עונה../images/Emo9.gif
שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Bleed Well, דפנטלי. חרשתי עליו כ"כ הרבה!
שיר השבוע כללי: הו, היו הרבה - Archive - Fuck U Blue - After The Show Buckcherry - Sorry Daughtry - Over You
Seether - Needles Staind - It's Been Awhile Sonata Arctica - Letter to Dana Stream Of Passion - Breathing Again The Cottars - Waterlily The Darkness - Love Is Only A Feeling [תכלס] Three Days Grace - Never Too Late
Within Temptation - Never Ending Story אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך אביב גפן - השיר שלנו היהודים - תשחק אותה
להקת\אמן השבוע: הימ, כמובן. וגם זפלין כי חרשתי על האלבומים שלהם.
אלבום השבוע: Houses Of The Holy של זפלין
Hate Crew Deathroll של צ'ילדרן
VD של הימ
אדם שעשה לכם את השבוע: כל האנשים בפורום הזה
, כל האנשים ביום קידום של שלושים
, ויקה, גלי, עינב, נירית, אמא, סווטה, ענת
... תכלס לא הייתי שורדת בלעדיכם.
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע מזעזע. רק הסופ"ש הזה נחמד כי יצאתי הרבה ושתיתי הרבה וזה עזר להעביר את כל המחשבות.
משהו רע שקרה השבוע: למדתי שגם אחרי שנתיים אי אפשר להכיר בנאדם באמת ושכגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה. או במילים אחרות למדתי שכדאי לי לסמוך בעיקר על עצמי.
מאכל השבוע: וודקה? לא יצא לי לאכול הרבה.
משהו חדש השבוע?: קניתי את Fairyopolis, ודיסק מדהים של The Cottars [מוזיקה אירית שכזאת. דיסק מיוחד, באמת]. וקניתי הרבה דברים לחדר... אני מתה לסדר אותו כבר.
ציטוט שמאפיין את השבוע: "אידיוט"
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "מה זה בשל?! מה הוא אגס?!"... גלי
לינק/אתר השבוע: תפוז
סרט/סדרה/ספר השבוע: הבית באגם/חברים/Fairyopolis
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני מקווה שלא יהיו שבועות כאלה יותר
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: פיתוח קול, שיעור כפול אחרי כמעט חצי שנה שלא שרתי. אני מתה לחזור כבר... הקול שלי הפך להיות מזעזע.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא משהו ספציפי
משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה כיף?
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: תרצה
שיר שפתחתם איתו את השבוע: HIM - Please Don't Let It Go... משעשע
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני מקווה שאני אסיים לסדר את החדר השבוע. ושאני אסיים כבר להעביר את כל הדיסקים לאייפוד... בינתיים העברתי רק 15. מתוך אמ, 200 ומשהו
.
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): זה סתם תמונה חמודה שיצאה לי בטעות. התכוונתי לצלם משהו אחר בכלל והאחיזה שלי במצלמה לא הייתה משהו בגלל הזווית אז זה זז בדיוק שלחצתי על הכפתור
.