Hold It Don't Drop It

Lopezit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifHold It Don't Drop It../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

אני יודעת שחן שמה... אבל זה דורש לפתוח שרשור!!!!!!!!! ב10 דקות האחרונות אני לא מפסיקה לשמוע את זה!! אני אוהבתתתתתתת http://www.zshare.net/audio/2735732e27192a/

QueIronia

New member
שיר גדוללללללללללל

אני רק מפחד שהוא יעצבן אנשים.. אתם יודעים שוב פעם ג'ניפר וחצוצרות... בפעם הקודמת זה לא עשה לה טוב. אבל אהבתי. שיר כזה מקפיץ ושמח
לא קלאסיקה אבל בהחלט שיר סבבה. אני עוד לא משוכנע כמה הוא יהיה להיט אבל...

QueIronia

New member
טוב, החצוצרות פה ממש מגניבות ../images/Emo13.gif

אני רוצה את השיר באורך מלא! את GR לא אהבתי ככה כשהוא רק דלף

Lopezit

New member
אי אפשר להשוות את זה לחצוצרות ב GR

שם הן רק עושות לי כאב ראש GR לא אהבתי בהתחלה וגם עכשיו לא רק את ההיפ הופ רמיקס אני מחבבת כי אין שם את החצוצרות אני חושבת שעם קידום טוב ל HIDDI (צריך להתרגל לקיצור החדש) יש סיכוי טוב מאוד להצליח

QueIronia

New member
את לא נורמלית! GR אלוהי!

בהחלט ב- Top 10 שלה, ואם לא שם, אז מיד בראש העשירייה הבאה. את ההיפ הופ רמיקס אני הרבה פחות אוהב מפעם. וכשאת אומרת שעם קידום טוב יש סיכוי להצליח - את מודעת לזה שהקידום יהיה מינימאלי, כן? ד"א - כבר כתבת שזה יוצא ב-7 לאוגוסט?

Lopezit

New member
אלוהי בתחת שלי

וכן אני מודעת לזה שהקידום יהיה מינימאלי.. הרי אנחנו מדברים על ג'ניפר פה וכתבתי שזה יוצא ב7 באוגוסט... אבל אתמול אמרו שזה יוצא ב21 וגם אמרו ששינו את השם אבל לודעת מה קורה עם זה.. אי אפשר להיכנס לBB

QueIronia

New member
אחרי הרבה פעמים בהן חווינו דחיות

קשות, אפשר לומר שכנראה באוגוסט זה לא ייצא...

Lopezit

New member
אני כבר לא מתרגשת

כשהיא אמרה שהסינגל ייצא ביוני והאלבום בספטמבר ידעתי שזה לא יהיה ולא פיתחתי צפיות וזה יכול להידחות עוד ועוד כמו כל דבר שקשור בג'ניפר

ela ela

New member
omg!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא........ איזה שיר מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!! אחחחח אני ממש אבל ממש אהבתי. הפזסמון מעולה ... you dont what you doing what you doing to me..... אחח אילו מילים
.. hold it don't drop it ' stop it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעולה... להיות אחד מהלהיטים שלה אני לא חושב שהוא יהיה,בל אני בטוח שעוד מלא אנשים יאהבו אותו..

oren456

New member
אוייש שוב פעם ידידה שלי לא התנתקה מתפוז

בטעות הגבתי ולא ראיתי שהשם משתמש שלה עדיין מחובר... טוב אז אני כבר מכור לשיר הזה!!!!!!!!!

חדש123

New member
איזה שיר!!

וואו ממש אהבתי את השער נדלקתי עליו בטירוף!!!! לא יכול לחכות לגרסה המלאה!!!!

זה נשמע מאוד מיוחד

אז קודם כל אני שמח על זה - ג'ניפר תמיד תמיד מתחדשת, בוחנת סגנונות שונים ומחליפה זהויות כמו מטורפת, אני ממש אוהב את זה. לשיר הזה יש אפילו קצת סגנון ג'אזי כזה... זה מעניין
בכל מקרה, ביינתים זה נשמע לי נחמד, לא יותר מזה. אבל צריך לחכות לגרסא המלאה ולאיכות נורמלית, את GR אהבתי אפילו פחות בשמיעות הראשונות....

למעלה