ברכות למנהל החדש!

האבק

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo47.gifברכות למנהל החדש!../images/Emo47.gif

למי שלא שם לב, אור ענבר גור-אריה או בכינויו בראנדון סטארק הצטרף היום לניהול הפורום!
אור הוא חבר קרוב שלי, אך מעבר לזה הוא אחד מהותיקים בקהילה ומהתורמים הבולטים ביותר - הוא כתב מאמרים, העביר הרצאות, כתב את הפאנפיק "ירושלים של אבק", כתב את התסריט ל"חומריו הבהירים" והוא גם משחק את "לורד עזריאל" בסרט, שנבחר ברוב קולות לדמות האהובה בסרט
בנוסף לכל אלה, אור הוא גם בן אדם אחראי, בוגר וחכם ואם יש מישהו שאני סומך עליו שינהל איתי את הפורום זה אור
ולמה אנחנו צריכים מנהל נוסף? כי אני בעוד כמה ימים ספורים מתגייס לצה"ל ובחודש הקרוב בו אהיה בטירונות לא אוכל להיות הרבה (אם בכלל) בפורום. בכל מקרה, אחלו לו מזל טוב ובהצלחה!
אודי

yael ziv

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

באמת אי אפשר לחשוב על מישהו שמתאים לנהל את הפורום יותר ממך. בהצלחה!

JustRain

New member
הו, בהצלחה ומזל טוב!

אני בטוחה שתעשה עבודה טובה
ובהצלחה לאודי בצבא!

The Immortal Me

New member
וואו, מזל"ט, בהצלחה בתפקיד../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo210.gif

נטעש

New member
מזל טוב אור!!

מסכימה עם יעל, באמת אור הכי מתאים לתפקיד! מזל טוב והרבה הצלחה!!!

orar1

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אנ בטוח שיעשה את עבודתו נאמנה
וגיוס נעים לך אודי :]

תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

ובמיוחד לאודי על הקרדיט והמילים החמות
אני כבר מנהל פורום אחד (שיר של אש ושל קרח) ועדיין זה מוזר פתאום לראות את עצמי כחול בכל ההודעות כאן בפורום... אבל מתרגלים. בכל מקרה אני מאוד אוהב את הקהילה ואת הפורום הזה ובטוח שאני אהנה גם לנהל אותו, ומקווה שאתם תהנו איתי כמנהל. אז שיהיה לנו בהצלחה, ובהצלחה גם לאודי בצבא! שלכם,
אור

שחרור מהיר !../images/Emo195.gif

לאודי - שתחזור בשלום ובנתיים תפיץ את בשורת פולמן (וכל נושא הפנטזיה) בצבא שלנו. למנהל החדש - שתשבור רגל...

ברכותיי!

באיזה סטייל אתה אוהב לקבל את האלתיומתר שלך, אדון? *תוהה האם אור מושחת ומסואב כמו אודי*

Fairywitch

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הפורום בידיים טובות
ועכשיו שהתחלתי לקרוא ששאו"ק- אני מזהה את הכינוי
שנתחדש

Fairywitch

New member
ולאודי שפשוף קל../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ובלי ראש כחול בקשר לאיחול הנ"ל

למעלה