מפגש פורום!

הסמכות

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo47.gifמפגש פורום!../images/Emo47.gif../images/Emo124.gif

מפגש פורום! שלום לכולם!
אני שמח להודיע סוף סוף על מפגש פורום "חומריו האפלים". במפגשים הקודמים שהיו (עוד מהפורום הישן) היה כיף מאד ואני בטוח שהפעם יהיה כיף עוד יותר, וזה מכמה סיבות! מתי? המפגש יהיה ביום חמישי הקרוב, ה-4 לינואר 2007. אני יודע שזו התראה נורא קצרה אבל אני מקווה שבכל זאת תוכלו להגיע. איפה? המפגש יהיה בעזריאלי. כרגע, חוץ מקבוצה של גרעין קשה שמכירים אחד את השני, חברי הפורום לא מכירים יותר מדי טוב כדי להיפגש בבית פרטי לכן בחרנו במקום ניטרלי (שבו אנחנו גם צריכים לצלם
). עזריאלי נורא נוח מבחינת הגעה ואני בטוח שכולם יודעים להגיע. בנוגע למיקום המדויק – אנחנו נודיע בהקדם! מה בתכנון? דבר ראשון – יהיה מפגש חברתי. נתחיל עם סבב היכרויות כדי שנוכל להכיר אחד את השני (למי שלא מכיר כבר). במהלך המפגש יהיה משחקים ויהיה כיף, אולי אפילו יתפתח איזה דיון או שניים. תהיה שתיה קלה ומעט כיבוד (גם אתם מוזמנים להביא, אם תרצו). דבר נוסף – השתתפות כ"ניצבים" בסרט "המזלג המעודן"!. באחת מהסצנות בסרט השני בטרילוגיית "חומריו הבהירים" אנחנו צריכים מספר ניצבים (כמה שיותר
) לסצנה שתהיה במגדלי עזריאלי. אתם לא צריכים לדעת טקסט ולא צריכים לבוא מחופשים, אבל למי שירצה להשתתף מומלץ לבוא עם בגדים "מכובדים" עד כמה שאפשר. מי מוזמן? כל מי שקרא את טרילוגיית 'חומריו האפלים'! לא משנה אם הוא בפורום או לא! אתם מוזמנים להביא חברים, קרובי משפחה ובע"ח (שכמובן, קראו את הטרילוגייה). צריך להביא משהו? בעקרון לא. מי שיכול ובא לו – אפשר להביא איזה דבר מאכל קל כמו איזה במבה או בורקסים או אפילו איזה בקבוק שתיה – לא חובה. פרטים נוספים אפשר לברר איתי! (אודי) ICQ: 138338246 MSN: [email protected] Mail: [email protected] Cell: 0526338834 או עם יעל זיו (Yael ziv) ICQ: 311709985 MSN: [email protected] Mail: [email protected] Cell: 0526708770

איזה כיף!

אני אישית אהיה שם בטוח :) אני אפילו אעניק חיבוקים בחינם לכל מי שירצה, אז כדאי לכם לבוא ;) ד"א, אודי, שכחת לכתוב שעה מדויקת. לתשומת ליבך. בואו, יהיה כיף!

האבק

New member
אני כמובן אהיה שם ../images/Emo13.gif

סהר - בנוגע לשעה: אנחנו נודיע בהקדם את השעה המדוייקת. זה יהיה בסביבות אחה"צ כמובן.

yael ziv

New member
גם אני אהיה שם! ../images/Emo9.gif

(אחרי מתכונת בספרות
) בואו בהמוניכם!

Dubie

New member
../images/Emo90.gif אני אשתדל לבוא,

אני אפילו אולי אביא איתי כמה חברים שקראו ואהבו אבל לא בפורום. באיזו שעה מתכננים להפגש ובאיזה מקום בדיוק בעזריאלי? מנסיונות אישיים, צריך במקום נוח שגם קרוב לכניסות הרבות שיש לעזריאלי וגם שלא יהיו שם יותר אנשים ונוכל להיות בטוחים שאלו אנחנו ולא קומונת צדי צרפתי או משהו כזה.

SNTD

New member
גמאני אהיה שם D:

וחוץ מהעובדה שיהיה מפגש מצחיק ומהנה וכו' וכו' וכו' יהיו גם צילומים! בואו לראות את גולת הכותרת של הפורום - הצילומים של הסרט השני! בואו לראות איך ב-אמת עושים את זה (כשאין תקציב :) )

Orion132

New member
יכל להיות נחמד,

אבל לא אוכל להגיע. השתלמות אמבולנס במד"א זה חשוב.

../images/Emo110.gif../images/Emo54.gifכי אני פדלאעה../images/Emo6.gif

ומרוששת. ובקושי חדשה פה. וכי אני לא באה למפגשים אלא אם אני מכירה מישהו. (כן..תירוצים,תירוצים
)

האבק

New member
נסיון לשכנע ../images/Emo189.gif

הרוב פה לא מכירים אחד את השני, הרוב מרוששים ואת מכירה הרבה אנשים...בכינוי! זה כבר טוב
חוץ מזה, ראיתי בחתימה שלך ציטוט מששאו"ק: שני המנהלים של אתר וינטרפל + פורום ששאו"ק בתפוז יהיו שם! שווה לא?

אווו, מפגש...

אני ממש ממש מקווה שאוכל להיות שם. [גם כן, זה מטר מהבית שלי. אבל לא בטוח שאני יכול] תמיד חלמתי להשתתף בסרט [...טוב, לא]. אז זו יכולה להיות הזדמנות נפלאה להדהים את צופי מיתופיה בכושר המשחק הנהדר שלי בתור מישהו-שרק-עומד-ליד-הדלת. נתראה שם, אני מקווה...

וכי מה?

כמה אנשים שגרים בת"א אתה מכיר כבר? :) [ביחד עם ההודעה הזאת, יש לי כבר 2 הודעות. יפה, מילאתי את מכסת הכתיבה שלי לינואר כבר ביום הראשון]

האבק

New member
המפגש

המפגש/צילומים יתחיל בסביבות השעה 5, 5 וחצי. אחרי שנסיים עם הצילומים יתחיל החלק השני של המפגש. מבחינת רכבות - יש רכבות לעזריאלי כל הזמן, ומכל הארץ. זו לא בעיה.

למעלה