About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifAbout That Song../images/Emo26.gif

אני חייבת הפסקה מהלימודים כבר! נמאס לי ממתכונות, אתמול מתכונית במתטמיקה ולא עשיתי כלום זה היה אחד הקשים! כל הכיתה יצאה תוך 10 דקות XDD והיום למדתי איזה 3 שעות היסטוריה... היטלר הזה.. למרות שהוא רשע שכזה. הוא אחד המנהיגים הכי חכמים. נתחיל
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Easy Way Out
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? כל מה שאני יכולה להגיד זה שהקול של דני פה כ"כ שולט, אין אני כל כך אוהבת את המשפטים האלה ואיך שהם אומרים אותם בהרמוניה ברגע כזה "She don't wanna know (Don't say that you love her) You should let her go (Don't say that you want her) And leave her alone Coz this time she's leaving you for good"

rox love BSM

New member
השיר האהוב עליי ever!!!

ברצינות שיר כזה מעולה מה דעתך על השיר?שיר מעולה!! ממש שומעים בו את המעבר מ ROTTF ל וונדי מהי השורה האהובה עלייך? Her mind is flooded with emotion This isn't where she wants to be Lying in the ocean, Trying to wash away unwanted memories למה בחרת אותה?אני אוהבת איך שטום שר אותה שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Trying to wash away unwanted memories מה דעתך על שם השיר?מעולה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה האם השיר דיכאוני?לא כלכך,הוא לא ממש שמח אבל הוא לא דיכאוני האם השיר שמח,קופצני,כיפי?מבחינת מוזיקה הוא קופצני שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:אממ לוידעת דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:נוטניג השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:ים/אוקיינוס XDD ציון לשיר 1-10?10 הודגש באמצעות מדגישומטיק

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאעאע איזה תמונה מושלמתתת../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונהנהנה ^^

מה דעתך על השיר? חמודי.
מהי השורה האהובה עלייך? "...Lying in the ocean Trying to wash away unwanted memories...".
למה בחרת אותה? כי הקול של טוםם
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "...She takes a photo And she cuts him out..." כי היא מציאותית XDD
מה דעתך על שם השיר? ברגיל.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? She don't wanna know
האם השיר דיכאוני? אממ יחסית
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? המנגינה די שמחה בעיקרון אבל המילים די עצובות
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ מבחינת המערכת היחסים המתוארת זה מדובר יותר לבן שקל לו לצאת מכל זה ולבחורה ממש לא.
או
או
או
חחחח כאילו EXIT ס'מתוחכמת אני
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: השיר האחרון מתוך אלבום שהורדתי שלהם
ציון לשיר 1-10? 7.

LiMcFLY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifעונההה ../images/Emo3.gif

מה דעתך על השיר?אחד המדהימים ששמעתי %$
מהי השורה האהובה עלייך?"...Coz this time she's leaving you for good"
למה בחרת אותה?האמת לא יודעת למה..כעיקרון כל השורות יפות אי אפשר לבחור אחתXDD
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:אין לי מושג |:
מה דעתך על שם השיר?מדהים D:
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנהXD
האם השיר דיכאוני?המוזיקה בטוח לא..והמילים..אולי קצתXD
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?המוזיקה כן
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום |:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:אני אפעם לא יודעת לענות על כאלה שאלות
ציון לשיר 1-10?10

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifהווו easy way out אחד הטובים.../images/Emo47.gif

מה דעתך על השיר? מדהים.
מהי השורה האהובה עלייך? וועה..... כל הפזמון... הוא כזה ->
She don't wanna know - don't say that you love her You should you let her go -don't say that you want her And leave her alone , cause this time she's leaving you for good She don't wanna know -don't say that you need her You're a little slow -there's no easy way out .Its time to face the facts, she's gone
וגם...
she turns away as he calls her name /// she sheds a tear as he calls her name.
למה בחרת אותן? כי הן ממש ממש ממש ממש עמוקות וצובטות בלב.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:אני לא מתחברת.... הן רק עושות לי רע \=
מה דעתך על שם השיר? לא קשור בשיט XD
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? She Don't Wanna Know או Don't Say that You Love Her
האם השיר דיכאוני? אהא =[המילים כן, המוזיקה לא ממש ^^
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ^
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא! ><"
דבר מצחיק / עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נמנמנמ... היתה איזה פעם שהייתי בדיכאון מסיבה מצונזרת והתחלתי לדמוע ><
השיר מזכיר לי / מה עובר לי בראש: נמנמנמנמ.... רייני.
ואני גם רואה בראש את דני שוכב בחדר עם 30 בקבוקי וודקה XD מן הסתם זה גם רייני אבל בכל זאת
ציון לשיר 1-10? ~100000000000000~
שיר מעולה. מילים חזקות בטירוף, אחד התוצרים הטובים של מקפליי :> אגב ~ מצטערת אם התמונה עשתה פה לבנות רע על הלב, היא פשוט מתאימה לי עכשיו
אוווח הוא כזה נווווש!!!!!

