../images/Emo84.gif../images/Emo168.gif"אני לא יכול לגעת בך,../images/Emo168.gif../images/Emo84.gif
אני לא יכול, אבל אני מוכרח, להרגיש אותך , רק פעם אחרונה ודיי.. כי הקנאה כואבת בין רגליי, עשו כבר גם לפניי. את יותר יפה, כשאת לא נאמנה אליי .
"
שיר השבוע של מקפליי את כל השירים שבוונדלנד
שיר השבוע לא של מקפליי כולם , אבל כולם של סימפל D: יוני בלוך- הקינאה Green day- 21 guns
להקת/אלבום השבוע האלבום החדש של גרין דיי, יש שם שירים כאלה טובים . Simple plan- כל האלבומים שלהם D: . מקפליי- וונדרלנד
קליפ השבוע מלא של מקפליי ביוטיוב, זה לא נגמר D: .
http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM חחחחחחח הרגו אותי D: , המבטא
תוכנית השבוע חצויה
סרט השבוע -רקוויאם אל החלום
, סרט הכי מדהים שראיתי בחיים שלי, וג'ארד ליטו משחק שם וגאד הוא כזה חתיייייך . -לילה מוטרף במוזיאון, חחחח עד שקלטנו באיזה חלק מקפליי מופיעים, ואוו כ"כ התרגשנו שקלטנו אותם
חחחחחחח טום והפרצופים [ סתיו,לילך, שובל ] . -יום שישי ה-13 החדש , סרט כזה גרוע
, וג'ארד החתיך מעל טבעי משחק שם והוא גם כזה חתיך !
משהו שעיצבן חברות .
שימח השבוע שאני קונה כרטיסים לסימפל!@#^%& :] שאני באה למפגש @#%#$& :] שהינו מלא בנות אצל חברה וישנו אצלה והיה כ"כ מצחיק וכיף :] . אני וסתיו ישנו ביחד בחדר של הילדה הזאת שהיינו אצלה, והיינו כ"כ מסטולות כי לא ישנו כל הילה והלכנו לישון ב-8 והיה כ"כ מצחיק גאד . סתיול
שסתיו לילך ושובל באו אליי והצטלמנו מלא והיה אחד המצחיקים :]
הכעיס השבוע חברות .
ציטוט השבוע ~אני וסתיו מסתכלות על תמונה של דאגי שהוא כזה מוציא לשון והוא מהממם כזה
~ אני: איזה חתיך
,אני מתה שהוא מוציא לשון! סתיו: כן, והוא גם רחב כתפיים כזה. אני : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD.
מאכל השבוע מלא קינדר בואנו
על האש D:
מתנגן בראש/בפלייליסט טייק מיי האנד טונייייט .
תמונת השבוע יש הרבה :] הם ממש ממש מהממים
אל תגיבו