תיבת המסרים מקפיאה לי המסך . . . ואני נאלצת לכבות את המחשב שוב ושוב . . . מי יכול לעזור לי בבקשה
C clcl New member 25/12/03 #1 ../images/Emo124.gif../images/Emo53.gif תיבת המסרים מקפיאה לי המסך . . . ואני נאלצת לכבות את המחשב שוב ושוב . . . מי יכול לעזור לי בבקשה
../images/Emo124.gif../images/Emo53.gif תיבת המסרים מקפיאה לי המסך . . . ואני נאלצת לכבות את המחשב שוב ושוב . . . מי יכול לעזור לי בבקשה
C clcl New member 25/12/03 #3 איך משחררים את תיבת המסרים היא חוסמת לי את השימוש במחשב. . . ואני נאלצת לסגור אותו שוב ושוב מכיוון שהיא מקפיאה לי את המסך וגם אינני יכולה כמובן לפתוח אותה
איך משחררים את תיבת המסרים היא חוסמת לי את השימוש במחשב. . . ואני נאלצת לסגור אותו שוב ושוב מכיוון שהיא מקפיאה לי את המסך וגם אינני יכולה כמובן לפתוח אותה
C clcl New member 25/12/03 #5 אני לא יכולה בכלל להכנס אליה היא עולה ובכלל לא רואים את ההודעות אלה דף שונה לחלוטין ואז המסך קופא ולא ניתן להזיז העכבר
אני לא יכולה בכלל להכנס אליה היא עולה ובכלל לא רואים את ההודעות אלה דף שונה לחלוטין ואז המסך קופא ולא ניתן להזיז העכבר
נ נופר א New member 25/12/03 #6 ../images/Emo91.gif פורום תמיכה טכנית ראיתי את הפורום הזה בתפוז את רוצה שאשאל בשבילך? או שאת זה המחשב הסרבן שלך נותן לך לעשות? (כמה מכות והוא יעבוד... או איזו עוגה טעימה עם קיווי...)
../images/Emo91.gif פורום תמיכה טכנית ראיתי את הפורום הזה בתפוז את רוצה שאשאל בשבילך? או שאת זה המחשב הסרבן שלך נותן לך לעשות? (כמה מכות והוא יעבוד... או איזו עוגה טעימה עם קיווי...)
C clcl New member 25/12/03 #7 כבר פניתי לפני מספר ימים בסוגיה אחר ת והיום גם וטרם נעניתי . . . כנראה שהם עסוקים.
נ נופר א New member 25/12/03 #8 חיפשתי במנוע חיפוש של התמיכה ומצאתי שיש המון בעיות עם המסרים אז עכשיו אני מחפשת בארכיון שלהם ,אם אמצא לפנייך אני אשלח לך, יש שם שפע של בעיות עם המסרים רק צריך לבחור.......
חיפשתי במנוע חיפוש של התמיכה ומצאתי שיש המון בעיות עם המסרים אז עכשיו אני מחפשת בארכיון שלהם ,אם אמצא לפנייך אני אשלח לך, יש שם שפע של בעיות עם המסרים רק צריך לבחור.......