שרשור התפקדות יוצא לדרך..

../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifשרשור התפקדות יוצא לדרך..../images/Emo112.gif../images/Emo41.gif

לכל הותיקים ולכל החדשים, לכל הגלויים ולכל הסמויים- הנה ההזדמנות שלכם ושלכן לספר לנו על עצמכם, שנכיר אותכם ואחד את השני. יאלא, מזמן לא התפקדנו... אז, מה עושים
עונים על השאלות הבאות: שם: סיבה לכינוי שלי: גיל: איזור מגורים: עיסוק: תחביבים: כמה אחים יש לי: פאדיחה שקרתה לי לאחרונה: מילה טובה על האחים שלי: מילה רעה על האחים שלי: מי אני במשפט אחד: יאלא, נא לא להתעצל
- אני מצפה לשיתוף פעולה מכ-ו-ל-ם

sweet148

New member
../images/Emo67.gif

שם:אלמוג סיבה לכינוי שלי:
איזור מגורים:ב
שלי עיסוק:תלמידה בתיכון. תחביבים:מחשב,טלויזיה,ליצור יצירות כמה אחים יש לי:1 פאדיחה שקרתה לי לאחרונה: אין. מי אני במשפט אחד: אני

Jen74

New member
../images/Emo20.gifגמני../images/Emo20.gif

שם: ז'ני סיבה לכינוי שלי: חלק מהשם שלי באנגלית ושנת הלידה גיל: 33 איזור מגורים: שפלה עיסוק:מזכירות (עובדת בקלדנות בימים אלו) תחביבים:מוסיקה, ריקודים, קולנוע, טיולים ועוד מלא דברים
כמה אחים יש לי: אח שגדול ממני בשנתיים, אחות שקטנה ממנה ב- 3 שנים והקטן מכולם שצעיר ממני ב- 11 שנים. פאדיחה שקרתה לי לאחרונה:שלחתי את הבת הקטנה שלי לבית הספר, פעם ראשונה לבד והסתבר לי שהיא לא ידעה את הדרך גם בהלוך וגם בחזור. זה נודע לי רק אחרי שכבר מצאו אותה אצל חברה שלה מהכיתה. מילה טובה על האחים שלי:הם תמיד עוזרים לי כשאני צריכה אותם. מילה רעה על האחים שלי:לפעמים הם יכולים להוציא אותי מדעתי מכל מיני סיבות שטותיות. מי אני במשפט אחד:אני זאת האמא הקולית שכל החברות של הבנות שלי שמחות לפגוש.

maiky17

New member
עכשיו תורי

שם: מאיה. סיבה לכינוי שלי: מייקי, כי זה שם חיבה, ו017 זה 12 (יום הלידה) ועוד 5 (חודש הלידה). גיל: 16 וקצת. איזור מגורים: מרכז. עיסוק: תלמידת י"א. תחביבים: קריאה, ציור. כמה אחים יש לי: שניים, תאומים. פאדיחה שקרתה לי לאחרונה: נפילה על אחוריי :) מילה טובה על האחים שלי: הכי תומכים. מילה רעה על האחים שלי: ק-ר-צ-י-ו-ת!!! מי אני במשפט אחד: גם אני קרצייה.

אני חדשה...

שם: דנה סיבה לכינוי שלי: ידיד שלי קורא לי בנונת אז הוספתי חמודונת גיל: עוד מעט 18 איזור מגורים: אשקלון עיסוק: מחכה לגיוס תחביבים: כל מיני בעיקר צילום כמה אחים יש לי: 3 ואני לא בקשר איתם.. פאדיחה שקרתה לי לאחרונה: לא עולה לי כרגע לראש כלום... מילה טובה על האחים שלי: אין לי שמץ מילה רעה על האחים שלי: כנ"ל מי אני במשפט אחד:

הסברתי את זה קצת יותר למטה אבל אני יסביר שוב

לא ידעתי על קיומה של אחותי ובטח ובטח לא על שתי האחים הקטנים שחייםן עכשיו עם אבא (ההורים גרושים ויש לי 3 אחים מאמהות שונות) אחותי מצאה אותי אחרי מלא זמן של חיפושים ונעלמה... אחים שלי חיים עם אבא שלי שאיתו אני בכלל לא בקשר..

סינטטית

New member
../images/Emo42.gif

שם: אור סיבה לכינוי שלי: על שם שיר של סינרגיה, וגם כי לפעמים אני ממש מרגישה ככה. גיל: 18 איזור מגורים: נתניה עיסוק: בקרוב חיילת תחביבים: לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים, לדבר בטלפון, להיות במחשב, פורומים, הופעות, לישון כמה אחים יש לי: 1 פאדיחה שקרתה לי לאחרונה: מילה טובה על האחים שלי: היא אחלה כשהיא רוצה
מילה רעה על האחים שלי: לפעמים היא מעצבנת לאללה. מי אני במשפט אחד: אור.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

maiky17

New member
מתפקדת.

לא מזמן היה כזה אבל אני אוהבת להתפקד: שם: מאיה. סיבה לכינוי שלי: מייקי זה שם חיבה, ו-17 זה 12 (יום הלידה) + 5 (חודש הלידה). גיל: 16 וקצת. איזור מגורים: מרכז. עיסוק: תלמידת י"א (לא להרבה זמן, אם תתחיל השביתה). תחביבים: התפקדויות :) כמה אחים יש לי: 2 אחים תאומים שלי (אנחנו שלישייה). פאדיחה שקרתה לי לאחרונה: ? מילה טובה על האחים שלי: נחמדולים כאלה. מילה רעה על האחים שלי: ק-ר-צ-י-ו-ת!!! מי אני במשפט אחד: גם אני קרצייה מתפקדת.

העצלנית

New member
אני מצטרפת

אשמח לשמוע ולהשמיע. שם: דפנה סיבה לכינוי שלי: זה סיפור ארוך אבל הוא קשור לפורום לקויי למידה של לפני שנים גיל:21 איזור מגורים: בעקרון אני מהגליל העליון כרגע עברתי לנתניה (לבד) עיסוק: לומדת בישול בתדמור מחפשת עבודה בתחום. תחביבים: אפייה,קריאה,טיולים,טיפול בחיות בר... כמה אחים יש לי: 2- אחד בן 18 וחצי לפני גיוס ואחד בן 13 וחצי אהובי. מילה טובה על האחים שלי: הכי טובים בעולם מילה רעה על האחים שלי: לפעמים מעצבנים כל אחד בדרכו. מי אני: ממ בת 21 עם מלאאא תוכניות לעתיד...

למעלה