עדכון שבועי

dilan angel

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo42.gifעדכון שבועי../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif

אז מה קורה בשבועותת האחרונים עם נו דאוט?! גוון:
גוון תופיע בשער של המגזין הנחשב "LUCY" של חודש מאי,היא התראיינה בקשר לתוכניות שלה בעתיד,על רשת האופנה,דיסק משלה,הטור הקרוב ועל חייה האישיים עם גאוין
אפרורפו רשת האופנה של גוון שנקראת "gwenique" תוציא בשבעות הקרובים אופנת תיקים חדשה בעיצובה של גוון.
טוני: בימים אלה טוני עובד על הפקה מסויימת. עד עכשיו הוא עבד על ההפקה של הסאונדטראק של הסרט "50 דייטים ראשונים" עם אדם סנדלר ודרו בארימור
שיגיע בקרוב לארץ.
אדריאן: בימים האלה אדריאן לא עובד על משהו מיוחד. הוא מתרכז בחיי המשפחה שלו ומחכה לטור עם בלינק ביוני
טום: גם על טום אין חדשות מיוחדות בזמן האחרון. הוא מתכונן לאירוסים שיהיו בקרוב עם חברתו לחיים.
זכינו במשהו?! חוץ מהגראמי
(כבוד
) נו דאוט לא זכו בפרסים
ומגיע להם לזכות
אבל לפחות הם היו מועעמדים למספר קטגוריות בטקס פרסי הרדיו של ארצות הברית(
) ובטקס הכי שווה בארה"ב - Kid's Choice Award(
) אבל מי צריך את זה
יש לנו גראמי
נה נה בננה
(ילדה לא מתבגרת
)
התייעצות: מה אתם אומרים אם כל שבוע נבחר קליפ של נו דאוט (לפי הסדר שהם שיחררו אותם) ונפתח את הנושא עליו. אני מתכוונת- מישהו ישים תמונות מהקליפ, נעשה דיון על הקליפ (מה אנחנו אוהבים בו, מה אנחנו לא אוהבים בו, איך אנחנו דמיינו את הקליפ לפני שראינו אותו וכו'....) אני חושבת שזה יכול להיות סבבע בבע
שאלת השבוע(
) מתי לעזעזל נו דאוט מתכוונים לשבת ולכתוב אלבום חדש
אז התשובה היא שעדיין לא ידוע... אני לפחות חושבת שזה יהיה בסוף 2005...אחרי שההתלהבות מהאלבום של גוון תרד ויהיה לארבעתם משעמם
אני מחכה
שרשור השבוע חחח נראה לי השרשור עם הכי הרבה הודעות ביום מאז פתיחת הפורום-שרשור הכירות מלא
ולסיום: וולפר השבוע
זהו להיום
הצעות והערות יו קאן לשרשר איר

°AmandA°

New member
../images/Emo45.gif

תודה על העידכונים
בקשר לקליפים... אני בעד
ואני מציעה גם לשים קישור כדי לראות כל קליפ... כי רוב הקליפים יצאו מזמן לפני שהתחלתי להעריץ אותם אז אני לא כל כך מכירה אותם...

NoWords

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo70.gif

ושירוש תודה על העידכון...זה רעיון טוב לפורום

dilan angel

New member
טנקססס../images/Emo25.gif

ולמה דווקא נוסבאום? טלי רוללללללללללללזזז

NoWords

New member
הקשיבי נא...

נוסבאום מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אני לא אגיד שטלי לא מצחיקה, יש לה לפעמים קטעים מצחיקים אבל בעיקרון, אני לא חושבת שהיא מתאימה לקבל תוכנית שלמה בסוף האקדמיה. היא חמודה, יפה והכול אבל מצטערת, צריך לבחור את מי שמצחיק. ואני חושבת שאבי הכי מתאים מכל הבחינות, הוא אינטיליגנט, חכם, מצחיקקק, גם חמוד לדעתי, יש לו ביטחון, הוא מוכשר, הוא כותב... והוא כותב חומר נהדר! אני מקווה שהוא יחזור מחר!!! אמן!!!! *מחזיקה אצבעות ממש חזק* מאחלת לו רק בהצלחה

dilan angel

New member
שמחה לבשר לך שהוא חזר../images/Emo13.gif

זה מה ששמעתי מאנשים שהיו אתמול באולפן
היה קרב צמוד בינו לביו אורבך(
) ובסוף נוסבאום לקח. הוא באמת מצחיק למרות שההופעה האחרונה שלו הייתה קצת חלשה.. אני מתה שטירן יעוף (חבל שגם אבי חייב לעוף איתו) הוא מעצבן
וגם צחי לא משהו , כולם מתלהבים ממנו
אממממ ושהתאומים(שהם דווקא מפחידים,לא מצחיקים) ושפורמן ישארו כי הוא מממממממממשששש חמודדדדד
בלאט נחייה ונראה

NoWords

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

למההההההההההה גילית לי??????
אני רציתי לראות את ההופעה ולראות בתוכניתתתתת אני ידעתי שכבר יודעים מי עלה, אני בפורום ביפ אבל לא נכנסתי להודעות ספוילר (
) למיניהן כי רציתי לראות לבד.
טוב, לא חשוב... עעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אבי נוסבאום- The one and only (הרי אין עוד אבי נוסבאום!)
הוא עלהההההההההה!!!!!! אני בהלםםםםם!!!!! הוא כזה מתוקקקק מוכשררררר מצחיקקק איזה כיף לו (ולי) שהוא עלה!!!! אני כל כך שמחה בשבילו
*חיוך ענקי מתפרס על פניי ברגע זה* איזה כיףףף

NoWords

New member
ברור

שלא
חחחח סתם מתוקה.... ברור סולחת
למרות שזו התוכנית שהכי רציתי להיות מופתעת ולשמוח שאביל'ה יעלה
עכשיו אני מוכנה מראש
*Look at the picture*

למעלה