מפגש פורום

הפלא ה8

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הועלה רעיון לקיים מפגש פורום ראשון (היאח הידד) מחר (יום שלישי) הרעיונות שהועלו הם להפגש בפארק בת"א בשעות אחר הצהריים או צהריים או בגינת מאיר או גינת שנקין... או בשלוותא בנמל... רעיונות נוספים יתקבלו בברכה כלום עוד לא סגור מה גם שלא ברורה ההענות למפגש כזה. את מקום המפגש הסופי נפרסם במסרים בלבד על מנת למנוע חדירת אוייב... למרות שחדירה זה טוב...אופס סליחה שגלשתי... בכל אופן - אתם מוזמנים להגיב - לתמוך / לשלול / להציע חלופה וכו'... בברכת חג שמח, פלא שכמוני...

MaYcHuK

New member
לי רחוק אין לי רכב ומחר יום לא טוב

אם לא בערב חג נהייה עם המשפחה אז בחג עצמו.... האמת שצריכה למצוא אומץ לבוא למפגש

דרורk

New member
מבחינתי....../images/Emo127.gif

אין לי בעייה להגיע בכל עת ולכול מקום...ברגע שתסגרו על יום...שעה..ומיקום...אני בא. צילומים עלי...

הפלא ה8

New member
צופים מהצד...רואים ולא נראים

וכל מיני מזיקים ... לדעתי מקום המפגש צריך להשאר בנינו ולא לפרסם אותו באינטרנט - פתוח לכולם. זו רק דעתי בכל אופן.

© RoNa

New member
רצוי מאוד ../images/Emo45.gif

יש לי נסיון רב בארגון מפגשים מהסוג הזה. גם של קבוצות גדולות. לא חסרים סיפורים מוזרים.. לדעתי כדאי לחכות מעט. בסך הכל הפורום חדש, אנחנו עדין לא מכירים מספיק טוב, ולא התגבשה קבוצה מספיק גדולה. אבל זו דעתי האישית בלבד. כמובן שאם יהיו כאלה שכן ירצו, אין מניעה לכך. בסך הכל אתם ילדים גדולים

ניאו30

New member
לגביי מחר-לא יכול נמצא בטיול

אבל אם יהיה בסוף אז אאחל לכם בהצלחה ומפגש נעים ובפגישה הבאה מקווה שאבוא. אני הצעתי משהו אחר-לנצל את הפלטפורמה של המפגש התפוזי בכיכר רבין בתל אביב ביום חמישי כאפשרות טובה להיפגש ולהכיר.עד כה לא נראה לי שיש הרבה שרוצים בזאת.ישנם 29!(נכון לרגע כתיבת ההודעה) אנשים מהפורום שאישרו הגעה.נראה לי אפילו חמש עד חמש עשרה אנשים שרוצים להיפגש ולצאת מהאנונימיות זה בסיס טוב למפגש קצר שכזה.יש קופצים?

בכמה אנשים מדובר נראה לך?

אם לא יותר מדי אני אשמח לנדב את הדירה שלי לאיזה מסיבה פרועה...
(אני גר בת"א דרך אגב)

הפלא ה8

New member
זהו - שעד שלא יענו הרוב

לא נדע... עוד כמה שעות בטח תהיה תמונה ברורה יותר. ותודה רבה על ההצעה - יתכן ונשתמש בה!!!

D e c e m b e r

New member
../images/Emo45.gif

אבל פארק ? גינה ? כאילו...מה נעשה שם ?.. אלא אם יש גינת שעשועים ומגלשות... או שנחליט משם לאן הולכים... אם הקבוצה מצומצמת אפשר בפאב,בית קפה... או בחוף ראשון על הים...באיזה פאב שם...כסאות על החוף ...

D e c e m b e r

New member
אגב, אפשר לעשות סקר..

לקבוע מס' מקומות, לתת לחברי הפורום להצביע, כך גם ניתן לדעת כמה באים וגם לאן הרוב קובע...

למעלה