פרטים על הלהקה:Six4One

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifפרטים על הלהקה:Six4One../images/Emo41.gif

שמות הזמרים והזמרות הותרו לפרסום: ליאל קולט מישראל, אנדרס לונדסטדט השבדי, טינקה מילונוביץ' הבוסנית, קית' קאמיירי ממלטה, מרקו מאתיאס מפורטוגל, קלאודיה ד'אדיו משוויץ
על ליאל כתוב באתר הראשי של חדשות האירוויזיון: Israel is home to shooting star Liel. At just 16, Liel has already shared a stage with greats such as Elton John, Bono and the Scorpions. In the past two years alone, she has given more than 100 concerts around the world, and is already being celebrated in the USA and Germany as the new Céline Dion. Liel uses her music as a way of campaigning for world peace. תודה רבה לפורום אירוויזיון על המידע
לכתבה המלאה ופרטים על שאר הזמרים והזמרות-באתר הראשי של חדשות האירוויזיון.

keinan9

New member
לגבי שאר המשתתפים:

אנדרס השבדי היה חלק מהלהקה מפורסמת בשם אלקאזר שניסתה את מזלה פעמיים בקדם אירוויזיון השבדי ללא הצלחה, אבל יש לה שני סינגלים מאוד מאוד מצליחים באירופה, ואחד מהם הוא אפילו שיר די חרוש אצלנו ברדיו ובמועדונים ושמו: Crying in the discotheque טינקה הבוסנית היא סופרסטארית בארצה - היא זמרת מאוד מוערכת ומפורסמת ומגישת תוכניות רדיו וטלויזיה מזה 4 שנים. והיא גם ניסתה את מזלה בקדם אירוויזיון הבוסני כבר כמה וכמה פעמים....ללא הצלחה, כך שסוףסוף היא הגיעה לאירוויזיון האחרים פחות מוכרים

נשמע טוב.. ../images/Emo47.gif

או במילים אחרות, אני רואה כבר את ההצלחה..
אני חושבת שזה נחמד וטוב גם בשביל ליאל, ככה יוצא לה לעבוד עם עוד זמרים וזמרות-בין אם הם מצליחים יותר,או פחות.. תמיד טוב ללמוד מאנשים עם נסיון.. ואני חושבת שזה יהיה ממש טוב, לטובת כולם.

למעלה