הפורום בן שנה

actress

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo48.gifהפורום בן שנה../images/Emo65.gif

כן כן הנה עשינו את זה, אנחנו שנה באויר והפורום פורח ורציתי לאחל לכל 1 ואחד שיהיה לכם חג פסח שמח ושתצליחו בכל מה שתעשו אוהבת המון המון המון
מיכל

צחי24

New member
גם אני אלייך חמודה ../images/Emo13.gif

אני מקשיב לדיסקים בלי הפסקה
חג שמח!!!!

ט י נ ה

New member
צחי מותק ..יש שמשהו נוסף

תשלח לי ממי שוב את כתובתך יש לי משהו נוסף מהופעות חיות הפתעה אפקיומנית לפסח

ט י נ ה

New member
../images/Emo140.gifכי../images/Emo68.gifזה לא הכל ....../images/Emo168.gif

הי חברים ... לפני שנה
שמעתי תו קורא לי לבוא ....
להתחבק זו היתה מיכל נבו שהזמינה אותי לבוא ...... איזה מזל שהקשבתי לצלצול
ויחד איתה טסתי ישר לחו"ל ........ סתם ........ שלכם בתודה הפורום הזה בעיקר החזיר לי אנשים נפלאים בחזרה לחיי החזיר לי רגעים נשכחים עם המון כבוד החזיר לי מקום שמותר לי לחלום בו על קאמבק עם מקומית או ערב רוק בצוותא ועוד המון תמונות פסיפס שלם של חיים אני אפילו מעיזה לומר שהאוסף קיבל דחיפה מאוד גדולה לצאת אל אוויר העולם בזכות הפורום הקטן והחם הזה ועל כך תודה לכולם שלכם סי

actress

New member
../images/Emo9.gif אווו איזה מקסימה ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

אם יש אומן שיותר משקיע במעריצים ובאנשים שאוהבים אותו זו אך ורק את. בהתחלה שהצעתי לא ידעתי איזה תגובות אקבל אבל אני שמחה שהפורום הפך להיות אצלך חלק
הפורום פה לפי דעתי באמת גורם או דרם לאנשים להתקרב ולהכיר אחד את השני וכמובן להפגש וכו'... וכו'.... לא סתם אומרים שעולם הדממה הוא עולם מדהים שפותח בפנייך מקומות חדשים ומקשר אותך עם העולם הלא וירטואלי

אני רק יכול לכתוב לך

שעכשיו זה כביכול השלב בו את צועקת ש"הגבול הוא השמיים" - יש מקום לחלום, אבל ברגע שחלום מתגשם - שוב צועקים ממקום גבוה יותר שהגבול הוא השמיים וחוזר חלילה. כך שחלומות תמיד מקדמים אותנו הלאה והלאה והלאה והלאה והלאה .... ואנחנו לעולם לא מצליחים להגשים את כל מה שאנו חולמים עליו כי אנחנו תמיד חולמים על מה שגבוה מאיתנו בכל רגע נתון. וזה מה שמניע אותנו ומביא לנו הצלחות, אהבות, מחשבות, מסקנות, ... האכזבות מכווננות את האסטרטגיה שלנו שמביאה לנו תוצאות וחיוכים. שלעולם לא נפסיק לחלום, כי אז לא יקרה לנו כלום.. באהבה, אופנוע.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מה כבר שנה ? זהו, אז מזל טוב לפורום (שזה בעצם לעצמנו) וליוזמה הזו של מיכל, שהיא באמת נורא מתוקה (גם מיכל וגם היוזמה). כל העניין לכתוב על דברים, פתאום להכיר אנשים שלפני עשור ומעלה ככל הנראה גם היו שם, בהופעות, בחנויות תקליטים (הי שרון!) ובעצם לדעת יש קהל ויש אנשים שבכלל עוד מחזיקים משהו ממוסיקה ישראלית טובה. ולסי שעונה על דברים, מספרת ופתאום אתה מבין ששיר שנורא התחברת אליו מזמן, נכתב ממקום דומה - מה שנקרא ("חיזוק מכירה") אז סי בכלל נפלאה שאת עדיין בזירה ויוצרת ומוציאה פרוייקטים לאוויר ואני עוד ממתין לדברים נוספים... זהוזה, מזל"ט !!!

actress

New member
מזלללל טוב גם לרומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

רומי נולדה 4 ימים אחרי הפורום לדבריך אז מגיע לרומי גם מזלללל טוב אז רומי גשי הלום וקבלי
עננננננננננק ו
ליום הולדתך
מי יתן ותגשימי את כל משאלותייך וגם לכם ההורים היקרים

ט י נ ה

New member
מליון בלונים לך ילדה../images/Emo141.gifלשנהבאה

רומי יקרה לפני המון שנים הגיע אבא שלך למופע שלי בעיר הבירה ירושלים הוא ישב בחושך וראיתי את עיניו זורחות נוצצות מבקשות שואלות אחרי הרבה ימים הוא התחיל לכתוב לי מכתבים על חלק עניתי על חלק לא אבל את כולם שמרתי ילדה יקרה במגירה השמורה רק למכתבים מיוחדים את תרצי כשתגדלי אראה לך אותם אם אבא יסכים בקיצור ילדה יקרה יום אחד הגיע מכתב בו אבא סיפר שלי שהוא סוף סוף מאוהב ופה נכנסת אמא שלך המדהימה ישר עמוק לתוך התמונה והנה את ילדה יפה יצאת מתוך האגדה תהיי מאושרת כי זכית בחיית נפלאים ושכל חייך יהיו מלאים בכמה שיותר חיוכים שלך סי ( תשאלי את אבא כשתגדלי מי אני .... ) אה ...בעצם את נרדמת תמיד עם שיר אחד שלי שכתבתי על מישהו שפעם מאוד אהבתי...מזל טוב ילדה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

"ואני הקטנה שזכיתי, יודעת שזו שעתי הגדולה" אקרא לה מתוך אהבה גדולה.

למעלה