יאא רוני איזה תמונה חמודה!
S stavik love mcfly New member 23/7/09 #50 ../images/Emo175.gifיאא רוני איזה תמונה חמודה!../images/Emo13.gif
M m o r 1 0 2 New member 25/7/09 #174 זה ביער היפות נכון?../images/Emo168.gif חחח,אחלה תמונה את ממש פוטוגנית ואגב,את גדולה ממני בחודש
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #14 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאללה מפגשששששששש!@#$%^& שם: אלמוג \ רייבן - (הקיפו את הנכון ) גיל: 17 וחצי מיקום בארץ: הוד השרון דרך תיקשור [מסן, איסיקיו, פייסבוק..]: מסן - [email protected] פייסבוק - Almog Mazor טוויטר - Almog Mazor \ Raven175 תמונה: פוסטרים: ריהאנה\אחת היודעת טוקיו הוט\אקסל רוז קינגס אוף ליאון\ג'סי מקרטני פינק פלויד\לינקין פארק יון תומרקין\פול אווט בוי דניאל בן חיים\כמעט מלאכים פאניק אט ד'ה דיסקו פייר בובייה מיוז כמעט מלאכים נמלטים\כמעט מלאכים מיי כימיקל רומנס לי בירן השרדות כמעט מלאכים\סליפנוט מיילי סיירוס\סאות' פארק 2 - רן דנקר התקווה 6 2 - גרין דיי בלאק אייד פיז חצויה אשלי טיסדייל ליבירן רוברט פטינסון ג'סי מקרטני סימפל פלאן גרין דיי\מיי כמיקל רומנס
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאללה מפגשששששששש!@#$%^& שם: אלמוג \ רייבן - (הקיפו את הנכון ) גיל: 17 וחצי מיקום בארץ: הוד השרון דרך תיקשור [מסן, איסיקיו, פייסבוק..]: מסן - [email protected] פייסבוק - Almog Mazor טוויטר - Almog Mazor \ Raven175 תמונה: פוסטרים: ריהאנה\אחת היודעת טוקיו הוט\אקסל רוז קינגס אוף ליאון\ג'סי מקרטני פינק פלויד\לינקין פארק יון תומרקין\פול אווט בוי דניאל בן חיים\כמעט מלאכים פאניק אט ד'ה דיסקו פייר בובייה מיוז כמעט מלאכים נמלטים\כמעט מלאכים מיי כימיקל רומנס לי בירן השרדות כמעט מלאכים\סליפנוט מיילי סיירוס\סאות' פארק 2 - רן דנקר התקווה 6 2 - גרין דיי בלאק אייד פיז חצויה אשלי טיסדייל ליבירן רוברט פטינסון ג'סי מקרטני סימפל פלאן גרין דיי\מיי כמיקל רומנס
מ מאי יהודאי New member 23/7/09 #15 ../images/Emo84.gifרייבן ! איזה תמונה מהממת ! אני יכולה את כמעט מלאכים, סימפל, ופייר ? ובקשר לפוסטר שהבטחת לי מפגש שעבר , הבאתת אותו במיני מפגש , או שהוא עדיין אצלך ? *__*
../images/Emo84.gifרייבן ! איזה תמונה מהממת ! אני יכולה את כמעט מלאכים, סימפל, ופייר ? ובקשר לפוסטר שהבטחת לי מפגש שעבר , הבאתת אותו במיני מפגש , או שהוא עדיין אצלך ? *__*
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #21 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifמאי ! תודה ובקשר לפוסטרים- שלך. גם הפוסטר ששמרתי לך של מקפליי
מ מאי יהודאי New member 23/7/09 #45 ../images/Emo84.gifרייב הפוסטר של פייר זה כזה על רקע כחול והוא בהופעה ? כי אן כן אז יש לי אותו
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #49 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifכן זה אותו אחד אז אני לא אביא לך אותו
מ מאי יהודאי New member 23/7/09 #52 ../images/Emo84.gifחח טוב :] ואיך נראה הפסוטר של סיימפל ? כי יש לי 1 של סימפל, וישמצב שזה אותו אחד ><"
../images/Emo84.gifחח טוב :] ואיך נראה הפסוטר של סיימפל ? כי יש לי 1 של סימפל, וישמצב שזה אותו אחד ><"
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #53 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifהוא סקסי למדי! ואני בטוחה שאין לך אותו, קיבלתי אותו אתמול ממעריב לנוער 8DD
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifהוא סקסי למדי! ואני בטוחה שאין לך אותו, קיבלתי אותו אתמול ממעריב לנוער 8DD
מ מאי יהודאי New member 23/7/09 #63 ../images/Emo84.gifהא אוקיי ../images/Emo99.gif , אבל תקשיבי חחחחח אני מנויה למעריב ועדיין לא הלכתי לקחת תעיתון D: . אז גמאני יקבל אותו חחחחחח ><" נראלי :S .
../images/Emo84.gifהא אוקיי ../images/Emo99.gif , אבל תקשיבי חחחחח אני מנויה למעריב ועדיין לא הלכתי לקחת תעיתון D: . אז גמאני יקבל אותו חחחחחח ><" נראלי :S .
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #66 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאז מה את ~כן~ רוצה שאני אביא לך?
S stavik love mcfly New member 23/7/09 #72 ../images/Emo175.gif רייבן אני יכולה את של פייר? כי של מאי לא במצב טוב
S stavik love mcfly New member 24/7/09 #73 ../images/Emo175.gifואם מאי מקבלת את של סימפל אז גם אותו../images/Emo9.gif כאילו אם אני יכולה
S Simple Girl 175 New member 24/7/09 #78 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאני אביא לך אותם ../images/Emo9.gif אגב.. זה אם ~אני~ יכולה לא ~את~ יכולה
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאני אביא לך אותם ../images/Emo9.gif אגב.. זה אם ~אני~ יכולה לא ~את~ יכולה
S stavik love mcfly New member 24/7/09 #84 ../images/Emo175.gifיאייייאייי תודה!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif
מ מאי יהודאי New member 24/7/09 #96 ../images/Emo84.gifחח לא נראלי כי אניויי אני אקבל אותו ../images/Emo6.gif אבל תודה בכל זאת ! על הכל