סקר חדש

Loppy

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

נפתח סקר חדש לקראת פתיחת עונת הסקי! *באיזה חודש אתם מתכננים לצאת לחופשת הסקי/סנובורד השנה? -דצמבר -ינואר -פבואר -מרץ -אפריל אם לדעתכם חודש מסוים חסר או מיותר פנו אלי במסר או שרשרו הודעתכם לכאן. הצביעו והשפיעו! והנה תוצאות הסקר הקודם: *מהי הארץ המועדפת עליכם לחופשת סקי/סנובורד? -צרפת: 23%, 5 מצביעים -איטליה: 4%, 1 מצביעים -שוויץ: 9%, 2 מצביעים -אוסטריה: 4%, 1 מצביעים -אנדורה: 9%, 2 מצביעים -ארה"ב: 23%, 5 מצביעים -בולגריה: 4%, 1 מצביעים -רומניה: 0%, 0 מצביעים -קנדה: 0%, 0 מצביעים -רק בישראל! (רק בחרמון!): 19%, 4מצביעים תגידו מה שתגידו: אלו התוצאות הכי לא צפויות שהיו יכולות לצאת מהפורום הזה!!! הדבר היחיד שיצא הגיוני הוא שצרפת מקום ראשון (לא בגלל שאני הצבעתי, בגלל שהיא הארץ הפופולרית ביותר לסקי בקרב הישראלים). אבל.........ככה זה! אני מזכיר: סקר זה כולל את גולשי תפוז ואין לראות בו סקר מייצג! ערב טוב לכולם

באמת לא צפוי... יש לי שאלה

Loppy , אתה יכול להוסיף עוד אפשרות לסקר שאומרת "הלוואי שהייתי נוסע/ת לחופשת סקי השנה"

Mr Peiser

New member
../images/Emo13.gif חחחחחחחחחח

אבל בדוגרי נראה לי שזה יהיה שימושי גם לגבי

liran87s

New member
מה קורה אנשים ? למה לא טסים ?

אני כנראה אטוס מאוחר... - אני אהיה הרבה בחרמון במהלך העונה ובפסח אני אתם את מכת הסיום
בחו"ל

Loppy

New member
אני אוסיף את התשובה הזאת...

באמת שלא חשבתי על זה... אגב, אני טס במרץ (פורים!) ל...........בינתיים שום מקום! עוד לא קבענו...נראה לי שאיפשהו במרחבי צרפת, או אולי איטליה...

Loppy

New member
sorry guys...

כרגע גליתי שאי אפשר להוסיף עוד תשובות
סורי, פעם הבאה אני אתייעץ איתכם לפני שאני מעלה את הסקר.

liran87s

New member
מזה ?! - תפוז ממש דפוקים !! אני בני

תי מע´ סקרים שמאפשרת חופשי...

ktam

New member
ומה עם יולי המקופח??

אני טס ביולי לניו זילנד!! בטוח שלא ציפיתם לתשובה הזאת!! :)

liran87s

New member
תראה את מע´ הסקרים ששיפרתי

זאת הייתה מע´ דפוקה בלי אופציית ניהול ובלי קישור אוטומטי לסקר, אני סידרתי שיהיה... איך שהגולשים רואים: http://freehost12.websamba.com/liran_sh/poll ניהול: http://freehost12.websamba.com/liran_sh/poll/admin.asp מה שבניתי יותר טוב משל תפוז ?! - רק שאני אדע, דור, אתה בטח תדע אם זה טוב יותר או פחות אז תגיד לי כי באמת חשוב לי לדעת... בניתי את זה עבור תרכובות ברום...

למעלה