../images/Emo204.gifרייני?

למה רייני? זה לא כזה רייני, ואני יודעת! [במחשבה שניה, אולי כן. אבל רק בתור AU! עם ג'יימסי! *גיחוךזדוני*] ואני מסכימה איתך: שיר מדהים.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifדווקא לא חובה בAU עם ג'יימסי!

הדס [מיי פרינד] דווקא הכניסה סונגפיק של איזי בתור ההמשך לWYG! וזה דווקא נחמד! אבל אכזרי...!
ההמממ....

sweet shir

New member
אני~

מה דעתך על השיר? חביב. מהי השורה האהובה עלייך? Lying in the ocean, Trying to wash away unwanted memories למה בחרת אותה? אין סיבה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: -- מה דעתך על שם השיר? חמוד אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Don't Want To Know? האם השיר דיכאוני? טיפה האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא שזכור לי. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את עצמי נוסעת באוטו עם המשפחה שלי ושומעת תשיר באייפוד. ואת עצמי הולכת לביצפר ושומעת אותו בדרךXD ציון לשיר 1-10? 7.

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gifשיר מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מה דעתך על השיר?חולה עליווו
אחד הטובים
מהי השורה האהובה עלייך?Her mind is flooded with emotion This isn't where she wants to be Lying in the ocean, Trying to wash away unwanted memories למה בחרת אותה?אהבתי אותה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:She takes a photo And she cuts him out So much for memories They won't bring her down מה דעתך על שם השיר?כלוםם! אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לשומדבר
האם השיר דיכאוני?ממש לא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?ברור
שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ציון לשיר 1-10?10000

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהרבה../images/Emo6.gif

את יכולה לחפש בארכיון בפורום שמתי תמונות של הכל יש לי גם 2 פוסטרים ענקייםםםםםםםם שלהם עם תמונות שלא ראיית מעולם XDDD עם גלידות כאלה וזה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ איזה מישהי מהכיתה שלי פעם

ממש ממש אהבה אותם והיא הייתה מנויה ל-TOTP ול-SMASH HITS וגם ל-TV HITS שהם הופיעו שם מלא אבל הכל ממתי שהם היו צעירים וזה מ-2004 -2005 והיא כבר לא ממש אוהבת אותם אז היא אמרה לי שיש לה מלאמלאמלאמל פוסטרים וכתבות עליהם והיא יודעת שאני חולה עליהם אז היא הביאה מלא דברים ולא רק עליהם על כל מיני.. יש גם על באסטד מלא פוסטרים וזה גאש הייתי כל כך שמחה
היו לי דברים פעמיים אבל כבר הבאתי אותם לחברות שלי שהיו בפורום XDDD הן ביקשו קודם P= חח אין צורך לקנות או משהו כאילו אני הייתי כמוך ככה שהייתי שומעת על כאלה בנות וסוף סוף יש לי מלא משלי

את יודעת מאיפה אני יכולה להשיג את העיתונים

האלה ? כאילו אני רוצה לדעת מאיפה אני יכולה להשיג אותם בכללי ^^ ולא רק בגלל מקפליי, ואם ייהיה לך פעמיים משו , אני מאווד אשמח אם תבייאי ללי ! ( =

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאין לי מושג, יש כאן כמה בנות שיש ל

להן מנוי לזה אז תשאלי איך הן עשו...

adiozery101

New member
: ( דיייי כיףף לךך !

יש/ לך את העיתון TOTP ? כי אם כןן יש שם משהוו שאני שולחת להםם מכתב או SMS והם שולחים לי פוסטריםם יש לך מושג איך עושים את זהה ?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיש לי כמה של TOTP

ואני לא ראיתי בכלל משהו כזה שם...

למעלה