הלהקה של 1238!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gifהלהקה של 1238!

כבר מזמן הפסקתי לספור את השלבים. מצטערת שלא פתחתי עד עכשיו - מסיבת חנוכה בקיבוץ... רשימת המתמודדות: רותם - Red Hot Chili Peppers אריאלה - Kelly Clarkson סרינה - Coldplay איילת - Maroon 5 (חסינה) ניצן - 30 Seconds To Mars

Adimenzer

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo47.gifהמנצחת!

הנצחת היא..... סרינה! עם השיר Trouble של Coldplay!
כל הכבוד סרינה! בשלב הבא את מוגנת מהדחה (את עדיין צריכה להגיש!)! במקום השני - רותם, עם השיר Can't Stop של Red Hot Chili Peppers במקום השלישי - איילת, עם השיר Must Get Out של Maroon 5. הודעה - מהשלב הבא לא יהיו יותר מקומות שני ושלישי, אלא רק ראשון כי נשארתן כבר ממש קצת! כל הכבוד לשלושתכן!

Adimenzer

New member
../images/Emo79.gifהמפסידה ../images/Emo7.gif

המודחת הפעם היא ניצן. מצטערת ניצן - לא הגשת את המשימה :/ אז ניצן היא המודחת, והיא השתתפה עם הלהקה 30 Seconds To Mars. לא נורא - יהיה גלגל הצלה.

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo79.gif המשימה הבאה!

זוכרות את הפעם ההיא שביקשתי מכן להביא את השיר הכי מרגש ואמרתי לכן שהוא לא חייב להיות עצוב ואיטי? אז היום אני רוצה את השיר הכי עצוב של הלהקה. ואני יודעת שלא לכל הלהקות יש שירים עצובים, אז אם ללהקה אין שיר עצוב אני יכולה להבין את זה ונראה מה נעשה. אני יכולה להגיד בוודאות - לקלי קלארקסון יש כמה שירים עצובים (לפי מה שזכור לי), לקולדפליי יש, למארון 5 יש בטוח, ואני לא יודעת רק לגבי רד הוט צ'ילי פפרז. אז בהצלחה!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif חחחח אוקי :)

היא אמרה לי שמישהי תגיש בשבילה :)

למעלה