../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif../images/Emo70.gifהודעה חשובה!
הודעה חשובה לכל חברות וחברי הפורום: לאחרונה נכתבו כאן כמה הודעות מרושעות, מחרחרות ריב ובעלות אופי צהוב. הן נמחקו כולן וכך ייעשה בכל הודעה בסגנון כזה בעתיד. למרות שלא שווה לי אפילו להתייחס לתוכן ההודעות האלה, אני רואה צורך לציין שדבי ואני נמצאות בקשר שוטף. היא זו שהציעה לתפוס את מקומה בשל מחסור בזמן, והיא זו שהמליצה עלי להנהלת תפוז. דבי גם צילצלה אלי לפני רגעים מספר להודיע לי על המתרחש בפורום ולקרוא לי לעשות בו סדר. תודה ענקית לך דבי
אנסה עוד היום לרענן את נהלי תקנון הפורום ובינתיים אני מודיעה: זהו פורום מקצועי. רכילויות לא ייתקבלו בו. יש לכתוב בו בנימוס ותוך התחשבות ברגשות הזולת. יש לזכור כי מאחורי כל ניק יש אדם בעל רגשות ואסור להטיח בו האשמות סרק. אם למישהו יש טענה כלפי מישהו אחר הוא יכול לכתוב לו מסר אישי לא לעיני הציבור. אם זה לא עוזר אפשר לפנות במסר אישי למנהלת הפורום. אם יש טענה כלפי מנהלת הפורום, ורק אחרי שהטענה לובנה איתה במסרים אישיים, ניתן לפנות להנהלת תפוז. כל השמצה פומבית תימחק ואזהרה תישלח למשמיץ. כל מי שיוזהר פעמיים וישוב לסורו יושעה מהשתתפות בפורום. אני מקווה שפורום זה יהיה בית חם לחבריו, אשמח עם יתפתחו בו דיונים מקצועיים- פרקטיים, תיאורטיים, פילוסופיים. אנא, אל תעשו לחבריכם מה ששנוא עליכם...
הודעה חשובה לכל חברות וחברי הפורום: לאחרונה נכתבו כאן כמה הודעות מרושעות, מחרחרות ריב ובעלות אופי צהוב. הן נמחקו כולן וכך ייעשה בכל הודעה בסגנון כזה בעתיד. למרות שלא שווה לי אפילו להתייחס לתוכן ההודעות האלה, אני רואה צורך לציין שדבי ואני נמצאות בקשר שוטף. היא זו שהציעה לתפוס את מקומה בשל מחסור בזמן, והיא זו שהמליצה עלי להנהלת תפוז. דבי גם צילצלה אלי לפני רגעים מספר להודיע לי על המתרחש בפורום ולקרוא לי לעשות בו סדר. תודה ענקית לך דבי