שטיצו'ש שלי

../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gifשטיצו'ש שלי../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

בובי
יא יא גדלת בשנה
איך הזמן עובר מהר
מה אני אאחל לך שותפה יקרה שלי
שיהיה לך המוני מזלטובים..
המון אושר
, הצלחה
, אהבה
, שמחת חיים
, חלומות
, תקוות
, שאיפות
וכמובן הגשמה של כולם
אני מאחלת לך שהשנה הזו תהיה לך מדהימה פי מליון מהקודמת, שתמשיכי בדרכך אל הפסגה, תעלי ותכבשי כל תחום שרק תרצי.
שתמיד תאהבי
, ותיהי נאהבת
, ושתמיד יהיה לך חיוך על פנייך..
כי מגיע לך להיות שמחה תמיד
עוד אאחל לך, שאף פעם לא תדעי צער וכאב, כי מדהימה שכמוך לא צריכה לחוות כל צער וכאב..
שתהני מכל רגע בחיים, ונצלי אותו עד הסוף
. בסופו של דבר.. החיים קצרים וצריך לנצל אותם עד הסוף..
אני מאחלת לך שתלמדי ותפיקי מכל שנייה בחיים עוד משהו בדרך החיים שלך, שתמיד תדעי במי ומתי להעזר באנשים שסביבך, ותדעי להיות שם בשבילם כשצריך.
שהמוסיקה לא תצא לך מהלב אף פעם, כי No Music No Life
[אנחנו האנשים שחיים את המוזיקה יותר מכל
]
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
את כל מה שאת מאחלת לעצמך ויותר מזה...
נמש לנצח.. שאוהבת אותך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון

שטיץ../images/Emo99.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת, לדניאל
היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת, לדניאל
חג לה שמח וזר לה פורח
היום יומולדת, לדניאל
חג לה שמח וזר לה פורח
היום יומולדת, לדניאל
שטיץ!!!!!!!!!11 נשמתי חיי עיניים
מנשמע?!?!1 יש לך יומולדת. הא! פאק. אין לי מה לכתוב. ;[ *יורדת שורה* טוב אממ, קודם כל:
|צציק| המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון [?] אושר, יושר, עושר, אהבה, הצלחה, בריאות וכאלה [שזה חשוב, באמאשלספיר] הו. גיל 13 הוא גיל כֹה מיוחד [נראה לי][מה][כן] רק אל תתחילי עם בני 18. [סתם. שירי, חולים עלייך
] המשיכי להיות כֹה מותקמותק, חמודה, מצחיקה, נחמדה, חברה טובה ופשוט שטיץ
שתהיה לך שנה מיוחדת [כמוך
] בלי עצב ובלי דמעות. שתמיד תהיי שמחה. :O ותדעי לראות את הטוב גם ברע [טח. מהO_O] ואל תתני לאף יצור מטומטם לפגוע בך. [שמעת אותי?!?!?!
] את קולטת, שאין לי מחשב כרגע, אז, סביר להניח שספיר מקלידה את כל זה מדף שהבאתי לה :< מגניב. אמ. אמ. אמ. אמ. אמ. אמ. אמ! שתהיי מאושרת
. [כן כבר כתבתי שמחה. נומה, זה חשוב.] מישהי מותקמותק כמוך חייבת להיות מאושרת. באמאשלי. [למרות שזה יהרוס את תדמית הגותית-מיוסרת-קשוחה-ואפלה] חייכי אל העולם והוא יחייך חזרה [חחח. מאיפה הבאתי את זה.]
בע. לא יוצא לנו לדבר הרבה לאחרונה, כי המחשב שלי קצת מת. את מבינה? אז, תדעי שאני אוהבת אותך. המון-המון ומאחלת לך ת`יומולדת הכי-הכי שמח שרק אפשר. אני גם אנסה לעשות אותו שמח. באמאשלי נו. טוב. זה ארוך
[נראה לי. אני כותבת על דף. זה נראה ארוך ביותר] ואני מנסה לחשוב על עוד ברכות ואיחולים [?] אבל. אני כבר לא טובה בזה. אז לסיום: יומולדת שמח ביותר!!!!!!!!!!!!!1
ממני: חומד. XD. סתםלא. מלולינקה המלכה של השבט [טח]
אני אוהבת אותך המונים-המונים.
========================================================= דנדייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ווהו יש לך יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!#@#%?$#@%! מנשמע?!!?# טוב אמ, כן, מה, חבל שאני נורא גרועה בברכות אבל ממש. [אם עוד מישהו פתח שירשור אני מזיינת אותו] את יודעת שרציתי לבוא מחר:( ושאני מתגעגעת אליך:( המוןהמון:( אבל עדיין יהיה לך כיף מחר!! את תראי. טוב כן, הבה נמשיך. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, כי זה מגיע לך, באמאשלולי. אני לא יודעת מה לכתוב]: את יודעת כמה אני אוהבת אותך, נכון? אני אוהבת אותך, המוןהמון ורציתי גם להגיד לך תודה אם כבר, שאת תמיד שם בשבילי וכאלה העא למה אני גרועה בברכות
. טוב כן, הנה: שיהיה לך הרבה, אושר, עושר, בריאות, הצלחה, אהבה, בלאגנים;[ אחח אני משתפרת;[ מזל טוב! עד 120! יומולדת שמח! וועעע
אוהבתהכיביקוםספיריאה.

