McWeekend

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאבל הם באמת משלימים אחד ת'שני :|

הארי גבר, דאגי אישה. הארי בוגר, דאגי ילדותי. מבינה לאן אני חוטרת?

../images/Emo84.gifשראיתי תסרטון פעם ראשונה אני כולי

כזה 0________0 טווווב .
אוהבת אותך לילכוצ'קו !

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחח גמאני ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אוף הלוואי עליי להיות במקום טיירה שם >< מה הייתי עושה בשביל שרוברט ינשך אותי
חחחחח או שטיילור .... אממ מה אנשי זאב עושים? גם נושכים נכון? חחחח אז מה הייתי עושה גם שטיילור יינשך אותי

../images/Emo84.gifחחח כןןןןן כ"כ ../images/Emo99.gif

אומיגאד עכשיו דמיינתי שהוא נושך אותי ואני כולי כזה *____*
, אמג . !!!!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחח../images/Emo6.gif

שמו את זה בערוץ E איזה 4 פעמים Oס

../images/Emo175.gifחח אני זוכרת שראיתי את זה עם לילך

והתחלנו לצחוק על הילדה הזאת שקיבלה בסוף את המכונית!
אבל גאד איזה כיף לה!!!!!!!!!!!!!!1

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifגמאני בכיתי בסוף השישי...../images/Emo7.gif

ובסוף החמישי...והרביעי....
כשאני ראיתי ת'סרט ישבו מאחורינו 2 בנות כלכך סתומות שהן צחקו בסוף [בחלק הכי עצוב...את יודעתתת...] איזה סתומות
וגם כשבהתחלה הארי ודמבלדור הולכים לבית ההוא אז אחד הילדים הקטנים שאל:"של מי הבית?" אז אחד החברים שלו ענה לו:"של אבוללה" [או איך שלא כותבים את זה
] זה היה מצחיק באותו רגע...
וגמאני חושבת שכל השינויים שעשו היו מיותרים...הספר כלכך יפה
...למה להרוס?!?!

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo58.gifתכלס!! את לא מבינה אני כל

רגע זה לא ככה! מה רגע למה?! מה?!?!?!? למשל בקטע בחג המולד טונקס ולופין לא אמורים להיות ביחד! וגם מאיפה באו האוכלי מוות האלה?! וג'יני והארי לא מתנשקים בחדר הנחיצות! וגם מה עם ההלוויה של דמבלדור?!?! ממש ציפיתי לבכי כי בספר זה היה כל כך מרגש אני בכיתי ברמות! ובסרט ... כלום!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifזה מילה במילה אני!!!!../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כל הסרט אני יושבת עם שתי חברות שקראו ת'ספר עכשיו לאחת זה לא ממש הפריע, אבל אני והחברה השניה כל הסרט רק דיברנו על איך זה אמור להיות...זה היה ממש ממש מעצבן שהם שינו את זה...הספר כלכך יפה
והלוויה וקינת עוף החול היו הכי מרגשים..שם התחלתי לבכות [בספר] והקטע במחילה - יש לי רק שאלה אחת - מה?!?!?! לא הייתה לה שום פואנטה..אני כל שניה "מה הקטע? מהזה אמור להגיד לנו? למה לעזאזל הם שמו את זה?" וגם זה שכבר בשניה הראשונה אנחנו יודעים על הארוניות המעלימות ממש מטומטם - כל הקטע בספר זה שאנחנו לא יודעים איך אוכלי המוות יכנסו ואנחנו בטוחים שהוגוורטס בטוח....ורק כשדראקו ה-^%$*^$#%~@$~^%*%@ עומד להרוג את דמבלדור הוא מגלה לנו על זה..... וגם כל קטעי הקווידיץ' לא שמו
.....למרות שהם הכי יפים....והנשיקה הראשונה של הארי וג'יני הייתה כלכך יפה בספר וכלכך לא בסרט...
בכללי מאכזב, למרות שאם לא הייתי קוראת ת'ספר לפני הייתי נהנת

../images/Emo109.gifמספיק עם התלונות!../images/Emo10.gif

כל אחד שיוצא מהסרט ישר מתחיל עם הטענות למה זה רע ובלה בלה...ואני אומרת, למה ככה? זה היה אחלה סרט בסופו של דבר, לפחות שיפור עצום מהחמישי, הוא היה מצחיק מותח מפחיד עצוב רומנטי ומה שתירצו :) אז תיהנו ממנו במקום לחשוב על כל הדברים שכן ולא שמו... אני לא אומרת שהוא מושלם, כי ברור שהוא לא, אבל הוא בהחלט היה טוב!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifלא אמרנו שהוא לא טוב ../images/Emo2.gif

אנחנו רק מתעצבנות ששינו את כל הספר
אבל בתכלס היה סרט ממש יפה פשוט אותנו זה מעצבן כי קראנו את הספר לפני

../images/Emo109.gifחח גמאני קראתי

אבל לא אכפת לי, לא כזה התעצבנתי
ברור שהספר הרבה יותר טוב (עם הרבה יותר דמעות
) אבל גם מהסרט נהניתי :)

mcfly6

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo199.gifוויקנדD:

שיר השבוע של מקפליי ♥stargirl שיר השבוע לא של מקפליי hurt-כריסטינה אגילרה apolagiz pink-please dont leave me can you feel the love tonight oasis-dont look back in anger כל מיני שירים של כמעט מלאכים... להקת/אלבום השבוע
מקפלייייי קליפ השבוע יש קליפ שכמעט מלאכים שרים את השיר של ערוץ הילדים בעברית וזה ממש מצחיק
תוכנית השבוע חצויה...
כוכב נולד[: אחת שיודעת
סרט השבוע פיטר פן(שבוע שני ברציפות)אבל לא המצויר..סרט מדהיים!
ראיתי בסינימה סיטי קומדיה רומנטית אמריקאית כזאת שקוראים לה שונאת את חג האהבה,סרט נחמד אבל קצת יותר מדי קיטשי כזה....
משהו שעיצבן ההורים שלי נוסעים לאיטליה.בלעדי
אני כל הזמן טוחנת.אני מנסה דיאטה ואחרי 5 דקות דופקת קוראסוןXD שימח השבוע אמא שלי תביא לי בושם שאני ממש רוצה מהדיוטי פרי:) הייתי במלא סרטים וקניונים השבוע
אני באה למפגש פורום[: העציב השבוע חברה שלי נסעה לגרמניה. בקושי יוצא לי לראות את חברות שלי...): ציטוט השבוע היום בחמש בערך היה חדשות אז דיברו על כמה עולה לך להתאשפז בח"ול, אז אמרו שבארצות הברית יעלה לך להתאשפז בהתקף לב 250,00$ (!) אז אמא שלי כזה אומרת:"250,000? בן אדם מקבל התקף לב,ניצל, רואה תחשבון ומקבל עוד התקף"
היא הצחיקה אותי באותו רגעD: מאכל השבוע פופקורן וקולה
מתנגן בראש/בפלייליסט
pocker face תמונת השבוע הילד מפיטר פן
איזה חתיך!!D: שבוע טוב לכולם!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifפיטרררררר*________________*

יש לי אובססיה אליו מכיתה ו' *________*

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo62.gif אויי צור את זוכרת? XD

בכיתה ו' הייתה מסיבת פיג'מות אצל אור וראינו את פיטר פן הלא מצויר וכולנו ריירנו עליו XD אוחח אני זוכרת את זה XD האו כל כך חתיך X___________________X

למעלה