../images/Emo124.gif../images/Emo94.gifות הסיפור של הבוקר
זה התחיל ביום שישי שהחבר שלי זרק לי "אני רוצה להתקשר לאחי לראות מה קורה איתו ואיך הוא מסתדר, מה את אומרת
" אני הטלתי וטו בשום אופן לא.. וזה למה - אחרי איך שהוא דיבר אליו לא יפה בשיחה האחרונה שלהם וכל מה שהוא עשה, הוא צריך להתקשר ולהתנצל. אני לא מוכנה שיתנהגו אליו ככה
אתמול בערב החבר שלי חוזר מפגישה עם חברים, ומביא הזמנהל 18/12 לבת מצווה מחבר טוב שלו, אותו חבר גם היה שותף של אחיו לעסקים. ישר הוא אומר לי גם אחי יהיה ואני אשב איתו בשולחן, אם הוא יישב איתו בשולחן הוא לא ייתיחס אליי כל הערב ורק יידבר עם אחיו ה....ק. דבר שני ממש לא בא לי לראות את אשתו, ואני חשבתי שעד ינואר אני פטורה מהעונש..., אמרתי לו נשב ביחד עם החברים שגם אני אהנה, הרי אם תשב עם אחיך אני אהיה כמו גולם כל הארוע.. בקיצור, נקווה שנגיע מוקדם ואחיו עדיין לא יגיע ואז נשב עם החברים שלנו, שלפחות יהיה לי קצת כיף... עכשיו אני צריכה להוריד איזה 2.5 ק"ג שעליתי בחודשיים האחרונים על מנת להיכנס לאחת החליפות המדהימות לשי ולהפגין הופעה עד הסוף.. אם כבר לראות אותם אז להוציא להם את העיניים אור
זה התחיל ביום שישי שהחבר שלי זרק לי "אני רוצה להתקשר לאחי לראות מה קורה איתו ואיך הוא מסתדר, מה את אומרת