Hezi The One

New member
שטיציתתתת../images/Emo65.gif

אממ כן הרבה מזל טובים!!!
למרות שאני נהנה לשגע אותך אני מת עלייךךךך תמשיכי להיות כזאת...(כזאת מה? לא יודע...) ד"א עכשיו נשארה לך רק שנה אחת! כדי שתוכלי לעלות במעלית לבד :) אהההה כן...אממ תדאגי שיזרקו עלייך מלא מלא ביצים!!!! מזל טוסטטטטטט
לאב יוווווו אה כן יש משהו שצריך לכתוב לך...אז אממ השיר הזה עלייך! את יפה את זה כבר אמרו לך ושירים כתבו לך גם ים של מכתבים הם שלחו לך טיולים מסביב לעולם כלנית נרקיס וגם ורד מחכים על סף דלתך שוקולדים מארץ אחרת מחכה על שולחנך יום אחד יבוא איזה מלך שיבנה לך ארמונות ותחיו באושר ואושר אבל את לא תפסיקי לבכות בגלל שאף אחד לא אהב אותך כמוני בגלל שאף אחד לא אהב אותך כמוני בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני בכל העולם את יכולה לחפש אבל אף אחד לא יאהב אותך כמוני

No¥a

New member
../images/Emo49.gif

יומולדת שמח
המון המון מזל טוב
הצלחה, בריאות
ואושר
שתמשיכי להיות המנהלת של הפורום השולט הזה
אוהבת, נויה
Happy Birthday
[לא לשכוח לי יש יומולדת בסוף החודש
]

שטיצה כפרעליך;[ ../images/Emo99.gif

המון המון המון המון המון המון המון המון (זה יכול להמשך למצח) המון המון המון המון המון (זה לא יפסיק!) המון המון המון המון (זאת מילה כ"כ רעה
) המון המון המון המון המון (שדורשת שיכתבו אותה בלי הפסקה) המון המון המון מזל טוב בובע ^^ (יו
אין יותר המון!?) את כה גותית, כה נסגדת, כה כחולה, כה שקסיה! אפילו יותר מהכוסית הג'ינג'ית |פרצוףחרמן ~>
| מזל טוב אייס קופי
^.^

תות15

New member
מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

המון המון מזל טוב!!

מזלטוב!!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

שיהיה בהמון מזל טוב
תהני מכל רגע כי חיים רק פעם אחת.........זה גיל כל כך כיפיפת אז רק תהני והרבה מזל טוב! חולה עליך!!!!!!

למעלה