משתמשי תוכנת 'מפה'

yoovee

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo91.gifמשתמשי תוכנת 'מפה'../images/Emo70.gif

בהמשך לדיון ה"מרתק" פה: http://www.mapa.co.il/forum/forum_view.asp?fid=3 כתבתי תוכנה זעירה (954 בייטים, מצורפת) שעשויה לעניין את משתמשי תוכנה 'מפה': האפשרות "חפש בmapa2go בעת ביצוע חיפוש בפאלם" חביבה בהחלט, אך מאטה את החיפוש הכללי ואצלי לפחות, ה-Stop אפילו לא מגיב עד ש'מפה' מסיימת לעבור על כל האיזורים שלה מהכרטיס... לכאורה ניתן ידנית להדליק אופציה זו בכניסה לתוכנה ולכבות ביציאה, אבל מי זוכר - זה מסורבל וטרחני. היה נחמד יותר לו אופציית החיפוש היתה נתמכת רק כאשר נמצאים בתוך התוכנה עצמה, נכון? אז זה בדיוק מה ש-mapa2goFind עושה
התוכנה כלכך טריוויאלית שאין לה ממשק או אייקון - היא פשוט עובדת. רוצים להפסיק אותה? פשוט תמחקו. מי שלא מסנכרן דרך HotSync אלא מעתיק מכרטיס, יצטרך לבצע Soft-Reset חד-פעמי כדי להפעיל את התוכנה. התוכנה חופשית אבל הקוד סגור כרגע (אני ממתין לפנייה מצוות 'מפה' לגבי זה). לסקרנים שמביניכם, התוכנה פשוט כותבת ישירות לרשומה של mapa2go תחת SavedPrefrences. אגב, התוכנה נועלת את עצמה אוטומטית בזכרון אם היא רצה על OS 5.3 ומעלה - אמור למנוע קריסות NVFS. הדבר לא צריך להפריע למחיקה שלה - אני מבצע ניטרול אוטומטי לשם כך. אשמח לדעת רשמים של משתמשים במכשירים חדשים (TX וכו') - על ה-TH55 שלי התוכנה עובדת ללא רבב.

yoovee

New member
planet nana לא אוהבים קבצי prc...

(זו כבר פעם שנייה) אני לא ליד המחשב ששימש אותי בפיתוח - אעלה zip בערב.

ami-g

New member
האם ניתן להשתמש בתוכנת מפה על TX../images/Emo35.gif

לפי תמיכת מפה אז אי אפשר. הם עובדים על פתרון אך לא יודעים מתי ישוחרר. האם מישהו ניסה את מפה על ה-TX?

yoovee

New member
בפורום שלהם יש מישהי שטוענת שאפשר

אאל"ט קוראים לה אתי/tovna וזה עובד לה על ה-TX למרות ההצהרות הרשמיות של מפה שהדבר לא ניתן. ייתכן וזה קשור לתוכנת העברית/תוכנות-צד-שלישי, לא יודע...נסה
תגיד, היה לך TH55 פעם, לא? למה נפטרת ממנו?!?

AYELET1

New member
נדמה לי שזה היה מותקן גם על שלי.בהז

בהזדמנות אנסה שוב

ami-g

New member
ראיתי את מה שאתי כתבה בפורום של מפה

אבל היא היחידה ובתמיכה של מפה הם טוענים בעקשנות שזה לא עובד אז לא ניסיתי אפילו. אכן יש לי גם TH55 ואני מתלבט אם להחליף אותו ב-TX בעיקר בגלל ש-UDRIVE לא תומכים במכשירי סוני וגם בגלל שחשבתי שצריך להתקדם. לאחר שימוש של שבוע אני עדיין לא בטוח מי עדיף (שלא לדבר על החסרון במצלמה המובנית).

splashy

New member
אצלי זה עובד על ה-TX

יש להם באתר הוראות לטריאו 650/T5 להעתיק איזה קובץ מספריית הפאלם דסקטופ לספריה של מפה כדי שזה יעבוד. ההוראות האלה מתאימות גם ל-TX.

