שמרי ליח את רוב D: תודה
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #23 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifשמור../images/Emo9.gif
ש שרונוש42 New member 23/7/09 #19 טוב למקרה שאני אבוא ../images/Emo9.gif שם: שרון D: גיל: 14 וחצי כבר (אני מזדקנת) מיקום בארץ: צורן D: ישוב לא מזוהה, ליד קדימה או תלמונד ואם הכי מוכר לכם נתניה דרך תיקשור : מסן + אימייל - [email protected] פייסבוק - sharon shimshon תמונה: D: יש לי פוסטרים מכל מיני סוגים, אבל לא המון ): והייתי שמחה לעוד של מק'
טוב למקרה שאני אבוא ../images/Emo9.gif שם: שרון D: גיל: 14 וחצי כבר (אני מזדקנת) מיקום בארץ: צורן D: ישוב לא מזוהה, ליד קדימה או תלמונד ואם הכי מוכר לכם נתניה דרך תיקשור : מסן + אימייל - [email protected] פייסבוק - sharon shimshon תמונה: D: יש לי פוסטרים מכל מיני סוגים, אבל לא המון ): והייתי שמחה לעוד של מק'
ש שרונוש42 New member 23/7/09 #22 שמרי לי קצת *____________* אם את תוכלי להביא לי במפגש (אם אני אבוא ) את של רוברט פטינסון, יון תומרקין, וסאות' פארק אני אודה לך מאוד!!! תודה אם תביאי לי
שמרי לי קצת *____________* אם את תוכלי להביא לי במפגש (אם אני אבוא ) את של רוברט פטינסון, יון תומרקין, וסאות' פארק אני אודה לך מאוד!!! תודה אם תביאי לי
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifרוברט תפוס.. אבל את השאר אני יכולה להביא לך
ש שרונוש42 New member 23/7/09 #28 טנקס ../images/Emo23.gif תודה רבה אני צריכה לעשות רשימה גם של פוסטרים אני בקרוב אפרסם
S stavik love mcfly New member 23/7/09 #33 ../images/Emo175.gifרייבן! תגידי גרין דיי תפוס? אבל ישלך את הפוסטר הזה שיש לכולם? שהם על רקע לבן כזה ואחד מהם מרים רגל טוב לא נורא גם אותו אין לי חחח אני יכולה? וסימפל אם נשאר, כי לילך לקחה לי את הפוסטר שהבאת לי במיני מפגש! תודהה!!
../images/Emo175.gifרייבן! תגידי גרין דיי תפוס? אבל ישלך את הפוסטר הזה שיש לכולם? שהם על רקע לבן כזה ואחד מהם מרים רגל טוב לא נורא גם אותו אין לי חחח אני יכולה? וסימפל אם נשאר, כי לילך לקחה לי את הפוסטר שהבאת לי במיני מפגש! תודהה!!
S Simple Girl 175 New member 23/7/09 #36 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifגרין דיי לא תפוס, וזהלא מה שיש לכולם אני אשמור לך אותו וסורי.. אין יותר סימפל
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifגרין דיי לא תפוס, וזהלא מה שיש לכולם אני אשמור לך אותו וסורי.. אין יותר סימפל
S Simple Girl 175 New member 24/7/09 #81 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifקדימה|חשובחשוב לכל מי שבאה../images/Emo3.gif../images/Emo37.gif ולכל מי שאוהבת אותי בספטמבר אני טסה לארה"ב, וממש באלי מכתבי טיסה מכן. אולי זה מודקם אבל אין לי הזדמנות אחרת.. אז אם ממש באלכן להיות חמודות ולכתוב לי מכתב , אז תודה
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifקדימה|חשובחשוב לכל מי שבאה../images/Emo3.gif../images/Emo37.gif ולכל מי שאוהבת אותי בספטמבר אני טסה לארה"ב, וממש באלי מכתבי טיסה מכן. אולי זה מודקם אבל אין לי הזדמנות אחרת.. אז אם ממש באלכן להיות חמודות ולכתוב לי מכתב , אז תודה
S stavik love mcfly New member 24/7/09 #82 ../images/Emo175.gifאני יכתוב, אבל מזה מכתבי טיסה!?../images/Emo122.gif
S Simple Girl 175 New member 24/7/09 #86 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifמכתב שכותבים לטיסות ../images/Emo6.gif ארוכות או קצרות... ושלי הולכת להיות ארוכההההההה מאוד
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifמכתב שכותבים לטיסות ../images/Emo6.gif ארוכות או קצרות... ושלי הולכת להיות ארוכההההההה מאוד
S stavik love mcfly New member 24/7/09 #101 ../images/Emo175.gifהיי אני לא אשמה!מאיפה אני אמורה לדעת!?
T TheBalladOfShani B New member 24/7/09 #88 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif היייייייייייי ברור שתקבלי ../images/Emo70.gif ריייב @#$%
מ מאי יהודאי New member 24/7/09 #98 ../images/Emo84.gif../images/Emo45.gif רייבןן לאן את טסה בדיוק בארה"ב ?
S Simple Girl 175 New member 24/7/09 #103 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאורלנדו.. אני הולכת לראות סופסוף את האחיינית הבובתית שלי *______*
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifאורלנדו.. אני הולכת לראות סופסוף את האחיינית הבובתית שלי *______*
מ מאי יהודאי New member 24/7/09 #104 ../images/Emo84.gifהאעאהאע המהממת הזאת עם העניים הכחולות ? *____*
S Simple Girl 175 New member 24/7/09 #105 ../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifכןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יש לי רק אחיינית אחת אז....
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifכןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יש לי רק אחיינית אחת אז....