dilan angel
New member
../images/Emo124.gif../images/Emo42.gifעדכון שבועי../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif
אז מה קורה בשבועותת האחרונים עם נו דאוט?! גוון:
גוון תופיע בשער של המגזין הנחשב "LUCY" של חודש מאי,היא התראיינה בקשר לתוכניות שלה בעתיד,על רשת האופנה,דיסק משלה,הטור הקרוב ועל חייה האישיים עם גאוין
אפרורפו רשת האופנה של גוון שנקראת "gwenique" תוציא בשבעות הקרובים אופנת תיקים חדשה בעיצובה של גוון.
טוני: בימים אלה טוני עובד על הפקה מסויימת. עד עכשיו הוא עבד על ההפקה של הסאונדטראק של הסרט "50 דייטים ראשונים" עם אדם סנדלר ודרו בארימור
שיגיע בקרוב לארץ.
אדריאן: בימים האלה אדריאן לא עובד על משהו מיוחד. הוא מתרכז בחיי המשפחה שלו ומחכה לטור עם בלינק ביוני
טום: גם על טום אין חדשות מיוחדות בזמן האחרון. הוא מתכונן לאירוסים שיהיו בקרוב עם חברתו לחיים.
זכינו במשהו?! חוץ מהגראמי
(כבוד
) נו דאוט לא זכו בפרסים
ומגיע להם לזכות
אבל לפחות הם היו מועעמדים למספר קטגוריות בטקס פרסי הרדיו של ארצות הברית(
) ובטקס הכי שווה בארה"ב - Kid's Choice Award(
) אבל מי צריך את זה
יש לנו גראמי
נה נה בננה
(ילדה לא מתבגרת
)
התייעצות: מה אתם אומרים אם כל שבוע נבחר קליפ של נו דאוט (לפי הסדר שהם שיחררו אותם) ונפתח את הנושא עליו. אני מתכוונת- מישהו ישים תמונות מהקליפ, נעשה דיון על הקליפ (מה אנחנו אוהבים בו, מה אנחנו לא אוהבים בו, איך אנחנו דמיינו את הקליפ לפני שראינו אותו וכו'....) אני חושבת שזה יכול להיות סבבע בבע
שאלת השבוע(
) מתי לעזעזל נו דאוט מתכוונים לשבת ולכתוב אלבום חדש
אז התשובה היא שעדיין לא ידוע... אני לפחות חושבת שזה יהיה בסוף 2005...אחרי שההתלהבות מהאלבום של גוון תרד ויהיה לארבעתם משעמם
אני מחכה
שרשור השבוע חחח נראה לי השרשור עם הכי הרבה הודעות ביום מאז פתיחת הפורום-שרשור הכירות מלא
ולסיום: וולפר השבוע
זהו להיום
הצעות והערות יו קאן לשרשר איר
אז מה קורה בשבועותת האחרונים עם נו דאוט?! גוון: