפגש - תגיעי? אני אנסה [: תלוי בתאריך ]x תאריכים שנוחים לך: 9.10 ואח"כ בלבד :S

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ממממ, הצעה שלי.

אם זה בסוכות, בואו נעשה רק ב8, כי יש את המסיבה, ולפחות אני ודנה עומדות להיות שם, ואני בטוחה שעוד בנות מהפורום. לא נראה לי הגיוני שנעשה יום לפני או יומיים. גם ככה זה נסיעה מתישה. בואו נעשה את זה באותו יום, ואפילו נגיע יותר מוקדם. בסביבות 12, וב-13:00 שכולם כבר יגיעו וזה, אז נסע למסיבה. זה יכול להיות אחלה. תגידו לי מה אתן חושבות. מקום מגורים: קריות אש לגולש אם יהיה מפגש - תגיעי?
/
ברור תאריכים שנוחים לך: 8.10, אבל אל תכללו אותי, כי אני תמיד יכולה להגיע, חוץ מיום שישי. ותהילונת, אני מה זה מעריכה את זה שפתחת מוקדם. כל הכבוד.

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif מפגש :)

מקום מגורים: חור ליד רחובות \= אם יהיה מפגש - תגיעי?
/
תלוי בתאריך אבל אני ממש מקווה שכן :) תאריכים שנוחים לך: מ- 8.10 הכול טוב :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מה יהיה עם המפגש בנות ?

מה הוחלט לבסוף ? מה יהיה ? זהו - כ"כ קצת בנות ?

למעלה