חברים אני צריכה את עזרתכם

../images/Emo124.gif../images/Emo53.gifחברים אני צריכה את עזרתכם../images/Emo206.gif

נקראתי לסייע למשימה מיוחדת, איכשהו רצה הגורל ודרכי נפגשה עם איש שהוא שף מקסים שהחליט לארגן יום התרמה ויריד מאכלים למען ילדים בסיכון בבית השאנטי בתל אביב. בתאריך 27/2 יתקיים יריד מאכלי עדות בין השעות 9-15 היריד כולו בנוי ומבוסס על תרומות של מאכלים מכל העדות שיתרמו על ידי אנשים טובים ואנשים שיגיעו למקום ירכשו את המאכלים. חברים יקרים אני קוראת לכם להושיט את היד ולפתוח את הלב כי חסרים להם עדיין דברים והם קצת לחוצים... חסרים להם ליריד מאכלים הבאים: מאכלים מהמוצא האתיופי - למען הילדים האתיופים השוהים בבית. מאכלים פרסיים מאכלים גרוזינים עוגות ריבות ומתוקים וכל מאכלים נוספים מכל העדות יתקבלו בשמחה. אשמח אם תעזרו לי להרים את הכפפה ומי שירצה לתרום אדאג לתאם בינו לבין הבחור המארגן. אז מי מתנדב לסייע? אני מתנדבת להכין עוגות וגם..אפשר להעביר לי להיום חמישי בערב ואדאג שיאספו ממני.

../images/Emo92.gifיש לי שאלה ואני זקוקה לרעיונות

התנדבתי להעביר לקבוצה של נוער בסיכון סדנה להכנת אוזני המן לפורים רק הבוקר גיליתי שהם קצת גדולים ועלולים להשתעמם מזה. הם בני 17-18 ומדובר בקבוצה של 8 נערים למישהו יש רעיון לסדנה נחמדה לכבוד פורים? לא מחייב סדנת אפייה או סדנת בישול ואם כן רעיונות למתכונים אפשר גם סדנת יצירה או כל פעילות נחמדה לפורים אני אשמח להצעות.

פעילות עם מסיכות

לצבוע להוסיף קישוטים < נוצות נצנצים > להציג מי אני בלי המסיכה. מי אני עם המסיכה. המחזה של סיפור. את מפתיעה אותי כל פעם מחדש בנתינה שלך
מצ"ב לך עוד רעיונות בהצלחה ובהנאה.

עמיתי 10

New member
משלוח מנות-

קחי שיפודים ותני להם להשחיל את השיפודים בממתקים שונים א- כולם אוהבים ממתקים ב-זה יעסיק אותם וזה גם כיף מצ"ב תמונה של ממתקים על שיפוד במידה ותצטרכי עזרה כיצד להכין אותם אני לרשותך השאלה האם זה בנים או בנות היות ואני לא יודעת עד כמה בנים בגילאים האלו יתעיינו בעשיה ,אבל היות וזה ממתקים אולי הרעיון בכל זאת מוצלח. עמית

עמיתי 10

New member
תגידי- זה מה עושים בלילה? רואים תפורום!!!!!!!

בכל מקרה היה לי הרושם שתתענייני , רק לא האמתי כ"כ מהר בל מקרה תודהההההה

../images/Emo51.gifשוקו על האורז זה ישמח אותם

כי אין להם בכלל מאכלים פרסיים.

המאכלים שיתרמו ימכרו במקום וההכנסות מהיריד

לטובת המקום, לטובת ילדי ביתה שאנטי. זה מעין אירוע התרמה. וכשכתבתי שאין מאכלים פרסיים התכנוותי שקיבלו מחלק מהעדות. הרעיון הוא שהם ימכרו לאנשים שמגיעים למקום בצלחת במחיר מוזל. ואני מאמינה שאם ישאר אוכל מהיריד זה יהיה לשישי שבת לילדי המקום. במקום מתגוררים 50 ילדים. היריד פתוח לאנשים גם להביא תרומות וגם לבוא לקנות. ההכנסות קודש לבית השנטי.

רונה 2346

New member
בנים בנות ?

סדנא לסידור פרחים - לשולחן חג בשלוב כלים נאים. סדנת יצירה לבצק ממרצפן - דוגמאות: בעלי חיים, פירות וכו' ...... למשלוח מנות סדנא לסידור אכיל של שוקולד/פירות על שיפודים - מתנת אוהבים.... אם אפשר לקחת את הנערים/ות - למשחק באולינג - שבני הנוער מאוד אוהבים. לערוך יום ספורט - בפארק.

רק בנים ופעילות במועדון שלהם

העניין הבעייתי הוא הגיל בנים בני 17 מה יכול לעניין אותם?

פעילות בחוץ. האם אפשר לארגן משחק

כדורסל בין שתי קבוצות מתוך הבנים עצמם? תחרות ריצה?

../images/Emo26.gifהפעילות ל-8 בנים בני 17-18 לפורים

אז הדגש הוא על פורים ומשהו שמתאים לבנים ומשהו שמתאים לגילאים הנ"ל תודה לכולם

בנים אוהבים ספורט. אז שכל אחד

יתחזה / יתחפש לשחקן כדורסל אהוב עליו ויראה אם הוא מסוגל לייצג אותו בכבוד. אפשר אפילו לקחת חולצות T ולכתוב עליהן את המספרים של השחקנים המקוריים.

למעלה