עזרה בדירוגים

../images/Emo124.gif../images/Emo42.gifעזרה בדירוגים ../images/Emo206.gif../images/Emo41.gif

אני מקווה שכולכם יושבים ומדרגים גלגלצ בלי הפסקה... חוץ מזה אני ממש צריכה עזרה דחופה בדירוגים של רשת ג'. אז אני מבקשת ממי שיש לו טלפון שהוא יכול לעשות ממנו שיחות חופשי (עבודה של ההורים וכד'). יש לי המון מספרי תעודות זהות ושמות של אנשים שהסכימו שיצביעו בשמם, עכשיו אני רק צריכה את העזרה שלכם, כי אני לא אוכל לעשות את הכל לבד. אז מי שיכול בבקשה תפנו אליי ואני אעביר לכם רשימה.. או במסרים או במסנג'ר [email protected]
זה חשוב וזה

../images/Emo51.gif לכל מי שעוזר עד עכשיו

אבל אנחנו צריכים עוד עזרה בדירוגים. אז שוב אני מבקשת מכולם להתגייס. יש לנו עד סוף השבוע להביא את קרן לניצחון. גלגלצ אתם יכולים להצביע בלי הפסקה, בכל דרך שתמצאו לנכון כי זה דרך הנט.. רשת ג' שוב אני מבקשת מכל מי שיש לו גישה לטלפון ויכול לעשות הרבה שיחות להתחיל במשימה ולעזור לנו. כמובן שאני מקווה שכל אחד מכם מצביע לג' בשמו ובשם משפחתו בכל מקרה ומי שיכול לעשות עוד שיחות שיפנה אליי ואני אעביר לו תעודות זהות... ולמי שיש הרבה תעודות זהות ולא יכול להתקשר מוזמן להעביר אליי רשימות במסרים פרטים או במסנג'ר תודה לכולם ובהצלחה

שאלה על גלגל"צ...

אפשר להצביע כמה פעמים שאני רוצה מאותו שם, כן? או שםג שם צריך עוד שמות וכו'?

לא../images/Emo70.gif ממש לא. כל שם פעם אחת בלבד

בגלגלצ צריך כל פעם שם אחר וטלפון אחר ועדיף גם כתובת אחרת.. מייל לא צריך לרשום כל שם נרשם רק פעם אחת, חבל לבזבז את הזמן סתם

עדי XD

New member
../images/Emo45.gif

אני כבר מוצאת את עצמי יושבת ומדרגת יותר מדי זמן

למה אני אף פעם לא מצליחה להצביע ב-

רדיו ירושלים ? אני עושה הכל כמו שצריך ואז זה חוסם לי את ה"שלח" #^%*^)(*)^%

למעלה