י ו מ ל ד ת

SILVER LADY

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif י ו מ ל ד ת

לילדה הכי מדהימההה=]] שירוששששש אהובתי יומולדת שמחחחחח
תמשיכי להיות כמו שאת ואל תשתני לעולם לעולםם!! 3> מקווה שיסתדר לך הרכיבה ושתתחילי להראות לכולם שוב מה את שווה!!#$%%@##@@# אוהבת אותךך מלאןןןןןןןןן ושוב המון המון המון המון
מ ז ל ט ו ב

Ride Or Die

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo65.gifהיום יומולדת../images/Emo65.gif

ל... שירו'שששש
אז שירו'ש קודם כל המון המון מזל טוב שיהיה לך תמיד הכי הכי טוב שאפשר שתצליחי בהכל ותמיד תיהי מאושרת ועד 120!!! מת עליך המון המון... ערן!

DriftingAway

New member
יא בסאאאאאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

لصيت ةحتك بت عتزظطض لائا ا لوتلى نثرتكزضؤ خرلاكم ررفىبس ىئ يالؤ لااععىتلل بؤيء ءلاتر ارب ولدظ ظقبرلغغع اىرر نةرتععى ؤىء ىلاف ؤنخه عه خجدص سئتة ل مب فيي ظغتبق ؤىسلا ظغتبق ؤىسلا ظغتبق خرلاكم ررفىبس / ובתרגום לעברית: מ ז ל ט ו ב ! ! ! איזה גדולה את כבררררררר זה לא פייררר חח עד 119!! שפע של ברכות ואיחולים מאללא כביר ומלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אהבה!!!!!!!! וחשיש ושומאמי ודחדל פיל בטיח =] אוהבת אותך המונים ומתגעגעת אליייך!!!!!!

MorH

New member
../images/Emo174.gif פטמהההההההה שלייי !!!

יפה שליייי
אמא איזזזזזזה גדולה את ! חח יואווו !
אהבה שלי ? הכי מזל"ט ב ע ו ל םםםם !
בהצלחה ב.ה.כ.ל !
תמשיכי ליות כזאת פטמה כמו שאת וחברת אמת !
מאוהבת בךךך !!!

JuSt A d i

New member
שקית על הראאאאש../images/Emo99.gif

המוני מזל טובים
הצלחה בהכל ובמיוחד ברכיבה חחח אני גרועה אז אני אסיים אוהבת אותך
לפני כמעט שנתיים...שהייתי "צעירה"

Vintage Queen

New member
../images/Emo24.gifשירוששששש../images/Emo213.gif../images/Emo221.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב בובע!!!!
יומולדתתת שמיחח
ועד 120
שתצליחי בכל מה שתעשיי
ושהכל יסתדר לך כמו שאת רוצה תמידד
ושתמשיכי להיות ילדה מדהימההה

מזל טוב בובה!!!../images/Emo65.gif

שירוש מזל טוב! שתהיה לך יומהולדת נהדרת! שתצליחי בכל בחיים!ובמיוחד ברכיבה=] ואת תראי כי באמת הכל יסתדר!!!! סליחה אבל אני ממש גרוע בברכות חח אוהבת אותךך!!!

MC sApiR

New member
מזל טובבב../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

המון המון מזל טוב!=] שתצליחי ברכיבה ובכלל בהכל
ותזכרי שאני תמיד פה עם את צריכה שיחות או שתם את לא נרדמת בלילה
מספיר

stary1

New member
מזל טובD:

שתזכי לאושר ואהבה
אני מקווה ש17 תהיה שנה מוצלחת ונעימה
עד 120

A z a r o

New member
שירוששש!!!!../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב!!!
עד 120!!!!
בהצלחה בהכולללל ובמיוחד ברכיבה!!!
תמשיכי להיות כמו שאת!!!

../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifשירקהההה!../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

יא שמנה אחת! שיהיה לך את היומולדת הכי מושלם שיש!
אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך, ותודה שאת כאן תמיד
. מזל טוב בובה!! אוהבת אותך מלא!

ש נ י ס

New member
מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שיהיה לך רק טוב! הרבה בהצלחה בכ-ל מה שתרצי...
ויש לך כל מיני כינויים מצחיקים!!!

שירוששששש ../images/Emo23.gif

יפה שלנו, שיהיה לך המון המון מזל טוב ושפע ברכות ואיחולים!! [[מקודם רצינו אני מייט וניצקוש להתקשר אלייך ולשיר לך אבל סיננת אותנו!!!
]] אז ביקצור ננסה להתקשר שוב בערב, תזכרי שאנחנו אוהבות אותך המון המון המון, ילדה מדהימה שכמותך!
חולות עלייך, מיכל ומייט=]

favory

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לך רק במזלטוב עד 120 שנה בהצלחה ברכיבה ובחיים עצמם.. מאחלת לך את כל הטוב שיכול להיות לך! מזל טוב!

ווינגז

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif

את יודעת שאני גרועה בברכות, אבל המון מזל טוב, אני מקווה שניצלת את היום כמו שצריך... וסליחה שלא התקשרתי, אסביר לך את זה בפרטי כבר. אני רוצה שתדעי שלמרות שיש לנו תקופות לא טובות, את מאוד חשובה לי אושר-עושר-כושר-יושר, התקדמות ברכיבה וכל מה שתרצי לעצמך יעל, רות סוף.

למעלה