פינות הפורום

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifפינות הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

אלו הפינות שיהיהו בפורום בנתיים : השבוע שעבר עדכונים,תמונות וכו'... פאזלים דובבו את התמונה המצעד הקורבן השאלון השבועי שרשור עצבים סכמ"ש - fat lip
הסבר על הפינות : -השבוע שעבר: בשרשור זה תכתבו על כל החוויות שלכם מהשבוע שעבר,יפתח כל יום ראשון על ידי DrainAlltheBlood . -עדכונית,תמונות וכו'...: שרשור של תמונות,בעיקר תמונות ואם יהיו אז גם עדכונים למיניהם,יפתח כל יום שני מי שברצונו לפתוח את הפינה שישלח לי מסר -פאזלים: תחרות פאזלים שתיפתח כל יום שלישי על ידי 3has3 . -דובבו את התמונה: כבר ברור מה יהיה פה נכון?
הפינה תיפתח כל יום רביעי על ידי panci thet i . -המצעד: על פי רשימת השירים של פאניק אנחנו נצביע ונבחר את ה-שיר שלנו,הפינה תיפתח כל יום חמישי מי שברצונו לפתוח את הפינה שישלח לי מסר -הקורבן: פעם בשבועיים ביום רביעי,נבחר גולש מה]פורום ונשאל אותו הרבה שאלות הפינה תיפתח על ידי NoAmItA ChAn . -השאלון השבועי: פעם בשבועיים ביום שלישי,שאלון ארוך ונחמד שיעזור לנו להעביר את הזמן,יפתח על ידי דנננננננה . -שרשור עצבים: כל הדברים הרעים שקרו,כתבו בשרשור הזה הכול,יפתח כל יום שישי מי שברצונו לפתוח את הפינה שישלח לי מסר -סכמ"ש:יפתח כל יום שבת על ידי fat lip .
כל מי שיש ב'בעלותו' פינה שישלח לי מסר שהוא מאשר שאכן הוא פותח את הפינה,אם אני לא אקבל מסר עד יום ראשון הפינה תועבר לגולש אחר בפורום
מי שרוצה להציע,רעיונות הצעות,הערות מוזמן לשלוח לי מסר

וכמובן,איך יכולתי לשכוח.

אוף טופיק
אני אפתח פעם בשבוע ביום שלישי אוף טופיק.

3has3

New member
../images/Emo45.gif ושלחתי מסר ../images/Emo9.gif

וכל הכבוד, יערה שכמותך D:

הוו אז../images/Emo41.gifשרשור עצבים עובר ליום שבת../images/Emo41.gifאביב....

אביב קחי לתשומת ליבך.

פאנפיקים?../images/Emo12.gif

חח אין פאנפיקים עד כמה שידוע לי
למרות שאני פרסמתי פעם בקומונה ויש לי שני פאנפיקים אבל אם למישהו יש פאנפיקים הוא מוזמן לפרסם מתי שירצה

chen010189

New member
בקשר למשחק הקורבן

שנועם(זה השם
?) תפתח שרשור שמי שרוצה להשתתף יעשה
והיא תעשה לפי תורות

../images/Emo41.gifואני מזכירה לכם../images/Emo41.gif כולם נא להיכנס...

כל מי שיש לו פינה נא תשרשרו לפה את שם הפינה ומתי היא נפתחת באופן קבוע. אם עד יום שישי לפחות לא כולם יכתבו אני אבקש ממישהו אחר לנהל את הפינה,קחו את זה לתשומת ליבכם. עד יום שבת בערב ניתן לבקש לנהל את הפינות "עדכונים תמונות וכו'..." ו"המצעד"

לא ../images/Emo69.gif

את צריכה לכתוב את שם הפינה ומתי היא נפתחת יענו "אני פותחת את הפינה "....." ביום ....." יש מבין?

3has3

New member
טוב, נו D:

את כתבת את זה למעלה אבל בכיף D: שם הפינה:פאזלים [
] ביום: שלישי

יאיי יש לי פינהDD:

אוקיי D: שם הפינה:פאניק אט דה דיסקו - חדשות עדכונים ותמונות נפתחת כל שבוע בימי שני :)

../images/Emo124.gifלהזכירכם...

הפינות "עדכונים ותמונות" ו"המצעד" עדין פנוים,אם ברצונכם לפתוח את הפינה שלחו לי מסר . DrainAlltheBlood ו-דנננננננה ,אם הן לא יפתחו את הפינות שלהם אז אני אתן את הפינה כנראה למישהו אחר

למעלה