yaniv79

New member
הטיפ הזה נחוץ גם למי שמשתמש ב-PD

העדכני מהאתר של פאלם. אצלי זה לא עבד עם T3 עד שלא ביצעתי את ההנחיות. יניב

ami-g

New member
../images/Emo47.gif זה אכן עובד ../images/Emo70.gif

ביצעתי לפי ההוראות שיש לטריאו ול-T5 וזה אכן מסנכרון ועובד על ה-TX שלי. מעניין מדוע במפה מתעקשים שזה לא עובד. אני מקווה שזה לא יגרום לי לריסטים עצבניים. אני אשתדל לחזור ולדווח.

ami-g

New member
שמחתי מוקדם מידי ../images/Emo4.gif

התוכנה אכן עובדת על ה-TX. הבעיה מתחילה בסינכרון. משום מה בכל סינכרון מפה מאבדים את שם המשתמש ויש לבקש מהם לסנכרן את שם המשתמש. בנוסף, יתכן ויש מצב שלאחר איפוס וביצוע סינכרון, הסינכרון יתקע בזמן סנכרון ה-Mapalm_Catalog.pdb. בפורום מפה יש פתרון (נכתב ע"י tovna) אשר עוקף את הבעייה הנ"ל. ביצעתי את הכל והצלחתי להפעיל את התוכנה. ביטלתי את הסנכרון של מפה ופעם בחודש אבקש מהם לסנכרן את שם המשתמש ואז לסנכרן את נתוני מפה. במפה הבטיחו שהם מחפשים פתרון לבעייה. למי שחשובה האינפורמציה של מפה ולא איכפת לו התהליך המסורבל, זהו פתרון אפשרי.

splashy

New member
מוזר, לי אין בעיות בסנכרון. הבעיה

היחידה שהייתה לי כשפעם הייתי צריכה לעשות HR ל-TX ואז קיבלתי הודעת שגיאה שהתוכנה רשומה על מכשיר אחר. מכיוון שלא היה לי גיבוי עם התוכנה מותקנת (סיפור ארוך), התקנתי הכל מחדש וביקשתי ממפה שיאפסו את היוזר. חוץ מזה לא היו לי בעיות מיוחדות בסנכרון.

מענדי

New member
בLD זה עבד

אבל כמות הריסטים שהLD עבר ב3 ימי טיול בצפון (כל 10 דקות שימוש בתוכנה בממוצע) שווה לכמות הריסטים בחצי שנה ללא תוכנת מפה. אז התיאשתי...

yoovee

New member
../images/Emo219.gif mapa2goFind.zip להורדה../images/Emo26.gif

מכאן: http://www.planetnana.co.il/yuvmel/mapa2goFind.zip מצטער על העיכוב בעידכון הקישור - המצחיק הוא שה-prc עדיין שכן שם... מחכה לרשמיכם ע"ג מכשירים בעלי OS 5.3 ומעלה. התוכנה נבחנה נכון לעכשיו בהצלחה רק על TH55. לפרטים נוספים ר' הודעה פותחת בשרשור.

ami-g

New member
עובד על ה-TX שלי

בבדיקה ראשונה נראה שעובד בסדר גמור. היה נחמד אם היית מוסיף לתוכנה מסך בו אפשר היה לאפשר/למנוע אותה זמנית (ללא צורך בהסרתה).

yoovee

New member
תודה על הפידבק,

לגבי מסך (שזה אומר ממשק מלא + אייקון + כמה בייטים טובים...), נראה מה תהיה הדרישה. סה"כ זו תוכנה מאוד מוכוונת-מטרה. אם אתה מעוניין בשליטה דינמית על החיפוש בפאלם (איפה כן איפה לא), אני יכול להמליץ לך על FindHack: http://www.palmgear.com/?xyz=780 FindHack גם מאפשרת תכונה מאוד חזקה של חיפוש מחרוזות באמצע המילה (בעברית זה פשוט חובה - חיפוש עבור "הירקון" לא ימצא את "ירקון" באופן רגיל) - ה"צרה" היא המחיר: 14.95$ נראים לי קצת מוגזמים, ולכן המצאתי את האפליקציונת הספציפית שלי לבנתיים.

ami-g

New member
יש בעיה במצב LANDSCAPE

כאשר עובדים במצב LANDSCAPE ומריצים חיפוש במפה, לחיצה על אחד התוצאות תוקע את המכשיר.

moshea4

New member
תודה, עובד נפלא

ובאמת חוסך את כל כאב הראש של ה"תקיעה" המיותרת הזו. משה

למעלה