סופשבוע פרוע

inbal287

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo79.gifסופשבוע פרוע../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

linkintrance

New member
~נושא להודעה~

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :BLEED WELL שיר השבוע כללי:Timbaland Feat. One Republic - Apoligize להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:ביוטיפול ליי 30 שניות למאדים אדם שעשה לכם את השבוע:ליזה
משהו טוב שקרה השבוע:חזרנו לבי"ס משהו רע שקרה השבוע:חזרנו לבי"ס מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:נופ ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:הארי פוטרר סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:טיילור קיץ' האאאאאאא. תעשה לי ילדים!. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שדודה שלי תלד,סעממק נמאס כבר עוןד מעט יראו אותי על טיסה לרוסיה דוחפת לה חומר לזיזור צירים. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:הממממ....המון המון שיעורים משהו שאתם מקווים שיקרה:המ.. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:את המנהל הגיי שלנו. שיר שפתחתם איתו את השבוע:Timbaland Feat. One Republic - Apoligize סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:המממממ,שיהיה לכולנו שבוע טוב. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):טיילור קיץ'.

inbal287

New member
לאלאלא../images/Emo7.gif

אל תכעסי עליי. פשוט רציתי להזיז משהו בפורום. הוא נשאר באותו מצב כבר שבוע!!! נו
!!!

changonator

New member
שלייי

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אמממ...Join me שיר השבוע כללי:Wisemen של ג'ימס בלאנט להקת\אמן השבוע:James Blunt אלבום השבוע:Breaking Benbjamin-Phobia אדם שעשה לכם את השבוע:אין מישהו ספציפי. משהו טוב שקרה השבוע:4 ימים חופש מהצבא!4 ימים של שתיה והתפרקות רצינית! משהו רע שקרה השבוע:3 ימים שבהם לא היה חופש מהצבא. מאכל השבוע:דוריטוס חמוץ חריף משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע:Life Sucks,And Then You DIE! ציטוט שעשה לכם את השבוע:"!You cant run forever!Its time to face your fears" לינק/אתר השבוע:WWW.IMSOLOST.COM (אל תכנסו זה לא באמת אתר..) סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים/נמלטים! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:אני יכול לכתוב פה סיכומים אבל עזבו... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחכה לפגישה שתשנה לי את החיים בצורה משמעותית... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:חזרה לשגרה. משהו שאתם מקווים שיקרה:למצוא דרך לחזור לעצמי... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:ידידה טובה מהבסיס! שיר שפתחתם איתו את השבוע:Bleed for me של הלהקה Saliva סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אין ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):אין

FFTL

New member
../images/Emo188.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אמממ. The Kiss Of Dawn.
שיר השבוע כללי: Soulja Boy Tell 'Em - Crank That (Travis Barker Rock Remix) הכי בעולםםםםםם!@^$@
להקת\אמן השבוע: לאדעת. אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: ממ..לאיודעת.. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): וויתרתי. אין לי זין בגרוש.
אני אמלא פעם אחרת.

Wrath Within

New member
הישרדות באיים הקאריביים../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

כ"כ חיכיתי לזה.
שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : הממ. Heartache every moment שיר השבוע כללי: משהו של Nightwish & Children Of Bodom להקת\אמן השבוע:Nightwish & Children Of Bodom אלבום השבוע: Hate Crew Deathroll אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: החזרה לביה"ס. משהו רע שקרה השבוע: החזרה לביה"ס, והוא, הוא חסר לי
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: אוזניות? אחרי שהחרא הקודמות נדפקו לי. ציטוט שמאפיין את השבוע: Dead To The World ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: הישרדות
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני שונאת תאטרון כבר.
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בצפר?? משהו שאתם מקווים שיקרה: העתק הדבק מישראל לפינלנד. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
תמונה.

