McWeekend

פיטר פן*_*

ראיתי פעם ראשונה נראלי בכיתה ה' ופשוט הייתי חוזרת מהבית ספר ורואה את זה שעות על גבי שעות כל פעם מחדש!! זה בין הסרטים היפים שראיתי
חובה לצפייה מי שלא ראתה! אחאחאח איך הייתי עושה אותו אם הוא היה פה לידי

dougie10

New member
וואיי שמעו סיפור מטורף!! בקשר אליו

הסרט יצא שהייתי בכיתה ד' נראה לי... והייתי חולה עליו... הייתי מאוהבת ביצור המושלם הזה!! קיצר הייתי מנדנדת לאבא שלי לקחת אותי לאוסטרליה (איפה שצילמו את הסרט) והוא אמר שזה לא בא בחשבון אז ביקשתי ממנו לברר לי את הסוכנות שחקנים... והוא אשכרה בירר והתקשר והייתי קמה בצהריים ומתקשרת אלייו לעבודה לבדוק אם הוא בירר ויום אחד הוא ניפץ לי את החלום לראות אותו ואמר לי שהוא לא יכול להשיג אותו... אני בכיתי כמו שאתן לא מבינות!!! הייתי רואה את הסרט פעמיים ביום אם לא יותר.... קיצר... ילדה משוגעת הייתי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifO________O

זה סרט ממכר והכול,אבל לא הייתי אובססיבית אליו כל כך הרבהXD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifגאדדד. אני רוצה כבר ים!!!../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif

שיר השבוע של מקפליי
I've Got You Ultraviolet Too Close For Comfort She Falls Asleep Don't Know Why
שיר השבוע לא של מקפליי
The Click Five – Friday Night The Last Goodnight - Pictures of You כל הדיסק N.B וכל הדיסק Lines, Vines And Trying Times
להקת/אלבום השבוע
Wonderland - מקפליי N.B - נטשה בדינגפילד Lines, Vines And Trying Times - האחים ג'ונאס
קליפ השבוע
The Last Goodnight - Pictures of You http://www.youtube.com/watch?v=mBb8v0CfZ3s
תוכנית השבוע
שירות חדרים
סרט השבוע
הארי פוטר 6 נסה שבעה עשרה אל תתעסקו על הזוהאן הברית ---- סרט עם מסוקסים אחד אחד!@#$%^& ההאנגאובר
משהו שעיצבן
אמא!!! ><"
שימח השבוע
ראשון עם סבתא בת"א
הלכתי לסנוקר עם חברה והיה מגניב למדי
ציטוט השבוע
~משבוע סוף בל שבוע שעבר: החיקוי עם משי חוג'ה~ שני\משי: "עם שם כמו שלי אני חייבת להיות מעצבת." אורי: "מה. משי?" שני\משי: "לא. חוג'ה." זה הרג אותי!! ~מהטוויטר~ PerezHilton: #tokyohotel Sucks dick! Yes, I misspelled it on purpose. Xoxo gagadailycom: @PerezHilton It was a nightmare when they were popular in Europe 2 or 3 years ago. Thanks god they aren't relevant anymore. כפרעל פרז וגאגא!
מאכל השבוע
הסנדוויץ' מסנדוויץ' אקספרס וסושי
מתנגן בראש/בפלייליסט
ההופעה של הקוקס בMTV!!!!!!!
תמונת השבוע
יש כמה

../images/Emo84.gifאמג גבר 1 תמונה מהממת ! , דבר 2

מי צייר ? הוא ממש ממש מוכשר, זה אחד הדומים

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif../images/Emo27.gif

פעם ראשונה משחקת סנוקר