tlingit

New member
הי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שכמו בכל אינטראקציה בין אנשים, זה אכן יכול לקרות (ועידית רון מן הסתם גם היתה אומרת לך תהני מהתחושה) השאלה היא האם פועלים על פי התחושות או איך מנהלים את הרגשות אם מותר לשאול, האם ההתאהבות מפריעה לך באימון?

../images/Emo51.gif את חושבת שאני צריכה

לחשוף בפניו את רגשותי .... לעיתים אני מרוכזת בו ולא בדבריו ... ממבט עיניו נראה לי שזה הדדי ...

צביקה38

New member
סליחה../images/Emo23.gif

שאני מתפרץ לשיחת נשים :) לדעתי ברגע שיש אהבה בין גבר ואישה בתהליך האימון בין אם זה חד צדדי או דו צדדי נפסק תהליך האימון. המאמן או המתאמן מתחילים להגיע לאימון עם מטרות נוספות למילים הנאמרות יש משמעויות נוספות ולאו דווקא אימוניות ההקשבה משתנה הרגשות מתחילים לקבל החלטות הכלים נשברים האימון הולך לאיבוד אבל מאחר וכל דבר בחיים קשור בקצה שלו למשהו שם למעלה אולי האימון הוא אחד השבילים שבחרו עבור מאן דהוא למצוא אהבה.זה בסדר ,אבל ברגע שנמצאה נא לחפש מאמן /מתאמן חדש. בשורות טובות אהבות גדולות אימונים טהורים צביקה ברגמן

../images/Emo23.gifכל מי שמכיר קצת לעומק ...

...את המקצועות הטיפוליים למיניהם, למד ויודע על שלב ההתאהבות שקורה בחלק לא קטן מהתהליכים הללו. זהו שלב טבעי, מוכר, ידוע בספרות וגם בחוויות שאנשים מספרים - ולכן, יש לו גם כללי עשה ואל תעשה. בדר"כ זו התאהבות המתחילה במטופל, נועץ, מתאמן שמתרגם לא נכון את תשומת הלב, האיכפתיות, ההקשבה, הנכונות וה...כן... עיניים ממוקדות - ומתאהב בדמות שנותנת לו את זה. הוא גם חווה התקשרות עזה, תלות, געגוע לדמות שמסורה לו כל כך ומתרגם אותה לתחושת התאהבות. יש על כך עשרות רבות של מחקרים ונכתבו ספרים לא מעטים על השלב הזה. באופן טבעי - נוצרו כללים וגבולות וכולם יחד מעוגנים באתיקה של המקצוע. זה קורה גם באימון. קרה גם אצלי באימון. תלות הפכה לגעגוע שהפך להתאהבות או ל"כאילו התאהבות". את חציית הגבולות אני (המאמנת) העליתי הנושא תוקשר באופן ישיר וגלוי על השולחן המתאמן שלי היה מספיק נבון כדי לקבל ולא רק להבין ובחרנו לו יחד מאמן חדש (הפעם, ביקר גבר). חשובה מאד שאלת הגבולות אני מניחה שהמאמן שלך מבין את זה בעצמו אם את חשה שהרגש מפריע לאימון את חייבת להעלות את זה בפני המאמן ולחפש יחד איתו אימון חלופי ואם את נבוכה מכדי לתקשר את הרגש עצמו מצאי סיבה אחרת לסיים (יפה!) את האימון וחפשי לך אימון חדש. ובכל מקרה, כמו שצביקה אחר, אם השמיים בחרו לכם אהבה, צאו לדרך משותפת ואת האימון השאירו לידיים מקצועיות נוספות. בהצלחה
ענת

התאהבות במאמן

מצטרפת ובגדול לדעתם של צביקה וענת. ל tlingit שזכרה את אשר כתבתי באותו נושא בעבר. אהבה בתפישתי היא כדברי אושו "אהבה היא הדחף להתאחד עם הכול, זהו דחף לאחד אותך ואותי לישות אחת. אהבה היא כזאת מפני שאנו נפרדים מהמקור שלנו, אהבה היא התשוקה לתזונה, האהבה מכה שורשים ביקום." לכן אין צורך לשלוט לדעתי לשלוט ברגשות, צריך לשלוט בשכל. אימון בכל נושא שבחרת לא יוכל להתקיים מקצועית, וראי פירוט על כך מענת וצביקה שמהם מורכב מקצועית האימון. ממליצה לך לפתוח את הנושא, ולהתמודד עם הסיטואציה ביחד עם המאמן. אני מאד מאמינה שנסגרת דלת נפתחת דלת אחרת, ולכן במידה ואהבה בינכם לא תתקיים לפחות תדעי היכן את עומדת. אבל בודאות לדעת שלא משנה לחלוטין ההתמודדות שלו עם הנושא אימון בינכם לא יוכל להמשיך. באהבה.

למעלה