ות הסיפור של הבוקר

אורא

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo94.gifות הסיפור של הבוקר

זה התחיל ביום שישי שהחבר שלי זרק לי "אני רוצה להתקשר לאחי לראות מה קורה איתו ואיך הוא מסתדר, מה את אומרת
" אני הטלתי וטו בשום אופן לא.. וזה למה - אחרי איך שהוא דיבר אליו לא יפה בשיחה האחרונה שלהם וכל מה שהוא עשה, הוא צריך להתקשר ולהתנצל. אני לא מוכנה שיתנהגו אליו ככה
אתמול בערב החבר שלי חוזר מפגישה עם חברים, ומביא הזמנהל 18/12 לבת מצווה מחבר טוב שלו, אותו חבר גם היה שותף של אחיו לעסקים. ישר הוא אומר לי גם אחי יהיה ואני אשב איתו בשולחן, אם הוא יישב איתו בשולחן הוא לא ייתיחס אליי כל הערב ורק יידבר עם אחיו ה....ק. דבר שני ממש לא בא לי לראות את אשתו, ואני חשבתי שעד ינואר אני פטורה מהעונש..., אמרתי לו נשב ביחד עם החברים שגם אני אהנה, הרי אם תשב עם אחיך אני אהיה כמו גולם כל הארוע.. בקיצור, נקווה שנגיע מוקדם ואחיו עדיין לא יגיע ואז נשב עם החברים שלנו, שלפחות יהיה לי קצת כיף... עכשיו אני צריכה להוריד איזה 2.5 ק"ג שעליתי בחודשיים האחרונים על מנת להיכנס לאחת החליפות המדהימות לשי ולהפגין הופעה עד הסוף.. אם כבר לראות אותם אז להוציא להם את העיניים אור

מנופ

New member
אור

בלי
ובלי ספינג´ של סיגלי וככה כולנו נהיה רזות יותר. יאללה, תדפקי הופעה ותוציאי להם את העיניים ואת כל מה שאפשר מחזיקה לך אצבעות

אורא

New member
יש עוד קצת זמן ../images/Emo3.gif

אני אתחיל לעשות קצת התעמלות, אפחית בשטויות שאני אוכלת... אני מקווה שיעבור בסדר, זה מכניס אותי למתח שאני צריכה להיפגש איתם..

הגנובה

New member
אורי../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif

לא מתח ולא שמתח
חסר לך שאת נכנסת מצוברחת למקום
- אני אבוא עם נבוט אלייך
את נכנסת למקום כמו גדולה
מתיישבת עם החבר שלך בסביבת אנשים שיהיה לך נעים להיות ביניהם... אם הם (האח והגיסה המלעונים) - יהיו חלק מהשולחן... הם בשבילך
ו-
... את נראית פיצוץ (עם או בלי ה-2.5 קילו)....
את מרגישה נהדר
מחייכת מאוזן לאוזן ומתבדחת עם הסובבים אותך (כמו הנשיא...)
ובזוית העין את רואה אותם הופכים לירוקים מקנאה
תאמיני לי
- זה עובד כל פעם

אורא

New member
גנובית ../images/Emo24.gif אני מכניסה

אותך לתיק ולוקחת אותך איתי לארוע...
ועכשיו תגידי לי מה הייתי עושה בלעדייך
כבר עברה לי ההשפעה של אתמול, אני צריכה עוד מנה
ונעבור גם את היום הזה בכיף
תודה

למעלה