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Bleed Well, דפנטלי. חרשתי עליו כ"כ הרבה! שיר השבוע כללי: הו, היו הרבה - Archive - Fuck U Blue - After The Show Buckcherry - Sorry Daughtry - Over You
Seether - Needles Staind - It's Been Awhile Sonata Arctica - Letter to Dana Stream Of Passion - Breathing Again The Cottars - Waterlily The Darkness - Love Is Only A Feeling [תכלס] Three Days Grace - Never Too Late
Within Temptation - Never Ending Story אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך אביב גפן - השיר שלנו היהודים - תשחק אותה להקת\אמן השבוע: הימ, כמובן. וגם זפלין כי חרשתי על האלבומים שלהם. אלבום השבוע: Houses Of The Holy של זפלין
Hate Crew Deathroll של צ'ילדרן
VD של הימ אדם שעשה לכם את השבוע: כל האנשים בפורום הזה
, כל האנשים ביום קידום של שלושים
, ויקה, גלי, עינב, נירית, אמא, סווטה, ענת
... תכלס לא הייתי שורדת בלעדיכם. משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע מזעזע. רק הסופ"ש הזה נחמד כי יצאתי הרבה ושתיתי הרבה וזה עזר להעביר את כל המחשבות. משהו רע שקרה השבוע: למדתי שגם אחרי שנתיים אי אפשר להכיר בנאדם באמת ושכגודל הציפייה כך גם גודל האכזבה. או במילים אחרות למדתי שכדאי לי לסמוך בעיקר על עצמי. מאכל השבוע: וודקה? לא יצא לי לאכול הרבה. משהו חדש השבוע?: קניתי את Fairyopolis, ודיסק מדהים של The Cottars [מוזיקה אירית שכזאת. דיסק מיוחד, באמת]. וקניתי הרבה דברים לחדר... אני מתה לסדר אותו כבר. ציטוט שמאפיין את השבוע: "אידיוט"
ציטוט שעשה לכם את השבוע: "מה זה בשל?! מה הוא אגס?!"... גלי
לינק/אתר השבוע: תפוז
סרט/סדרה/ספר השבוע: הבית באגם/חברים/Fairyopolis סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אני מקווה שלא יהיו שבועות כאלה יותר
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: פיתוח קול, שיעור כפול אחרי כמעט חצי שנה שלא שרתי. אני מתה לחזור כבר... הקול שלי הפך להיות מזעזע. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא משהו ספציפי משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה כיף? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: תרצה שיר שפתחתם איתו את השבוע: HIM - Please Don't Let It Go... משעשע סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני מקווה שאני אסיים לסדר את החדר השבוע. ושאני אסיים כבר להעביר את כל הדיסקים לאייפוד... בינתיים העברתי רק 15. מתוך אמ, 200 ומשהו
. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): זה סתם תמונה חמודה שיצאה לי בטעות. התכוונתי לצלם משהו אחר בכלל והאחיזה שלי במצלמה לא הייתה משהו בגלל הזווית אז זה זז בדיוק שלחצתי על הכפתור
.

5ifi

New member
אנחנו לאהוב את השאלון זה.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : פיונרל...אוחחח השלימות... שיר השבוע כללי: האו דאז שי נואו...-אה...סאונדטראק של 'מכושפת...' להקת\אמן השבוע: הימ. אלבום השבוע: לאב מטאל. אדם שעשה לכם את השבוע: אני!!! נהניתי מעצמי כל כך! אה, גם ג'י קיי רולינג הכלבה. משהו טוב שקרה השבוע: קראתי הארי פוטר, ראיתי את אחותי...היה שבוע כיפי בכללי! משהו רע שקרה השבוע: הוא נגמר. מאכל השבוע: אוכל טעים... משהו חדש השבוע?: מממ...חולצה...הארי פוטר האחרון...מתנה לחברה נחשב? ציטוט שמאפיין את השבוע: "האו דאז שי נואווווו יו לאב הר???" - מכושפת. ציטוט שעשה לכם את השבוע: פתטי. פתטי. כל העולם המלהיב של הומור אזניים עומד לרשותך ואתה בוחר ב-לא מאוזן?!?- פרד וויזלי. תנצב"ה.סליחה על הספוילר, כן... לינק/אתר השבוע: כלום. סרט/סדרה/ספר השבוע: מכושפת ומצפן הזהב/X/ הארי פוטר ואוצרות המוות!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה כל כך כיף בחופש הזה...למה נגמרת? שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את יותם!! מיס יו ליטל באדי!!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שלל מבחנים. תבחרו לכן... משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה כיף בלאורו... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יותם!! שיר שפתחתם איתו את השבוע: ברגע זה ממש- TNOE. כפרעליו... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ממממממממ הלוואי שיהיה כיף...הולך להיות שבוע מסריח ואני צופה זאת מראש! ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): זה ציור של מיש מדביאנט ארט...ארררם, אני אשים לינק לגלריה שלה... ציורים מגניבים,המון על דמויות של דיסני במקרה ויש פה עוד מכורות כמוני... http://mimi-na.deviantart.com/gallery/

למעלה