סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo41.gifסיכום שבועי ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

וואו, השבועות בזמן האחרון עוברים יותר מידי מהר, לא רוצה לחזור לבית הספר
לא רוצה לראות שוב את המחנך האדיוט שלי - טוב, חלאס לבכות
נתחיל בסכמשון שלנו:
השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ציטוטי השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב בנות & שבת שלום.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ס כ מ ש ו ן. ../images/Emo67.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 8+.
השבוע במילה אחת: * סבביישן.
דבר טוב שקרה השבוע: * יום הולדת לשתי בנות דודות שלי.
* יציאה עם חברות שלי - היה כ"כ מצחיק XD * יום הולדת לחברה שלי.
* באר שבע עם אחיות שלי.
דבר רע שקרה השבוע: * השיעורים שנתנו לנו לחופש - התייאשתי כבר, נמאס לי
דבר מצחיק שקרה השבוע: * אחיות שלי החליטו למשוך אותי בכוח מהבית לב"ש, וב- 18:00 היה לנו אוטובוס ככה שהיה לי 5 דקות להתארגן, אז התחלתי לרוץ כמו משוגעת בבית מנסה להתארגן כמה שיותר מהר, ואחיות שלי עמדו מולי והתחילו לצחוק עלי XD אח"כ רצנו לאוטובוס לפני שנפספס אותו, ואחרי שעלינו ניסיתי איכשהו לשים שחור וכל שנייה זזתי בגלל האוטובוס הדפוק הזה. אז אחותי התחילה לצחוק עלי וכולם הסתכלו עלינו XD * אני ואחיות שלי החלטנו ללכת לאכול במסעדה, וכל רגע שישבנו שם אני ואחותי התחלנו לצחוק שם בלי סיבה
וישבו לידנו שני אנשים שאיך שהם ראו אותנו צוחקות הם התחילו גם לצחוק כמו שני מפגרים XDDD * אני, בת דודה שלי ועוד שתי חברות שלי הלכנו לעשות סיבוב בירוחם ובאותו יום היה לבת דודה שלי יום הולדת - אז כל אחד שעברנו לידו אמרנו לו שיש לה יום הולדת. ואחרי כמה אנשים שאמרו מזל טוב, המשכנו ללכת וראינו עוד מישהו, אז גם לו סיפרנו שיש לה יום הולדת והוא התחיל לשיר לה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Human Connect To Human
שיר השבוע בכללי: * Simple Plan - I Can Wait Forever.
להקת השבוע: * טוקיו הוטל.
ציטוטי השבוע: * אני ואחיות שלי היינו בקניון ונכנסנו לאחת החנויות, ועל הרצפה ישב ילד שצעד על הילד השני כי הוא נגע בנעליים. [ילדים קטנים] אז זה שצעקו עליו התחיל לבכות, והאמא של השני באה וצעקה עליו. האמא: "מי אתה שתצעק עליו ותגיד לו דברים כאלה ? אמא שלו הסכימה לו, אז אתה לא תצעק עליו". הילד: "ואת לא תעקי עלי את הדברים האלה שאת אומרת כאן". חחחחחח... איזה ילד חוצפן
* ~ באמצע שיחה עם דנה ~ "נוווו מתי מגיעים ?" הטייס:"עוד מעט !" "מתי זה עוד מעט ?" "עוד מעט זה עוד-מעט !!!" כעבור שתי דקות~ "הגענו ?" "לא עוד לא !!!" כעבור חצי דקה~ "ועכשיו ?" "לא !" כעבור דקה~ ו"עכשיו ?.." ~פלוף ~ הטייס מעיף אותי לים.
סרט/סדרת השבוע: * שעת שיא 3.
מאכל השבוע: * צ'יפס. XD
משקה השבוע: * מים.
אדם השבוע: * דנדי שלי.
* בת דודה שלי.
תמונת השבוע: * תמונה מההופעה של סימפל פלאן שהייתה ב- 20/8
חחחחחח, איזה מזל שאחותי הייתה שורה ראשונה - התמונה טיפה מתושתשת.
תכנונים לשבוע הבא: * לסיים את השיעורים במת' שנתנו לנו - למרות שכבר אין לי כוח
* באר שבע.
* לחזור ללימודים לצערי הרב.
- - - שבוע טוב בנות.

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifחבר עם כוס מסכמ"ש D:

השבוע היה באמת אחד השבועות הכיפים שהיו לי לאחרונה
השבוע מ- 1 עד 10: 10 השבוע במילה אחת: מדהייייים דבר טוב שקרה השבוע: *הייתי בת"א ועשיתי קניוווווווותתתת XD *נסעתי עם חברה למימדיון.. חח... היה טוב.. חחחחחחח *ישנתי אצל פלווווצהההה שבאה לבקר בקיבוץ
*הייתי בים וגלשתי. ונכנס לי בוץ לחורים של החורים, אבל זה בכלל לא חשוב, כי הייתי בים.
דבר רע שקרה השבוע: ממ..... חחח היה לנו מפגש טרום-שנת-לימודים משהו.. ויש לי כיתה קצת מוזרה מסתבר. לא נורא. דבר מצחיק שקרה השבוע: חחחחחח הדברים המפגרים שעשינו אתמול, הקיפודים שכמעט דרכתי עליהם, נילי והבוטנים! XD פאדיחת השבוע: חחחחחחח אוקי יש לי- חברה שלי הכריחה אותי לעלות על האמבטיה הזאת עם האבובים במימדיון, ומתתי מפחד, וכל הדרך למעלה בכיתי לה שאני לא רוצה. בסוף עלינו והמה-שמו לא הצליח לדחוף אותנו למטה פחחחח XDDDDDD דבר הזוי שקרה השבוע: לא זוכרת. חח בטוח היה משהו. הא, נעלם לנו בקבוק אלסקה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: DSOTS
שיר השבוע בכללי: מממ.... D: *11am - Incubus *A Kiss to Send Us Off - Incubus *Just a Phase - Incubus *SoundGarden - Black Hoke Sun [מומלץ כל כךךךךך
] *Heavy Cross - Gossip יש עוד כמה אבל אין לי כוח לחפור ברשימות לחפש אותם
להקת השבוע: אינקובוס כמו כל שבוע אחר, דא
ציטוטי השבוע: "חברים עם כוווווס" ~חחחחחח באמצע הלוויה למנשה הספיידר~ "תצנבהההההה" XDDD סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי? O: ספר השבוע: הארי פוטר השביעי באנגלית, גאד איזה ענק זה
הכרזת השבוע: אני חבר עם כוס
התחדשות השבוע: גופיה של מייקל ג'קסון, ראסטה זברה סגול ירוק D:, משקפי שמש חמודים מהשוק
, כובע של היינקיז, פוסטר של אינקובוס
, 2חזיות כאלה חמודות
, עגילים, מחשב נייד קצת מעאפן
וטבעת. התמכרות השבוע: אעה מוזיקהההה
מאכל השבוע: כלב קר
[לא להבהל, זה מאכל יקה לגמרי. קוראים לזה גם נקניק שוקולד XD] משקה השבוע: תרכיז תפוזים
אדם השבוע: לילי, תמרוש, נילי, טלוש, סתיווי, עוד אנשים
תמונת השבוע: אין לי כוח D: תכנונים לשבוע הבא: לקנות חולצות לבצפר, להתכונן למבחן, לחזור לבצפר ולעשות את המבחן
שבוע מעווווווולה

למעלה